97204
Szóld le az elötted írót!
-
te meg ki az apádfasza vagy? hamegmár a buzulásomnál tartunk te olyan jelentéktelen félénk kis senki vagy, hogy buzi létedre még a fiúkkal is fórumon meg JAVA-n keresztül mersz beszélni, hameg sexre vágysz akkor 2 partnered a két tulajdon kezed, az eggyikkel kekszelsz a másikkal meg a seggedlyukát izgatod, hogy maj beszarsz. -
Ben C #10757 Ezaz, ennyit érsz, ebbe tudsz csak belekötni, te tudálékoskodó szargecey. -
tagaDD, te faszfej! -
ez nemigaz:DD azért alakúlt így a sorsa mert az annya nem igazán foglalkozott vele olyan csúnya lett szegény, énse voltam ott, hogy elmondjam, hogy is mennek a dolgok ki kivel és miért..... a tv-ben látta elton jonint és azt hitte aza helyes:DDDDDDDD -
Gibor #10754 Amugymeg ne tagad le apádat! Amugymeg sztem azért vagy buzi mert már régen mondtad ki a közönségnek hogy nincsen pöcsöd mert az orvos aztis levágta, így ügydöntöttél hogy buzi leszel mert legalább téged megtudnak hágni de te senkit!
-
anyúúúúú mitjelent az a mondat, hogy: "ne is figyelj rá fiam ez egy kanócfarkú roma köcsögállat aki pina helyett az önfellációt élvezi"? -
netereld a szót fiam.... gyerünk kukirácra térdelsz:DDD -
anyúúú az a vékony kis cigány aszmónta ő az apúkám rúgjadmááá őt tökőn! -
miylen farkakróóó? iylen szavakat nehasznájj mermég bilibe lóg a fütyim D:
kakafejű vagy! -
köszönöm:DDD -
kostólgatsz? -
az én apúkám mázsa 50 karja vastag erős! -
mondott valaki valamit?.... ja azt hittem:DD
bazzeg az hogylehet te mindíg csak a farkaról meg faszokról tudsz beszélni?:DD hiányzik már 1 a szádba? már így is csrepes a szád....
-
Ben C #10745 Öööö.. az én apukám megverná a tied. -.- -
nyemá anyúúúúúúúúúúúúú megint leszót a repettfarkú D: -
jéé egy kislány:DD -
mondtam hogy nézesd meg magad
mivan tovább léptél a bölcsi szintről:DD -
dejóóóóó egy kiscsaj asz én koroztájompóóóó juhéééééé -
jaja de egy nagy tahó vagy:D -
igen, a preszlibácsi azt is szokta mondani, hogy milanak kici a kukija:OOOOOOOO
[óvodasztájl on, ha valaki be akarna szólni, akkor mondja csak azt, hogy "csak most kapcsoltad be? és eddig mivót"]-.- -
mit mondott?:DD beszél hozzád még most is?:DD -
nem halucinálok! elvisz preszli is megmonta az ebédlőben! -
mondtam fiam menj el orvoshoz mert túl sokat haluzol -
buzi vagy, szal nemlehecc :|
kívánod még feszegetni ezt a témát, vagy beszósz nekem valami újjal?:D -
akkor beismered hogy az apád vagyok?... na itt volt az ideje.. fiam nem buzizz apáddal nem beszlhetsz így!!!444...sarokba álsz:DDD -
háhá ezt nem te találtad ki! -
lehet nem azaz apám akit annak hiszek, de hogy egy buzi nemlehet az, az biztos:) -
majdnem, mégcsak 10, de már az ABC-t ismeremö!!!!!!! 
te ismered? -
akkor jobb lessz ha kérdőre vonod anyádat....
téged nyagyon félre vezetett születésed óta.... ezért kaptad a láma jelzőt is mindíg mindennek bedőlsz és mindenki az orrodnál fogva vezet...PITIZZ:DD -
és azért ne használjon olyanokat mert te nem érted meg?
Különbenis hány éves is vagy te? kb 12-13 ra tippelek... -
jaj most mindenki maj megszakad az erőlködéstől, hogy mit írjon nekem én meg úgy aggódom jaj D: -
nemlehec az apám mer buzi vagy -
ezt még megérted, oylan szavakat amiket még nem értesz mint pl retorzió ne használj:) -
apád jó haverom, együtt szoktunk sörözni;) amikor leitatom akkor mint a vízfolyás úgy mondja a családi ügyeiteket, meghogy ígyúgy szégyel téged mer buzi vagy:C -
Ben C #10724 Ennyi tellik tőled? Ilyen száni mecsboxos retorzió? Többet vártam tőled :C -
nem érted nem kell mindent elhinned amit mondanak fiam... te nem tudhatod nem voltál ott vagyis jelen voltál de csak a cipőm orrán(egy darabig).... én vagyok az apád:DDD -
Te pedíg a kreativitás fellegvára vagy!!
Te is ugyanzt hajtogatod 20 hsz óta!
Meg az egy hülyeség, hogy "viszont te nagyon is jól szopod a faszt (apád mondta)" ha nem tudsz olvasni, akkor nem is tud szopni, nede mind1....
Meg honnan is ismered az apját? Ez is egy jól bevált szöveg, hogy "apád mondta", meg a hasonlók, szal erre mondják, hogy bagoly mondja verébre... -
nah menj legózni fiam hamár nemjó a mecsbox D: -
Ben C #10720 mi mást vársz tőle, hiszen a te értelmi szinteden van.. -
viszont te nagyon is jól szopod a faszt (apád mondta) és végig a te anyádról volt szó #10710 -től kezdve, csak ötlethiány miatt a régi jólbevált "rákenem a saját szövegét" módszert használtad, óóó mert minek is legyél kreatív, mikor elég 5 szót írnod, hogy: a te anyád volt az :P
Amugymeg sztem azért vagy buzi mert már régen mondtad ki a közönségnek hogy nincsen pöcsöd mert az orvos aztis levágta, így ügydöntöttél hogy buzi leszel mert legalább téged megtudnak hágni de te senkit!