97204
Szóld le az elötted írót!
-
bigface #9157 Igen azt hiszem nekik tényleg szar ügy!!! :D -
LOL
egyébként tényleg van itt közösség, sokakat személyesen is ismerek, szar ügy, ugye? -
bigface #9155 Igen, igen, igen!!! Engedd ki a dühödet fiam, így közelebb kerülsz a sötét oldalhoz! Újreg? Vedd már észre, hogy ez a fórum nem a világ! Értem én, hogy megelégedettséggel tölt el, hogy te már a kezdetek óta postolsz itt. Úgy érzed elismert és megbecsült tagja vagy egy közösségnek, de ez csak illuzió, káprázat, az életben sokkal fontosabb dolgok is vannak, sőt a legtöbb dolog fontosabb ennél!
Megosztok veled egy titkot! A POKOLban hasonló szabályok uralkodnak, mint ezen a fórumon, és mivel hamarosan találkozni fogunk "ott" (mert hidd el nekem hogy hamarosan odajutsz), nagyon fogod utálni, hogy derék segédeim az idők végezetéig fognak újregnek szólítani, miközben a izzó vasakkal tépik ki beleidet!!! -
TFT az aláírásomban, bigbránerkém -
bigface #9153 :) "látom, te már kezdesz kikészülni" Mekkora önelégült fasz vagy!!! :D Nagyon tetszik amiket írsz, nem gondoltál még rá, hogy hivatásos faszfejnek kéne lenned??? :)
-
egyébklént sem érdekel, hogy egy szaros újreg mit pofázik
ti arra vagytok jó, hogy lehgyen kit basztatni -
hívjalak ezután bigbránernek? -
hű most nem si tudom, sírjak e
olyan rossz nekem, hüpp
midne félévben van egy ilyen hülyegyerek, aki azt mondja amit te
szerinted érdekel?
gondolod ezzel megbántasz, rossz lesz nekem? ugyanmár
engem nem lehet basztatni, kisapám, irhacc bármit
de látom, te már kezdesz kikészülni
-
bigface #9149 :)))))! Az álnévhasználat kisdedós dolog? Azért bírlak nagyon, mert fogalmad sincs semmiről! Szerinted milyen következtetéseket lehet levonni, egy felhasználói adatlapról??? Éled a szürke kis életedet, a beszűkült kis világodban, önteltségben és lassan már 5 éve a legnagyobb szórakozásod az, hogy egy koszos fórumban osztod az "áldást"!!! Gondolkozz már egy kicsit! -
ha legalább 30 lennél, nem titkolnád a nemed, a korod
az kisdedós dolog ugyanis -
bigface #9147 Azért erre ne vegyél mérget! Bár tehetnél egy szivességet a világnak azzal hogy elteszed magad "lábalól"!!! :) -
nem csak több csillagom van kispofám, hanem még idősebb is vagyok nálad, te kis csíra -
bigface #9145 Egyébként te egy igazi 5 csillagos balfasz vagy!!! -
legyél 20
-
bigface #9143 16 éves? Ezt honnan vetted? -
bigface dickface
szójáték
csökött kis idóta?
mondja ezt nekem egy senkiházi 16 éves faszjankó -
bigface #9141 Mit is akartál ezzel? azt látom, hogy leírtad a nickemet, meg utána egy angol szót: dickface, de nem látom a ralációt közöttük. Később olyan ügyesen használtad az egyenlőségjelet, akkor fentebb miért nem? elbaszott csökött kis idióta vagy te "miki" ez nem vitás! Légyszíves ne fárassz a beromságaiddal!!! -
tudtam, hogy nem fogod megérteni
akkor elmagyarázom neked szép lassan:
bigface
dickface
dick=fasz
face=arc
faszarc -
bigface #9139 Na végre megérkezett az én egyik kedvenc régi cimborám: "faszorrú miki"! Szasz! -
te is, faszarcú -
bigface #9137 Te valami elcseszett droid vagy, akinek egy 64 bites AMD procc van a fejében? Húzz el a rákba haver!!!
-
így is nagy a pofád! jah és sz@r a lokod! 

-
kuss a neved bazzeg -
bigface #9134 Ez a topic egy nagy szar vazeg! Próbálom feldobni a fikázás hangulatát, de ti csököttek mindíg csak ugyanazokat a fricskának csak erős túlzással nevezhető, szánalmas ugatást hallatjátok!!! Ennyi telik tőletek kutyák?! -
kurvabuzik -
+
-
-
Baszott kis gecók! -
csak szívatlak Te köcsög!minek nézel Te engem te vadbarom -
még ezt sem tudod vazmeg? milyen szókincsed van??? Azt jelenti, hogy feledékeny. Csak azért mondtam meg, hogy ne hallj meg hülyén. -
mi az hogy szenilis?
-
te vagy szenilis és nekem ugacc?? -
ez már unalmas! nem tudsz mást kitalálni horsefucker? -
mi van itt a picsabálba?...jah buzitalálkozó!szasztok bucik -
jaja :D -
szopd ki anyádból, amit apád beletett! -
igen, az ő kéjes arcával van tele az egész net, mert élvezi, ahogyan centiről centire egyre lejjebb nyomod a faszát a torkodon -
bigface #9121 Vazz! Mindenhol a te mocskos pofádat kell bámulni?!!!
-
el vagy tévedve, nagyarc, még nincs iskola -
bigface #9119 Hi! Na mi a dörgés balfaszkáim, a lógtok a suliból?!!!
-
most mondta, hogy nem ő ciceró