Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

revizor
inkább bevarrom, minthogy állandóan engem környégezz écmókus

Mike
csak azért van, mert te összevarrattad a segged, te köcsög geci szemétláda

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Beast Machine
most kártyázol, vagy leszólod az elõtted írót? teee... Hajnalcat.

...vágod?

revizor
aranyosaim és drágáim, mi ez az újbuzi style itt már megint, hogy basszátok +

kulabácsi
áz😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kuss, neked nem osztottam lapot, ne üsd bele mások dolgába az aranyos kis nózikád.

Drephis
aljas geci vagy!

help

Drephis
😄

help

kulabácsi
nah akit kilöktem az meg gecire megérdemelte!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
de azért dugunk?

kulabácsi
loáááál

Mike
akkor is hisztis vagy

Hixer
lehet kussolni bazmeg a sok bibliaszöveg helyett... blablabla pöcs

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Tudod, hogy kit nevezz hisztis hülyének...bekaphatod.

Tudod, ezért írtam drágám, hogy tanulj meg olvasni a sorok közt. Gondolom erre a hozzászólásomra értetted:

Link

Ide figyelj, ott van egy kérdõjel is a mondatom után, ha nem vetted volna észre. Ez azt jelenti aranyom, hogy tõled kérdeztem, hogy milyen büntetésre gondoltál? Netán õt is folytsák vízbe? Ennyi. Ha te nem tudsz értelmezni egy leírt szöveget, akkor sajnálom. Sosem jelentettem ki, hogy meg kell õlni az állatgyilkost, tudod, én nem vagyok olyan kegyetlen, mint ahogy ezt te szeretnéd látni, persze te egybõl engem neveztél gyilkosnak. Gondolkodj egy picit el azon, hogy mikkel vádolsz, mielõtt határozottan kijelented a véleményed.

kulabácsi
kaki

Beast Machine
agyatlan kis farmotoros giliszta

...vágod?

Mike
jah, duktunk, jó volt

kulabácsi
persze persze jó kifogás sosem rát, de legalább már privátban buzultok és nem itt

Beast Machine
most nézem csak, nem küldte el. mocsok fórummmotor, most az is le van szólva!!

...vágod?

Mike
bizony nem

Beast Machine
válaszoltam rá, nem kaptad meg??

...vágod?

Mike
tegnap is vízbefojtottam vagy fél tucatot

Mike
ha privátot kapunk, arra válaszolunk
itt igy szokás az sg-n, neveletlen

kulabácsi
te geci macskagyilkos😄DDDDDDDDDD

Mike
üdv király koma, oszd õket, jólvan!

Mike
92 óta kockulok, te akkor max beszartál a pelenkába 😊

Mike
egyébként is Kiscicám te irtad, hogy vizbe kéne fojtani a fickót, erre mondtam, hogy ugyan nézzél már magadba amikor halált osztasz, persze annyi eszed nincs, hogy ezt felfogd

de tudod mit, leszek macskagyilkos, inkább mint olyan hisztis hülye, mint te

whiskeyman
6 éve kockulsz a gép elõtt faszkópé

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Mike
tudod kiscsillag pont emiatt van az, hogy újregeknek kuss
nem te fogod megmondani hogyan fórumozzak az sg-n, ugyanis én már itt vagyok 6 éve te meg még egy se
tehát itt te alkalmazkodsz, nem én

errõl ennyit

kulabácsi
a retkes narkós kurva anyádat bazd teherbe inkább minthogy itt verd a nyáladat a kibaszott koronáddal együtt

Hixer
jó lenne ha tudnál olvasni fostalicska... de gondolom megerõltetõ volt a 4 elemi, tovább nem engedtek

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

revizor
na csak azért, ezt a tanácsodat mindig tartsd mély tiszteletben

Beast Machine
kicsit késõbb, most pihizek, a tied a legjobb a szakmában, nagyon keményen leápolt

...vágod?

SHADOWEYES7
csak anyád után....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Beast Machine
anyátok picsáját flémeltek, ti sinterek, leszophatjátok a gecimet.

...vágod?

SHADOWEYES7
megköszönném ha öngyilkos lennél miközben apádat szopod te rohadék!!!!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hixer
nem hiszem el, hogy olyan értetlen gecikkel vagyok itt körülvéve, akiket az IQ elkerült a bús picsába. értetlem faszomjózsik, akik büdös paraszt fehér lovag módjára járkálják a kibaszott netet, hogy kiszûrjék a gonosztól és a romlottságtól. felõlem rohadjatok a picsába, mia fasz közöd van bármihez is ezen a világon? tégy szivességet és legyél donor vagy valami

SHADOWEYES7
de jobblenne ha anyádba rohadna a faszod,mert legalább nyomorék kis tesóid apunak szólitanának!!!

Hixer
lófasz se kérdezet, helyedbe bekussolnék. jobb ez a világ a véleményed nélkül

SHADOWEYES7
na takaroggyál dögleni,kis faszcibáló faszparaszt!!!!!!!!

Hixer
neked is kuss a neved buzi, nem mondtam, hogy megszólalhatok.

Hixer
a kurva életbe baszod szét itt a topikot te paraszt. ha aszondom az összes kurva bekussol mer hozzánemértõ buzi mind, fõleg a sok újreg, akkor az történjen

revizor
deigenisazvagy, mútkor is öngyílkos akartál lenni -hallottam...

kulabácsi
milyen topikba??
amúgy mewg anyád az állatgyilkosimádó nem én, csak te nem veszed észre h ezt túlzásba viszed

Én is imádlak te nagyon aranyos állatgyilkosimádó fasz, aztán nézz be a mesés topikba...

kulabácsi
az a baj h te vagy a buta, lehet h most örülsz h 1szer talán nem volt igaza de sajna neked meg az esetek 90%-ban szal el lehet innen takarodni a jó büdös picsába, menjél igyál inkább

kulabácsi
tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed buzeráns geci fasszopó zsidókurva

hülye barmok amúgymeg számüzzétek innen azt a mike nevû egyént mert nagyon buta szegáényem ráadásul szereita az állatgyilkosokat, szóval takarodj te szemét!

revizor
anyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááád