Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEHEHE geciiiii....
TSSAAAAAAAAAAA,SHADOWEYES7 VAGYOK.....KÖCSÖG CIGÁNY
takarodj tanúlni kis köcsög,mert holnap matekból 1 -est kapsz,te sík hülye fasz!!
amugy TSSAAAAAAAAAAA,ZOOLEE VAGYOK.....KÖCSÖG
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szöpjá geci---kurva anyád....
a kurvaanyádnak pofázzál miután apádat leszoptad te kis köcsög faszcibáló,kretén szarhadék!!!!!!!!!4
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
KIs falusi suttyó..!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
legalább kattints a válaszol gombra te buzi.........
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Tudatalatt mûködõ zseniális beszédtechnikák, melyért
minden nõ odavan
--------------------------------------------------------------------------------
Eleged van abból, hogy egy nõ elcsábítása néha iszonyatos fáradságot igényel, a sikertelen kísérletek pedig életkedved szegik és kiborítanak?
Hamarosan kiderül:
Hogyan izgasd fel szexuálisan, pusztán szavakkal?
Hogyan kelts gyorsan vonzalmat egy nõben?
Hogyan csábítsd el hipnotikus szövegekkel
Mik azok sehol nem publikált titkok, melyekre 1000 férfibõl talán egy tud magától ráérezni?
Hogyan vidd könnyen ágyba azt a nõt, akirõl eddig csak álmodozni mertél - forradalmian új csábítási technikával.
A kapcsolatteremtés, a vonzalomkeltés és csábítás hagyományos módszerei sokaknak elérhetetlenek és nehezek...
DE! ... Létezik egy könnyebb út is! Én is ezt jártam végig!
Mert ...
Nem titok, hogy nemcsak a nõ teste, hanem agyának fizikai felépítése is különbözik a tiedtõl.
Ez az érzelmekre és a gondolkodásmódra is kihat. A nõk másképp érzékelik a dolgokat és másképp éreznek, illetve reagálnak bizonyos helyzetekre.
Röviden: különbözõen gondolkodnak.
Nemsokára beléphetsz a hátsó ajtón és belülrõl fedezheted fel a "Titkos Fekete Dobozt:-)"! Hamarosan megtanulod megnyomni a "Szexuális Stimuláló" gombját, vagyis megtudod, hogyan kell az agyának a szexualitásért felelõs részét észrevétlenül ingerelni.
Ítéld meg tudományos bizonyíték alapján! Olvass tovább!
A modern agyaletapogatási technológiáknak köszönhetõen, hihetetlen dolgok derülnek ki. A legújabb kutatásokat alapul véve gyors, könnyû, a valóságban kipróbáltan mûködõ módszerek segítségével rövid idõn belül el vonzalmat lehet ébreszteni gyönyörû, fullos, nehezen elcsábítható nõknél is.
A nõ mohó szexuális éhségét, magából kivetkõzõ elrejtett szabados mivoltát, perceken belül elõ lehet csalni.
Íme, hogyan mûködik a Szexuális Felizgatás:
A férfiak és a nõk agyára másként hatnak a szavak.
A nõk egyes szavaktól felizgulnak.
2000-ben, az Indainai egyetem kutatói egy felmérést végeztek ezzel kapcsolatban. Rájöttek, hogy a nõi agy egész másként reagál a szavakra, mint a férfi agy.
Ha a férfi hall egy szavat, agyának csak az egyik féltekéjét használja, mégpedig azt, ahol a logikai gondolkodásmód helyezkedik el. Ha a nõ meghallja ugyanezt a szavat, az agyának mindkét féltekéjét használja. Úgy a logikai gondolkodásmódot, mint az érzelmit.
Tehát a nõk jobban érzelmi beállítottságúak, nem úgy, mint a férfiak.
A nõi agy fizikailag különbözik a férfiakétól.
Tudjuk, hogy a férfiak és a nõk testalkatra különböznek egymástól. Nem csak a testünk, hanem az agyunk felépítése is különbözik.
A nõi agynál szélesebb az összeköttetés a jobb és bal félteke között, ezt azt eredményezi, hogy a nõk összevonják a beszédet az érzelemmel.
A nõi agyba érkezett információk mind a bal (logikai gondolkodásmód) és mind a jobb (érzelem) agyféltekét egyaránt stimulálják.
Ennek eredménye, hogy szavakkal akár percek alatt fel lehet izgatni egy nõt - feltéve ha tudatosan és pontosan alkalmazod a Szexuális Felizgatás beszédtechnikáit!
Hamarosan mindent megvalósíthatsz élõben!
Fedezd fel te is a bizonyítottan mûködõ kommunikációs technikák erejét, melyek segítségével gyorsan izgalmat és vonzalmat gerjeszthetsz egy nõben. Tanuld meg könnyen elcsábítani és kielégíteni a nõket, úgy hogy nem számít, hogy nézel ki, milyen fizikai kondícióban vagy és NE VESZTEGESD AZ IDÕD többet!
--------------------------------------------------------------------------------
Elõfordult veled, hogy megláttál egy nõt és ott helyben megkívántad?
Velem elõfordult.
Tegnap is.
Vékony volt, gyönyörû, testhezálló ruhát viselt és bájosan mosolygott. Nagy, zöld szemei voltak és éreztem parfümének az illatát.
Megkívántam. Ellenállhatatlanul. És mivel pontosan tudtam, hogy kell cselekednem, tudtam, MIT kell tenni - amire ha szeretnéd, hamarosan megtanítalak -, pontosan azt tettem.
Így van. Pár percre a találkozásunk után, ott a helyszínen, éreztem az érdeklõdést és izgalmat, amit a nõ tanúsított irántam.
Minden férfi jól érezné magát, ha vele is hasonló események történnének, bárhol, ahol csak akarja, gondolom te is hasonlóan lennél vele...
Mennyire fenséges érzés lenne, ha tudnád, hogy egy gyönyörû nõ érdeklõdését és vonzalmát pillanatok alatt be tudod gerjeszteni, mindössze azzal, hogy PONTOSAN tudod mit, és hogyan kell tenned? El tudod képzelni az erejét ennek az érzésnek, fel tudod fogni mit jelent egy ilyesfajta hatalom birtoklása?
Ha kész vagy akcióba lépni és érezni ezt a fajta fenséges erõt és hatalmat, olvass tovább
Felhasználó levél részlet:
"Be kell, valljam, szkeptikus voltam. Amikor alkalmazni kezdtem a technikákat, úgy éreztem magam, mintha fiatalálságom felejthetetlen élményei újra visszatértek volna! Néha meglepõdök magamon újra meg újra! ...
... A nyelvi metaforák és a sajátos nyelvezet kialakításához, gratulálok, szakmai szempontból is érdekes anyagot hoztatok létre "
Szabó Ferenc,
Debrecen
Mit lehet elérni a Szexuális Felizgatás technikáival?
Hogyan kell társalogni egy nõvel oly módon, hogy felizgasd bármilyen témáról is legyen szó!
Hogyan kell manipulálni a nõ érzéseit, perceken belül!
Hogyan kell megérteni és társalogni vele úgy, hogy a szavaid megérintsék belül...egy zseniális technika!
Hogyan kell kihasználni a nõk érzelmi világát, még ha nem is te vagy az esete!
Hogyan kell felcsigázni a kíváncsiságát úgy, hogy azonnal felkeltsd az érdeklõdését!
A nagy kérdés: szeretnél-e rendelkezni azokkal a képességekkel, amik csak a legnagyobb nõcsábászok kiváltsága volt eddig?
Rátaláltál arra az oldalra, mely megoldásokat nyújt felszedési és hódítási kísérleteidre - az élmények és érzés, amit elérhetsz, felülmúlhatatlan lesz!
Ne feledd, a hatalomnak, amit ezzel kifejlesztesz, következményi lesznek, és ezt a hatalmat sokféle módon lehet alkalmazni. Gondold csak át, a legtöbb ember fél megszerezni, amit szeretne, ezért egyre jobban csak gyengülnek. Ezért nekik a sok sajnálat többet ér, mint a sok szex.
Ha te ilyen ember vagy, akkor kérlek, ne olvasd tovább. Vannak olyan ajtók, amit egyes emberek soha nem nyitnak ki. Csak azoknak szeretném ezt megtanítani, akik jól érzik magukat a bõrükben, élvezik ezt a tanulást, az új megismerését.
Viszont, ha ki szeretnéd nyitni azokat az ajtókat, amire mások nem képesek, akkor folytasd az olvasást tovább.
Engedd meg, hogy meséljek egy kicsit, arról a tüzes lányról, akivel egy könyvkereskedésben ismerkedtem meg - a lányról, akinél a kezem még aznap a pulóvere alatt volt...
Nem számított, hogy nem nézek ki úgy, mint egy modell, a csajok bálványa, aki elsõ pillantásra leveszi õket a lábáról. Nem kellett, hogy egy szekrény, vagy nyálas srác legyek amolyan tinik bálványa. Az se volt baj, hogy nem öltözködtem Armani cuccokban. Azon a délután nem volt semmi gond, egy kávézóban voltunk, körülvéve tucatnyi emberrel, a könyvkereskedés második emeletén, szintén rengeteg ember közt.
Megkérdezem még egyszer: Szeretnéd birtokolni ezt a hatalmat?
Gyönyörû nõ volt, egyszerûen csodálatos. A találkozásunk után fél órával a kezem már a ruhája alatt volt, mindez a terem közepén.
Ha mindent megteszel, hogy elsajátítsd ezt az erõt, a Szexuális Felizgatással megtanítalak rá, hogyan kell kezelned az ilyen eseteket. Felkészültél rá, hogy ezután megváltozik az életed?
A fenébe is, ez az, ami nekem kell! El tudod képzelni ennek a használatát? Fortélyait? Ezzel meg lehet kapni minden nõt? Ha nem hiszel ebben, ne rendelj az oldalamról, mert nagy csalódás fog érni, és soha nem változik meg az életed, nem nyitod ki azokat az ajtókat, melyekkel a nõi tudatot képes leszel szexuálisan befolyásolni.
Visszatérve a történetre: Nem volt gond, hogy a csaj nem tudott semmit rólam, attól eltekintve, hogy nyugodt, magabiztos voltam és egyedi hanglejtésem volt - kellemesen érezte velem magát, majd egyre izgatottabb volt, végül már égett a vágytól.
Az õ szükségletei volt a téma, és ezzel nagyon körültekintõ voltam. A szükségletei - amit csak egy férfi adhat meg egy nõnek - meglátszottak rajta, már néhány perccel azután, hogy megérintettem a karját - ezeket a trükköket hamarosan nemsokára te is megtanulod - .
Ezek a szükségletek és vágyak, melyeket elõhoztam a nõbõl - elõsegítettek abban, hogy minél hamarabb a pulóvere alá csúsztassam a kezem és simogassam a hasát. Ezen technikák több éves kísérletezés és próba után születettek meg, és könnyen elsajátíthatóak
Az egyetlen dolog, amit nem tudott, hogy én ezt a hatalmat tanultam, és teszteltem rajta!
A technikák amiket alkalmaztam, tudatalatt mûködtek és ez az a tudás, ezek azok a titkok, amiket ha megtanulsz, felhasználhatsz újra és újra, ahány csajon csak akarod.
Az elkezdett történetet befejezve, az ujjam a kávézóból kimenve már a mellét simogatta. Nem ellenkezett, sõt egyre izgatottabb lett - leírhatatlan érzés volt.
A Szexuális Felizgatás olyan információt nyújt, amit sehol máshol nem fogsz találni!
Megérted az eddig soha fel nem fedett logikát,
a csábítás nyelvezetét...ÉS...
Megtudod, hogyan lehetsz egyszerûen és azonnal ellenállhatatlan, csábító.
Az én tudásom, a Szexuális Felizgatás, lehetõvé tette, hogy úgy érezzem a csajt, ahogy én akarom, úgy csókoljam, simogassam, ízleljem a bõrét, miközben azt suttogja nekem, hogy: "Te egy angyal vagy a Mennyországból". Mindez egy könyvesbolt, vagy egy kávézó kellõs közepén, tucatnyi nézelõdõ elõtt (ezért van az, hogy ha bemegyek abba a bizonyos kávézóba, mindenki engem figyel:-)
Az fizikai központja megnyílt elõttem, és néhány perc múlva, a találkozásunk után, a kezem már a testén kóborolt.
El tudod mondani magadnak, hogy erre a fajta tapasztalatra mindig szükséged van?
Ha igen, el tudod képzelni az életed, azokkal a nõkkel, akikre mindig vágytál?
A nõ befogadó készsége kitárult, és pár percnyi ismeretség után, már a kezem ott kóborolt a testén, a többi irigykedõ férfi, pedig tovább iszogatta a kávéját.
Ugye te is szeretnél ilyen tapasztalatokat, mert ezek a képességek benned is megvannak. Ha el tudnád képzelni az életedet, milyennek képzelnéd? Olyan nõk lennének körülötted, akik azelõtt rád se néztek, most pedig meg tudod érinteni, ízlelni, becézgetni õket. Nem ez a szíved vágya?
Szeretnéd ezt az erõt? Szeretnéd kihasználni ezt az erõt, akkor a Szexuális Felizgatás, ami ebben segíthet. Megtalálni az a gombot egy nõn, amitõl letépi a ruháit és odaadja magát neked, amit azelõtt még senkivel sem tett meg. Hidd el, hogy ezt az erõt meg tudod szerezni és nagyon jó érzés lesz, amikor már a birtokodban van. Ha esetleg kellemetlenül szoktad érezni magad ilyen esetekben, akkor nem érdemes tovább olvasni. Csak azoknak ajánlott, akik szertik magukat jól érezni, akik õszinték magukhoz. Gyönyörû nõkkel tudsz majd szeretkezni, amikor csak akarsz. Rendezd át alaposan az életedet, mert lehet, hogy annyi lehetõséghez fogsz jutni, hogy már nem tudod kezelni. Ez az, amire vágysz?
Felhasználói email részletek:
"...Nincs semmi dolgom, ezért elkezdtem tanulmányozni a Szexuális Felizgatást...
... Amikor elkezded olvasni, totál más embernek érzed magad, és azt gondolom, hogy a nõk ezt megérzik. Ez azért van, mert ha jobb a kedved a kémiai folyamatok is megváltoznak a testedben...
... Azt már nem akarom elmondani, hogy utána, mit tesznek veled, amit azért mondhatok, hogy szex terén ki leszel elégítve..."
Szalai János, Szeged - a legelsõ felhasználó
Lásd magad, amint hatalmába kerít ez az öröm.
Lásd magad, ahogy élvezed ezt az új szabadságot.
Azt gondolod, hogy csak a pénz tud boldoggá tenni?
Ha szeretnél minél több gyönyörû nõt magad körül. Akkor csak haladj tovább és rendeld meg a Szexuális Felizgatást.
Felhasználói visszajelzés:
"Nagyon boldog vagyok, azért, amit ettõl az anyagtól kaptam. Nagy erõvel bír. Megérteni, hogy, hogy mûködik a nõi agy, nagy kihívás. Olvasva az írást, voltak olyan részek, amik elég idétlenül hangzottak, de rá kellett jönnöm, hogy mûködõképesek.
Köszi ezt a szuper anyagot."
Horváth László, Pécs
Csak a szex nem hoz felhõtlen boldogságot.
Bizonyára van még más értékes dolog az életben. Ha megrendeled a Szexuális Felizgatást, akkor olyan dolgokat fogsz megtenni, amivel megdöbbented és lenyûgözöd a környezeted. Totál fel fogja dobni a szociális életedet.
Ha a szexuális életed boldog, akkor nagyobb erõvel veted neki magad a nehézségeknek, jó lesz az önbecsülésed, élvezni fogod a nõket, akik körülvesznek tudva, azt hogy õk is élvezik a te társaságod. Mert olyan vibrálást érhetsz el náluk, amit más férfiak nem tudtak. Ezek a dolgok fognak elõrébb vinni az életed során. Szeretnéd ezt átélni?
Felhasználó email részlet:
"A Szexuális Felizgatás nélkül szerintem, nem lehet olyan nyelven beszélni a nõkkel, ahogy azt õk elvárják. Viszont ezzel a nyelvvel be tudsz férkõzni a nõk világába, ami a férfiaknak nagyon ritka élmény. Már tudom, hogy a kapcsolataim sokkal érdekesebbek, mint ahogy azt mindig is szerettem volna."
Cs. Miklós
Budapest
Képzeld el, ahogy egy sétáló izomtömeg vagy.
Mennyi önbecsülést és ráfordítást igényel, hogy elérd, amit szeretnél? Mennyire fontos neked a boldogság? Mit szeretnél? Csak több szimpátiát szeretnél, vagy több szexet?
Vagy szeretnél több szabadságot.
több élvezetet.
több erõt?
Te választod meg a jövõd.
Fizetne-e valaki 1.000.000 forintot azért, hogy egy titokzatos erõnek legyen a birtokosa, mellyel minden nõt levesz a lábáról?
"Hello. Már jó régen volt, amikor erre a címre írtam. Még emlékszem, amikor megtaláltam ezt a weboldalat, és szinte éreztem a testemet, átható lenyûgözést és sokkot, ahogy elképzeltem hogy ez mind nekem is sikerülhet. Nem vesztegettem az idõm és mindent megrendeltem, elköltve ezzel a spórolt pénzem.
Azóta persze gyûjtöttem már más anyagot is, de a Szexuális Felizgatás a legtutibb. Ma újra felmentem a weboldalra, hogy leírjam az élményeimet. Újra átéltem a kezdeteket, amikor az életem kezdett megváltozni."
Sz.Péter, egyetemista
Egymillió forint sok pénz. Sok dolgot tudsz venni ennyi pénzen. Vajon ez mennyi élvezetet jelentene ez?
És menyi élvezetet nyújt számodra a szexuális életed? Nap-nap után? Hónapról hónapra?
Ha drasztikusan fel kéne javítanod életélményeid, szexuális életed, vajon mennyit érne meg?
1.000.000 forintot megérne? Hát 500 ezret? Netán 100.000 -et? Ha biztosan tudnád az eredményét, akkor valószínûleg bármennyit megérne.
Még egyszer tedd fel a kérdést, mennyit érne meg ez a tudás? Amit csak egyszer kell kifizetned?
Ha tudod biztosan, hogy hasznodra válik hónapról hónapra, évrõl évre az elkövetkezõ életedben?
Legyél nyitott.
Az személyes ígéretem és hitem feléd:
Amikor figyelmesen a végére jutsz ennek az ajánlatnak, amikor õszinte leszel magadhoz, akkor tudni fogod, hogy számodra is megéri a pénzt a Szexuális Felizgatás. Mert az az
1. elégedettség,
2. élvezet,
3. büszkeség,
amit az elkövetkezõ életedben élvezni fogsz, mindent megér. És ha majd visszanézed az életedet, akkor azt fogod gondolni, hogy megérte.
Rajtad múlik, hogy szeretnéd-e ezt a tudást.
