Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buzi aki utánam 5 betût ír
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
VAGYIS A JÓ BÜDÖS NÁCI KURVA ANYJÁT ANNAK AKI UTÁNAM ÍR!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
pred
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Totya000
GyaxyBoy
WiZZaRD
Baggio73
trident
Gabesz amd64
ILLNeo
csatarij
IcEKiNg
Ceko
kurvaanyád
FaithMeN
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
practitioner of the forbidden arts of death
nem jött be a legutóbbi foskolódásod a mod topigban, úgyhogy most kussolsz, meg is értem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
És nem homo vagy bocsáss meg!!!! BISZEXUÁLIS VAGY! De azt tudom hogy predátor nem engedi be a farkad a szájába mert nincs farkad!
de nice try...
És nem tudom mióta homo az aki megbasz egy olyan jó kurvát mint predator
Szánalmas gyerek vagy még bazdmeg
Én nem azt csinálom mint amit te minden este és reggel! Meséltek rólad Budapesten,nagyon jól szopsz,állítólag valami lakókocsiban szopsz 100 forintért.
azért hagytam a szádba hogy legyen mit szopjál.
én legalább rendes fasszal látlak el nem mint ezek a cingárpöcsû fórumozók
mint pl. roli613
mellett ment el