Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
akarom mondani vékonybél :]

practitioner of the forbidden arts of death

vica2
megszólaltam <#gunyos1>

(és nem beszólni)

Frosty01
hölgyeim és uraim, elsõ jelentkezõnk már meg is van középbéltágításra!

NeverwinterKING
ne pofázzá be te faszláma!!!!44

\"You are fucking crazy people!\"

Frosty01
nah jólvan. aki mégegyszer megszólal ma, azt holnap úgy seggbejanizom, hogy lehelni fogja a fingját.
rátok fér egy kis pihenõ :|

Picar77
semmi kis pöcs -.-

()() (^^)

NeverwinterKING
mi lenne? nagy köcsög-.-

Kontrakcio
na miva? kis khöcsögök -.-

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Drephis
tiédet, te rohadék!

help

Picar77
XDD

()() (^^)

NeverwinterKING
vetélj el!!!44

Picar77
tiéd te büdös ringyó -.-

()() (^^)

kulabácsi
gyere és nyeld le a gecimet te narkós kurva

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NeverwinterKING
picsa

predator1982
Mindannyiotok kurva anyja.....

pred

kulabácsi
kurva anyád

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kontrakcio
:I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

NeverwinterKING
a tied is

Boconadi
Szar a logod <#eljen>
NeverwinterKING
ték volt<#szomoru1>

predator1982
A kis szükszavú marhája.....

pred

Drephis
gecyk...ték

help

predator1982
Vagy nem lehet hogy te beszélsz érthetetlenül? De nem is értem miért is kéne bármire is számitanod???

pred

zvaragabor
Bázzeg nem érted. Na mindegy, tõled úgy sem számítottam sokkal többre.

Chaos Anno Domini

predator1982
De õk is tudják nem érted? De jó, majd ha ugrottam visszajövök kisérteni, és elmondom milyen volt jó? Amúgy meg nem érdekel hogy beszélnek, tudtam mire vállalkoztam amikor idejöttem....

pred

zvaragabor
Tudom hogy lány vagy, ezért mondtam a többi hugyagyúnak, hogy normálisan beszéljenek veled.
De elõtte ugorj le te, nézd meg, hogy milyen a hegy alja.

Chaos Anno Domini

predator1982
Drágám te le vagy maradva, tudják hogy lány vagyok, és a te mentalitásod is hagy maga után kivánnivalót, karoljátok szépen át egymást, és ugorjatok le a Gellért hegy tetejérõl 😄

pred

zvaragabor
Ouram isten, ennyi ökörállatot mint ti...Azt hiszitek, hogy ti vagytok itt a Jani, közben csak egy kis rezgõ faszok vagytok a saját körmötök alatt.

preadtor meg különben is lány, beszéljetek hát a ribivel normálisan. Szegény véletlenül beszabadult ide azzal a csekély pozitív mentaliásával.

Chaos Anno Domini

predator1982
Akaszd fel magad....

pred

kulabácsi
ennyit tudsz? hogy kis szaros?? hát elég gyér vagy<#szomoru1>

predator1982
Imádom az ilyen nagytudású pasikat. Pasi? Mit is beszélek, kis taknyos. Na szürcsöld fel szépen a lecsepegtetett taknyod, aztán igyál rá egyet, kis szaros

pred

kulabácsi
hát te ezt nem tudhatod mert te nem szoktál:S

kulabácsi
nyald ki az aranyeres seggemet te vén kúrva-.-

predator1982
Azt hiszed érdekel mit gondoltok? Csoda hogy egyáltalán gondolkodtok, nem megerõltetõ?

pred

predator1982
Mibõl gondolod hogy a barátnõm? Amúgy meg hogyan utálhatsz olyat akit nem is ismersz? A másik meg, hogy te lennél az egész sg egy személyben? Szedjél már be nyugtatót, vagy adagold inkább túl magad

pred

kalácsosbácsi
ne röhögj,mert komoly!!!
útál az egész SG, nem esik már le végre????
takaroggy a jin tonic-os barátnõdhöz,az a ribanc is ennyire gyökér,hogy meg húzzák matekból???pfff

vetélj el!4

NeverwinterKING
ne örülj a fejednek ezt mindenki komolyan gondolja 😄

predator1982
Oké fosok, és te nyugodtan felnyalhatod, te hülye ebolás farkú😄

pred

kalácsosbácsi
köcsög CSET kurva,igazán felvághatnád az ereidet végre!!!
basszon meg apád,a nagy bünkõs faszával,te ribanc!
fossál gecit!

NeverwinterKING
te mocskos kurva húzz már innen a picsába!!! senki se kiváncsi rád!!! dögölj már még végre!! vagy csak simán állj ki egy kamion elé. a kamionnak nem fog fájni, dehogy neked fájni fog az biztos de senki se fog sajnálni!!

predator1982
Te csak igy szoktál össze vissza hányni? Jó gusztusos hapsi lehetsz, szerintem meg te nyalogasd szépen össze a hányásodat, aztán meg húzd meg magad, te balfasz....

pred

Frosty01
te is olcsó vagy?
á nem kösz, mára elég volt a poor quality-bõl :\

predator1982
Az lehet hogy olcsó volt, de ez van, kinyalhatod nyugodtan....

pred

Frosty01
olcsó volt, 100 forint <#smile>

predator1982
Drága, már látom mi a bajod, szopjál le, de ne egy faszt, hanem legalább hármat egyszerre, mert az agyban valami nem stimmel... Kit érdekel szerinted ki való ide meg ki nem. Akaszd fel magad...

pred

NeverwinterKING
van benne vmi...

Frosty01
te meg mit keresel itt, ha SZAR a klavid? <#smile>

Frosty01
negativ diszkrimináció, but <#eljen>

SHADOWEYES7
<#eljen><#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kulabácsi
tod ki a faszom kiváncsi rád te büdös kurva, elég téged a cseten látni már attól is hányingert kapok, menjél inkább szopni vmerre te TAKARODJ INNEN A GECIBE mostmár tényleg!!!! Mega megértette h nem ide való, minthogy te sem, szal el lehet innen fáradni, bye