Nicholas Victor
Sok ember sokkal többet költ el különféle dolgokra, és akkor elégedettnek érzik magukat.
És ami ilyenkor hatalmába kerít, azok az érzelmek.
Érzed a különbséget egy 20 millás autó és egy 2 millás között. Mindkettõ elvisz oda, ahova szeretnél menni. Mi a különbség? Az érzelmek. Mit érzel, amikor az 20 millás luxus-sportkokocsit hajtod, és mit éreznek irányodba az emberek.
És mi van akkor, ha csak 100.000 forintot kéne fizetned, viszont olyan érzéseket fog kiváltani belõled mintha az 20 millió forintos autóban ülnél?
Képzeld el, hogy kapsz 1 millió forintot, és azt csinálsz vele, amit akarsz
Fizetnél ebbõl 100.000-et szabadágra és boldogságra? Egy repülõjegy és pár napos üdülés kerül ennyibe.
Képzeld el, hogy elköltesz 100 ezret, és annyit kapsz, mintha 5 milliót költöttél volna. Tehát 100ezer forintért kapsz egy 4,9 millió értékû ajándékot!
Mennyibe kerül, hogy megházasodj és elkezd a családi életet? Ismersz olyat, aki csak azért házasodik, hogy rájöjjön hogy késõbb ez egy értelmetlen és összeférhetetlen dolog volt? Mennyit képes fizetni az ember, hogy a legjobb szexuális élete legyen? Menyibe kerül aztán a válás, a vagyon felosztása, az ügyvéd. És mi van akkor, ha már az elején tudod, hogyan kell lenyûgözni a nõket? Mennyit fizetne azért valaki, ha tudja, hogy így azt a nõt kapja meg amelyiket valóban szeretne. Olyan nõt, aki értékel, és olyan szép, okos, szeretetreméltó, amilyet mindig is szeretett volna.
"Mindig is sikeres voltam a szakmámban, ami persze nagyon lefoglalta az idõmet. Azt, hogy ismerkedjek nõkkel, hogy megértsem õket, mindig is idõvesztésnek tekintettem.
Mostanában megismertem egy nõt és elkezdtünk járni, köszönve a Szexuális Felizgatásban olvasottaknak.
Ez egy szenvedélyes testi-lelki kapcsolat, ami kialakult közöttünk. Olyan, amiben biztos vagyok, hogy nem csak pár hónapig fog tartani, hanem remélem örökké.
A módszer fantasztikusan le van írva a Szexuális Felizgatásokban. Igazán mûködik.
Köszönöm!
Mihály, Budapest
Értsd meg, hogy a Szexuális Felizgatás nem olyan valami, amit felfedezel és már félre is teszed. Olyan valami, amit meg kell tanulni és a tanultakat a saját személyiségedbe kell ötvöznöd. A részeddé fog válni. Egy fegyver és ez eszköz egyesítése benned. Minél többet olvasod, annál tehetségesebb leszel. A Szexuális Felizgatásnak mind jobban és jobban növekszik az értéke és ezzel együtt te is nõsz.
Azt szeretném, hogy boldog legyél, hogy ne kételkedj, hogy elérd, amit szeretnél, hogy olyan nõk vegyenek körül, akiket mindig is meg akartál ismerni, hogy a haverokkal jól tudj mulatni, hogy kiegyensúlyozott legyen az életed. Ezért én nem tûzöm ki ezt a 100.000 forintos árat, de még a 10000-t sem.
Szeretném, ha realizálnád, hogy csak most megveheted a Szexuális Felizgatást 7999 forintért.
Viszont a boldogság, amihez hozzájutsz, sokkal többet ér. Szeretném, ha reggel úgy ébrednél, hogy magadba szívod az élet élvezetét és gyönyörködsz a melletted fekvõ gyönyörû nõben.
A SHADOW TÉNYLEG BUZI.
A SHADOW TÉNYLEG BUZI.
ugy is buzi vagy!!

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József