97204
Szóld le az elötted írót!
  • fifi
    te meg kussolj paraszt!
  • MikX
    igazad van, de azért bazd meg!
  • fifi
    legalább a válasz gombra kattyoltál volna te bunkó!
    egyébként se ugass nekem faszfej!!!
  • MikX
    teis!
  • blackmetal
    takarodj!
  • fifi
    fogbeapofád!!!
  • NEOreg3
    kusspicsába fáj a fejem mennikéne megdugni anyukád:O
  • Gibor
    Mostis írni akartad faszgecie! Amugymeg mostmár bevalhatod nem fogok röhögni [hazudik].
  • NEOreg3
    nahjó megpróbálok hmmm....

ugye tudod, hogy más lenne az apád ha a kutya nem előzi meg a sarkon? vagy óh jaj még nemtudtad? szerinted miért nyalod álalndóan a f..... seggedet? és miért a kerti veteményes az egyetlen hely ahol kényelmesen tudsz szarni, hogy utána lábbal bekapard? és nem furcsálod, hogy teliholdkor üvöltesz meg nagyon kanos vagy? hát sajnos ez az igazság, egy genetikai roncs vagy:(
  • MikX
    Hmmm...
    Tudnál egyetlenegy hdz-t íni amiben nincs benne a fasz?

Válaszolok helyetted! Nem! Mivel olyannyira buzi vagy, hogy nem tudsz másról beszélni!
  • NEOreg3
    hát nemtom, hogy a férfiakat miként lehet jobban leszólni, mintha buzinak tituláljuk őket...

lehet te annyira irritálódsz a fasztól, hogy még gyermekkorodban elvakartad azt a kis pattanásnyi fütyidet is ami volt:O
  • MikX
    Látom még mindíg nem álltál le a faszról, te faszgeci!
  • NEOreg3
    térdelj le és szeress =)
  • Vaxi
    matuzsálem vagy bazdmeg?! xDDD
  • Vaxi
    Nem tagadom bazdmeg :D 1987.12.20.
    És amint látom te 14-18 között vagy, szal ha műr kis pöcsözésnél járunk, akkor te vagy a kis pöcs, csak én rühellem az ilyenfajta basztatást, mert mindenki volt fiatal.
    Amúgy meg ha komolyan veszed a gumit akkor retardált vagy :D
  • NEOreg3
    14-18 között, akkor énmeg 1-100 között...

amúgy morcosvagy husimusi?:O ha langyulni akarnék akkor rögtön küldenék neked privátot, temeg rendre le is szopnál pfff:P
  • Gibor
    Ja és nem vagyok a husikád! Kis hülye, ha langyulni van kedved akkor rossz helyen jársz!
  • Gibor
    Nincsenek méret problémáis, amugy meg nézd meg én megadtam!
  • NEOreg3
    te hány éves vagy húsom, mondd meg és énis megmondom

mellesleg ha te folyton kis faszokról asszociálsz akkor komoly bajok lehetnek az intim méreteiddel:|
  • Gibor
    Figyelj én akkoris asztmondom hogy kisköcsög vagy hogy beugass, ki pöcs mert még mindig tagadod az életkorodat Neöreg-el együtt! Mindketten hülyeségeket beszéltem mert senki nem tudja hogy hányévesekvagytok pedig biztos kis 8 éves gecik akik anyukra verik a faszukat miután microszkoppal megtalálták! Szal mindketten beégtetek mert gyenge kis 8 évesek akarnak itt fenmaradni! ezt olvassátok mert nektek az ovodában ezt kell!
  • NEOreg3
    aszmontam fokpe a putos bofadat te tizno
  • Vaxi
    kuzséé!!!4
  • NEOreg3
    baszotymek fazlama
  • Vaxi
    lemaradtam bazdmeg, mert utánad loholtam, hogy gyere köcsög mert nem marad neked sem semmi, így mind2en rábasztunk. életkorom? 1901 van megadva, és a kis pöcs kifejezést egy kis pöcs ne pöcsözze mert pöcsön lesz baszva betonkalapáccsal!
    köccösg!
    Sazl még mindíg sátápfákáp!
  • NEOreg3
    [púlzusa 90/50]
  • NEOreg3
    nah nyomikám egyszer a szomszédom nekiszaladt a láncfűrésznek arccal, túlélte és sokkal értelmesebb képet vágott mint most te. hát mi a faszt ugacc te be nekem? Ha így néznék ki nem lenne semmi szükségem az életben csak egy kötélre bazmeg és mennék az erdőre. Gondolom a szülészeten is csak lapáttal forgattak az inkubátorban pfff nekem iylen kis nyominger ne szóljon be áááá szégyen veled beszélni:C
  • Gibor
    Ugylátszik az orvos nemcssak a faszodat vágta le, De vajon midet végta még el? Ez kérdéses! Amugy meg sztem részeg faterod vágta el a kocsmában. Ja és mellesleg közbeni kapcsolatárol anyádnak a csappossal, Elég rossz volt akkor faterodnak főleg mert részeg volt!
  • Gibor
    Látom elmaradtál amikor az észt osztották, utána meg elfelejtettél írni meg beszélni, jó az önéletrajzod! Amugy meg kis pöcs vagy hogy beugass, mert még az életkorodat is szégyeled megadni!
  • NEOreg3
    hülyeszar magyar ragozás hmmm... én őrá gondoltam, de hamár így beszósz, akkor nem erőltetem meg magam és ugyanazt mondom neked is, legalább bennetek is lesz valami közös:D
  • Vaxi
    sátápfákáp!
  • Gibor
    Legalább már beismered multadat!
  • NEOreg3
    ha anyád fogta volna be a pofáját, mikor apádat szopta akkor nemnyelt volna félre és nemkellene most leszólnom téged te nyomorék
  • immovable
    a pofád befogod a jó kurva anyád kis fiúlány gecie
  • NEOreg3
    én régebben járok az sg-re mint te, szal húzzál a jókurva anyád gennyes valagába
  • pasquale
    mert? nekem több csillagom van jó :D
  • NEOreg3
    csumákolom a stílusod, dé húzz a devla faszára
  • pasquale
    ákkor te ném vágy sukár csávóje-e he
  • NEOreg3
    cigányul nemértek te purdé
  • pasquale
    kuzsé azt csháje
  • NEOreg3
    hallom a kezdetekkor elég szegény család voltatok, az utcán koldulásból kerestétek a pénzt, a főattrakció te voltál, feldobtad a levegőbe a száradt tehénlepényt és elkaptad a száddal