97204
Szóld le az elötted írót!
  • mila69en
  • NEOreg3
    16:| ráadásul cigány
  • Mike at home
    namivan most mégis köszönsz?
  • Mike at home
    és hány éves a kedves apuka? 20?
  • Mike at home
    21:21-kor a gyerek miért nincs még ágyban?
  • mila69en
    nem az övé hanem sztem valamelyik barátjáé lehet:DDD ővan a képem met megismerem!! múltkor már láttam öket a neo-val
  • MikX
    Miért szeretnéd?
    [nem nézte meg, csak rákattintott, elhányta magát, és bezárta]
  • jointeer
    sziamájk :>
  • Mike at home
    sajnos nem
  • MikX
    De itt nincs semmien fasz, csak az, hogy elkérted privibe :DDDSSDASA
    De mila rendes, és elküldte neked sztem, extra lúzereknek való kézikönyvel!
  • NEOreg3
    főleg az a kép tetszik amikor könnyes szemmel folyik ki a szádból a geci végig a testeden
  • mila69en
    bezze nem engedi hoghy posztoljak!!44 váááá
  • mila69en
    valahogy sejtettem hogy neked tetszeni fognak ezek a képek:DDDD
  • NEOreg3
    sír mert a faszát a seggébe raktad

(ha mégsem, akkor átfut az agyadon, hogy miylen lenne mert perverz geci vagy)
  • mila69en
    hu vazze itt sir a kisfiam az ölembe mert rászóltam hogy picit engedjen de mit mondtam neki:DDD neked alvásvan négy
  • NEOreg3
    minap láttam egy nagy lófaszt, nah azon behaltál volna a gyönyörtől
  • MikX
    ezek a saját homemade képeid?
  • MikX
    Ezen behaltam...
  • NEOreg3
    huhh jól nyomja vagy öhm jól nyomják=)
  • Mike at home
    á hazudik összecvissza, lásd a képeket
  • Mike at home
    aki meg vele van, na ő az Ismeretlen segglyuk
  • Mike at home
    további képek mila-ról itten
  • NEOreg3
    azt kellet volna írnod hogy én tereltem félre azzal a szót, hogy azt írtam hoyg te tereled félre a szót, de így már megint te tereled félre a szót. Nah a lényeg, hogy a személyes névmások még nem mennek neked-.-

én nem a csajra akadtam ki, hanem azt írtad, hogy a csajra verted ki, miközben ránk voltál izgulva, mostakkor hogyisvanez?
  • Mike at home
    tudod mikor voltál te csajjal
  • Mike at home
    mila piázik

• MikX
    na multiba jókis fejlövést kap a csákó :D
    Vagy le kellene szedni a Budokait amit mondtál, mert kicsippeltem a péest, és szétverném az arcát :D
  • mila69en
    ezdeszar!!44

"te tereled mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)" ezt írtam én
    akkor itt most beis vallottad hogy azt írtad hogy én terelem a szót vagyis próbáltad terelni a szót azzal hogy azt mondod hogy én terelem:DD

"azt írtad hogy te tereled félre a szót... " ezt írtad te--> bezony ezt írtam.. mért nem ezt írtad? még idéztél is hogy mit írtál:DD

"ha az lett volna amit írtál akkor valahogy így hangzott volna a mondatom: "én terelem mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)""--> bezony ezzel a mondatoddal próbáltad meg elterelni a szót--> de ezt említettem is"
    vagyis most próbálod meg elterelni a szót:DDD"

bezony csajt írtam(ez nem szó elterelés te alátámasztottam tényekkel az állításod) mert így is volt csak te nem láttad vagyis nem akartad észrevenni mert téged hidegen hagyott(pedig hivogatott is téged dehát ha nem akor nem):)))) meg amúgy is elvoltál foglalva jónagy fasszal a szádban meg a picsádban

a tanúlság csak annyi hogy a végére teljesen sikerűlt elterelned a szót
    jó én megértem ha nem akarsz tovább beszélni róla:DD nem mondom el senkinek megigérem
  • NEOreg3
    tessék
  • NEOreg3
    "te tereled mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)" ezt írtam én

"azt írtad hogy te tereled félre a szót... " ezt írtad te

ha az lett volna amit írtál akkor valahogy így hangzott volna a mondatom: "én terelem mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)"

és félreterelted, mert ránk verted ki (vagyis a kinti bokorra), te meg valami csajt írtál akire kiverted, de ő házban volt temeg kint szal nemtudftad ráverni, mert amúgyis ránk voltál beizgulva, meg egy meztelen női test látványa téged amúgyis undorral tölt el-.-
  • mila69en
    na nem valaszól erre már nem tudsz mit írni?:DD
  • mila69en
    ha tudnál olvasni én egyszer sem modtam hogy letagattad sőt folyamatosan az szajkózom hogy milyen nyíltan vállalod:DDDD

azt írtad hogy te tereled félre a szót... (segítek mert látom nem megy):DDez azt jelenti hogy bizonygatod hogy nem te vóltál.... pedig én nem montam hogy tevoltál:DD

azt kellet vólna mondanod hogy miért tereled a szót... és ez a kérdésed nem fedeztevólna a valóságot:DD mert én nem tereltem nem is lett volna rá okom..
    én elmagyaráztam hogy miért vertem ki te meg bevallóttad hogy homosex-volt:DD

vagyis
    szarmost neked:DDDDD
  • NEOreg3
    ha tudnál olvasni én egyszer sem tagadtam le, hogy láttál minket, továbbá aztmondtam, hogy TE tereled a szót, te egy szóval sem mondtad így az első mondatodat felesleges volt leírnod

különbenmeg kabbeafaszom-.-
  • mila69en
    az varázs gomba vólt... hát tőled vettem!!44
  • Mike at home
    mondom, haluztál már mekint
    nem kéen annyit szívni
  • mila69en
    én nem montam hogy tereled a szót.. azt montam hogy nyakig benne vagy:)) olvasás rulz!! értelmezés rulz!!

vagyis most próbálod meg elterelni a szót:DDD
  • NEOreg3
    te tereled mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)
  • mila69en
    ebből már nem mászol ki:DDD nyakig benne vagy a málnásban:) és még mindíg vallod hogy buzi vagy és láttalak titeket:)))
  • NEOreg3
    ránk izgultál be, mos mér tagadod, kár hogy zárva volt az ablak, pedig beugrottál volna mi
  • mila69en
    pedig kérette is magát a leányzó.." neo gyere gyere ide pici neo":DDDD

és nem érdekelte:)
  • mila69en
    sztem te izgatottabb voltál végülis téged szúrkottak hátulról nem engem:DDD

meg szopikáltál is láttam

nem tudom miért nem szúrt neki szemet a melletük lévő mesztelen csaj aki megkért hogy verjem rá:DD... na vajon miért? a válasz egyszerű