97204
Szóld le az elötted írót!
  • NEOreg3
    te meg ki az apádfasza vagy? hamegmár a buzulásomnál tartunk te olyan jelentéktelen félénk kis senki vagy, hogy buzi létedre még a fiúkkal is fórumon meg JAVA-n keresztül mersz beszélni, hameg sexre vágysz akkor 2 partnered a két tulajdon kezed, az eggyikkel kekszelsz a másikkal meg a seggedlyukát izgatod, hogy maj beszarsz.
  • Ben C
    Ezaz, ennyit érsz, ebbe tudsz csak belekötni, te tudálékoskodó szargecey.
  • fifi
    tagaDD, te faszfej!
  • mila69en
    ez nemigaz:DD azért alakúlt így a sorsa mert az annya nem igazán foglalkozott vele olyan csúnya lett szegény, énse voltam ott, hogy elmondjam, hogy is mennek a dolgok ki kivel és miért..... a tv-ben látta elton jonint és azt hitte aza helyes:DDDDDDDD
  • Gibor
    Amugymeg ne tagad le apádat! Amugymeg sztem azért vagy buzi mert már régen mondtad ki a közönségnek hogy nincsen pöcsöd mert az orvos aztis levágta, így ügydöntöttél hogy buzi leszel mert legalább téged megtudnak hágni de te senkit!
  • NEOreg3
    anyúúúúú mitjelent az a mondat, hogy: "ne is figyelj rá fiam ez egy kanócfarkú roma köcsögállat aki pina helyett az önfellációt élvezi"?
  • mila69en
    netereld a szót fiam.... gyerünk kukirácra térdelsz:DDD
  • NEOreg3
    anyúúú az a vékony kis cigány aszmónta ő az apúkám rúgjadmááá őt tökőn!
  • NEOreg3
    miylen farkakróóó? iylen szavakat nehasznájj mermég bilibe lóg a fütyim D:

kakafejű vagy!
  • mila69en
    köszönöm:DDD
  • mila69en
    kostólgatsz?
  • NEOreg3
    az én apúkám mázsa 50 karja vastag erős!
  • mila69en
    mondott valaki valamit?.... ja azt hittem:DD

bazzeg az hogylehet te mindíg csak a farkaról meg faszokról tudsz beszélni?:DD hiányzik már 1 a szádba? már így is csrepes a szád....

• Ben C
    Öööö.. az én apukám megverná a tied. -.-
  • NEOreg3
    nyemá anyúúúúúúúúúúúúú megint leszót a repettfarkú D:
  • mila69en
    jéé egy kislány:DD
  • mila69en
    mondtam hogy nézesd meg magad

mivan tovább léptél a bölcsi szintről:DD
  • NEOreg3
    dejóóóóó egy kiscsaj asz én koroztájompóóóó juhéééééé
  • Kriszti13
    jaja de egy nagy tahó vagy:D
  • NEOreg3
    igen, a preszlibácsi azt is szokta mondani, hogy milanak kici a kukija:OOOOOOOO

[óvodasztájl on, ha valaki be akarna szólni, akkor mondja csak azt, hogy "csak most kapcsoltad be? és eddig mivót"]-.-
  • mila69en
    mit mondott?:DD beszél hozzád még most is?:DD
  • NEOreg3
    nem halucinálok! elvisz preszli is megmonta az ebédlőben!
  • mila69en
    mondtam fiam menj el orvoshoz mert túl sokat haluzol
  • NEOreg3
    buzi vagy, szal nemlehecc :|

kívánod még feszegetni ezt a témát, vagy beszósz nekem valami újjal?:D
  • mila69en
    akkor beismered hogy az apád vagyok?... na itt volt az ideje.. fiam nem buzizz apáddal nem beszlhetsz így!!!444...sarokba álsz:DDD
  • NEOreg3
    háhá ezt nem te találtad ki!
  • NEOreg3
    lehet nem azaz apám akit annak hiszek, de hogy egy buzi nemlehet az, az biztos:)
  • NEOreg3
    majdnem, mégcsak 10, de már az ABC-t ismeremö!!!!!!!

te ismered?
  • mila69en
    akkor jobb lessz ha kérdőre vonod anyádat....

téged nyagyon félre vezetett születésed óta.... ezért kaptad a láma jelzőt is mindíg mindennek bedőlsz és mindenki az orrodnál fogva vezet...PITIZZ:DD
  • MikX
    és azért ne használjon olyanokat mert te nem érted meg?
    Különbenis hány éves is vagy te? kb 12-13 ra tippelek...
  • NEOreg3
    jaj most mindenki maj megszakad az erőlködéstől, hogy mit írjon nekem én meg úgy aggódom jaj D:
  • NEOreg3
    nemlehec az apám mer buzi vagy
  • NEOreg3
    ezt még megérted, oylan szavakat amiket még nem értesz mint pl retorzió ne használj:)
  • NEOreg3
    apád jó haverom, együtt szoktunk sörözni;) amikor leitatom akkor mint a vízfolyás úgy mondja a családi ügyeiteket, meghogy ígyúgy szégyel téged mer buzi vagy:C
  • Ben C
    Ennyi tellik tőled? Ilyen száni mecsboxos retorzió? Többet vártam tőled :C
  • mila69en
    nem érted nem kell mindent elhinned amit mondanak fiam... te nem tudhatod nem voltál ott vagyis jelen voltál de csak a cipőm orrán(egy darabig).... én vagyok az apád:DDD
  • MikX
    Te pedíg a kreativitás fellegvára vagy!!
    Te is ugyanzt hajtogatod 20 hsz óta!
    Meg az egy hülyeség, hogy "viszont te nagyon is jól szopod a faszt (apád mondta)" ha nem tudsz olvasni, akkor nem is tud szopni, nede mind1....
    Meg honnan is ismered az apját? Ez is egy jól bevált szöveg, hogy "apád mondta", meg a hasonlók, szal erre mondják, hogy bagoly mondja verébre...
  • NEOreg3
    nah menj legózni fiam hamár nemjó a mecsbox D:
  • Ben C
    mi mást vársz tőle, hiszen a te értelmi szinteden van..
  • NEOreg3
    viszont te nagyon is jól szopod a faszt (apád mondta) és végig a te anyádról volt szó #10710 -től kezdve, csak ötlethiány miatt a régi jólbevált "rákenem a saját szövegét" módszert használtad, óóó mert minek is legyél kreatív, mikor elég 5 szót írnod, hogy: a te anyád volt az :P