97204
Szóld le az elötted írót!
-
TUDATLAN GECI VAGY -
DE MOST EBBEN A PERCBEN AKKORSE MERED LEMÉRNI!!
ÉS MIÉRT? MERT HAZUDSZ! -
A Kaszás kurva anyádat te cigány még nem hagyott el, holnap fog me ma nem beszéltünk szóval kuss a pofádnak te faszszopó cigány -
EZT ÚGY MONDOD MINTHA EZT NEM TUDNÁM DE BETETTEM KÉPET NEKEM A LEGALSÓ VAN A LEGGYORSABB MIT NEM ÉRTESZ EZEN LESZAROM HOGY MATÁV VAGY NEM ÉRTED MÁN? -
haggyad már a faszba úgyse érti meg, azt se érti amit ő mond bazdmeg, ennek még azt se lehet elhinni amit kérdez -
NE FÉLREPOFÁZZ -
annyi a szerencséd h karbont kiütötted pedig kaptad volna megint a bant -
HALLOM ELHAGYOTT A KURVÁD, MONGYUK AZ LETT VOLNA A LEGJOBB HA ELVÁGJA A TORKODAT A KIS PICSA -
n3whous3 #84873 jaj istenem de mekkora egy értetlen geci vagy
elmagyarázzam?
van a gerinchálózat egy része, ami a MATÁVÉ
és vannak net szolgáltatók
matávtól kapják egy részük például a sávot a gerinchálóra
CAPICHE? -
több eszem van mint neked te szarcsimbók, te erre nem lettél volna képes ték -
na ennyi vagy egy darab hazug szar -
jaj de okos vagy bazdmeg, na takarodj innen -
csináljon a faszom betettem a képet me kérted nem hitted el szarok bele te cigány -
tuti h nagylengyelen lax -
mérjed a sebességed ne félrepofázz -
1 hetet kaptam kis faszkalap csak fellebbeztem és belátták h jogtalanul.. szal nyaljál geci segget te redvás picsafüst
-
na jólvan tudatlan gecik hányszor mongyam hogy ez nem matáv, lakhelynek se azt írja ki amikor tommygeci azzal basztatott hogy nagylengyel vagy mi fasz -
cserélj logót te ízléstelen faszparaszt -
Hazudsz a cigány kurva anyád, majd hiszek neked ha a föld alatt vagy a kurva anyád
tommygeci: szopd a faszom kurva anyád -
takarodj már mert kapsz 1 nap bant megint -
semmi baja amúgy a speedtestnek úgyhogy nyugodtan csinálhastz egy mérést de ha nálad nem jó itt egy másik oldal és mérd le, akkor elhisszük -
talán mert ez nem szaros chelló bazdmeg, így csinálták meg bazdmeg me tudják hogy abba az időbe kevesebben használják -
kusshaggy kékfos seggteve 

-
n3whous3 #84858 te meg nem érted, hgy miről beszélek
60 megabit ilyen hálón egyébként se lenne, ha 32/16 az előfizu, véletlen sem
2. a Matáv nem fog az édes kedves internet service provideredneknek annyi sávot kiosztani, hogy megengedje magának a fentit, amit már amúgy is letagadtam -
hazudsz te idióta fasz, anyádnak a duplája este miért lenne dupla te fogyatékos geci -
de nemérted az egy dolog hogy azt íja ki te fasz hogy matáv, de ez nem az -
kussoljmá -
n3whous3 #84854 60 megabit up/down a büdös kurva anyádba nem volt, 32/16-ot még el is hittük volna te geci -
nesze tommygeci te kérted beraktam ki nem szarja le hogy mit hiszel fasszopó geci, csak hogy este 8- reggel 6 ig kb a duplája a sebesség
[IMG][/IMG]
-
n3whous3 #84852 arra nem is gondoltál bazmeg, hogy láttam nem egyszer a gerinchálózat térképet és hogy kb tudatában vagyok annak, hogy milyen sávokat osztanak ki
- egyetemeknek
- céges felhasználásra
- ISP-knek? -
Ték volt a kurva anyád
Tyúkhúsleves: nemértesz hozzá, kurva anyád
széngeci: kurva anyád
predator: az igazi predator hímnemű a kurva anyád
többi nímand geci: kurva anyátok -
jaj de szar szöveg :D -
akkor holnap egésznap foglakduglak
-
hát ez nagyon nagy fail :D -
tuttam hogy te fogsz írni és ezt, te pöcs amihez nem értesz ne pofázz bele, ez nem matávos net te geci, csak attól bérlik vagy mi fasz, ez csak itt szolgáltat ebben a megyében te agyrákos geci -
n3whous3 #84846 mit hazudozol te geci, matáv telekom hálón nincs is ekkora net te görénygeci, még akkor se, ha céges uploadja van. -
ez régebbi mert most nem indul el szarakodik, az esti órákban még gyorsabb is mint 32/16 Mbit -
-
persze mert elhanyagolsz... -
speedtest eredményt persze nem mersz berakni
[/IMG]