97204
Szóld le az elötted írót!
-
te meg kussolj paraszt! -
igazad van, de azért bazd meg! -
legalább a válasz gombra kattyoltál volna te bunkó!
egyébként se ugass nekem faszfej!!! -
teis! -
takarodj! -
fogbeapofád!!! -
kusspicsába fáj a fejem mennikéne megdugni anyukád:O -
Gibor #10791 Mostis írni akartad faszgecie! Amugymeg mostmár bevalhatod nem fogok röhögni [hazudik]. -
nahjó megpróbálok hmmm....
ugye tudod, hogy más lenne az apád ha a kutya nem előzi meg a sarkon? vagy óh jaj még nemtudtad? szerinted miért nyalod álalndóan a f..... seggedet? és miért a kerti veteményes az egyetlen hely ahol kényelmesen tudsz szarni, hogy utána lábbal bekapard? és nem furcsálod, hogy teliholdkor üvöltesz meg nagyon kanos vagy? hát sajnos ez az igazság, egy genetikai roncs vagy:( -
Hmmm...
Tudnál egyetlenegy hdz-t íni amiben nincs benne a fasz?
Válaszolok helyetted! Nem! Mivel olyannyira buzi vagy, hogy nem tudsz másról beszélni! -
hát nemtom, hogy a férfiakat miként lehet jobban leszólni, mintha buzinak tituláljuk őket...
lehet te annyira irritálódsz a fasztól, hogy még gyermekkorodban elvakartad azt a kis pattanásnyi fütyidet is ami volt:O -
Látom még mindíg nem álltál le a faszról, te faszgeci! -
térdelj le és szeress =) -
matuzsálem vagy bazdmeg?! xDDD -
Nem tagadom bazdmeg :D 1987.12.20.
És amint látom te 14-18 között vagy, szal ha műr kis pöcsözésnél járunk, akkor te vagy a kis pöcs, csak én rühellem az ilyenfajta basztatást, mert mindenki volt fiatal.
Amúgy meg ha komolyan veszed a gumit akkor retardált vagy :D -
14-18 között, akkor énmeg 1-100 között...
amúgy morcosvagy husimusi?:O ha langyulni akarnék akkor rögtön küldenék neked privátot, temeg rendre le is szopnál pfff:P -
Gibor #10782 Ja és nem vagyok a husikád! Kis hülye, ha langyulni van kedved akkor rossz helyen jársz! -
Gibor #10781 Nincsenek méret problémáis, amugy meg nézd meg én megadtam! -
te hány éves vagy húsom, mondd meg és énis megmondom
mellesleg ha te folyton kis faszokról asszociálsz akkor komoly bajok lehetnek az intim méreteiddel:| -
Gibor #10779 Figyelj én akkoris asztmondom hogy kisköcsög vagy hogy beugass, ki pöcs mert még mindig tagadod az életkorodat Neöreg-el együtt! Mindketten hülyeségeket beszéltem mert senki nem tudja hogy hányévesekvagytok pedig biztos kis 8 éves gecik akik anyukra verik a faszukat miután microszkoppal megtalálták! Szal mindketten beégtetek mert gyenge kis 8 évesek akarnak itt fenmaradni!
ezt olvassátok mert nektek az ovodában ezt kell!
-
aszmontam fokpe a putos bofadat te tizno -
kuzséé!!!4 -
baszotymek fazlama -
lemaradtam bazdmeg, mert utánad loholtam, hogy gyere köcsög mert nem marad neked sem semmi, így mind2en rábasztunk. életkorom? 1901 van megadva, és a kis pöcs kifejezést egy kis pöcs ne pöcsözze mert pöcsön lesz baszva betonkalapáccsal!
köccösg!
Sazl még mindíg sátápfákáp! -
[púlzusa 90/50] -
nah nyomikám egyszer a szomszédom nekiszaladt a láncfűrésznek arccal, túlélte és sokkal értelmesebb képet vágott mint most te. hát mi a faszt ugacc te be nekem? Ha így néznék ki nem lenne semmi szükségem az életben csak egy kötélre bazmeg és mennék az erdőre. Gondolom a szülészeten is csak lapáttal forgattak az inkubátorban pfff nekem iylen kis nyominger ne szóljon be áááá szégyen veled beszélni:C -
Gibor #10772 Ugylátszik az orvos nemcssak a faszodat vágta le, De vajon midet végta még el? Ez kérdéses! Amugy meg sztem részeg faterod vágta el a kocsmában. Ja és mellesleg közbeni kapcsolatárol anyádnak a csappossal, Elég rossz volt akkor faterodnak főleg mert részeg volt! -
Gibor #10771 Látom elmaradtál amikor az észt osztották, utána meg elfelejtettél írni meg beszélni, jó az önéletrajzod! Amugy meg kis pöcs vagy hogy beugass, mert még az életkorodat is szégyeled megadni! -
hülyeszar magyar ragozás hmmm... én őrá gondoltam, de hamár így beszósz, akkor nem erőltetem meg magam és ugyanazt mondom neked is, legalább bennetek is lesz valami közös:D -
sátápfákáp! -
Gibor #10768 Legalább már beismered multadat! -
ha anyád fogta volna be a pofáját, mikor apádat szopta akkor nemnyelt volna félre és nemkellene most leszólnom téged te nyomorék -
a pofád befogod a jó kurva anyád kis fiúlány gecie -
én régebben járok az sg-re mint te, szal húzzál a jókurva anyád gennyes valagába -
pasquale #10764 mert? nekem több csillagom van jó :D -
csumákolom a stílusod, dé húzz a devla faszára -
pasquale #10762 ákkor te ném vágy sukár csávóje-e he -
cigányul nemértek te purdé -
pasquale #10760 kuzsé azt csháje -
hallom a kezdetekkor elég szegény család voltatok, az utcán koldulásból kerestétek a pénzt, a főattrakció te voltál, feldobtad a levegőbe a száradt tehénlepényt és elkaptad a száddal