Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Szarok vagytok!!
Lehet hogy nekünk traktorosoknak több az eszünk mint
nektek városi tróger geciknek!!!!!!!!!!!!!!!
khm...khm...
4 éve nincs olyanom, te agyoniskolázott ganéhordó
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ui.:mond meg anyádnak jó volt vele este
khm...khm...
te kis paraszt
Egyépként Kecskeméten is vannak traktorok mert ott dolgozik egy cégnél
traktorosként az egyik haverom úgyhogy Kecskemét ---> Gyomaendrõd ugyanaz csak
Gyomaendrõdön nincs beugatós worms-os kis kurvák!!
Még mindíg szar vagy !!
khm...khm...
amúgy meg kurva tré a szöveged 😄DD
Gyomaendrõdön már van internet? 😄DD
Gyere le Kecskemétre, bár traktorral sokáig tart...maradj otthon! Edd meg a buktát, Vedd meg a perecet Dübörög a traktor, Szántsd fel a terepet 😄D
nyomorult csicskageci
Kurva anyádat toszd meg te kis geci...Kecskeméten mit lehet enni?
Káposztát?Hát persze , hisz az a kedvenc ételed na meg hogyha látsz
egy Kecskét már mész te is vele meekegni..Úgyhogy SZAR VAGY!!!!
Szopóka-Nyalóka de ez van !! xD
khm...khm...
mondtam már, hogy takarodj a jó büdös kurva anyádba faszakalap -.-
te kis kurva geciputtony!!!
khm...khm...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
¡Hala Madrid!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem