97204
Szóld le az elötted írót!
-
-
16:| ráadásul cigány -
namivan most mégis köszönsz? -
és hány éves a kedves apuka? 20? -
21:21-kor a gyerek miért nincs még ágyban? -
nem az övé hanem sztem valamelyik barátjáé lehet:DDD ővan a képem met megismerem!! múltkor már láttam öket a neo-val -
Miért szeretnéd?
[nem nézte meg, csak rákattintott, elhányta magát, és bezárta] -
sziamájk :> -
sajnos nem -
De itt nincs semmien fasz, csak az, hogy elkérted privibe :DDDSSDASA
De mila rendes, és elküldte neked sztem, extra lúzereknek való kézikönyvel! -
főleg az a kép tetszik amikor könnyes szemmel folyik ki a szádból a geci végig a testeden -
bezze nem engedi hoghy posztoljak!!44 váááá -
valahogy sejtettem hogy neked tetszeni fognak ezek a képek:DDDD -
sír mert a faszát a seggébe raktad
(ha mégsem, akkor átfut az agyadon, hogy miylen lenne mert perverz geci vagy) -
hu vazze itt sir a kisfiam az ölembe mert rászóltam hogy picit engedjen de mit mondtam neki:DDD neked alvásvan négy 
-
minap láttam egy nagy lófaszt, nah azon behaltál volna a gyönyörtől -
ezek a saját homemade képeid? -
Ezen behaltam... -
huhh jól nyomja vagy öhm jól nyomják=) -
á hazudik összecvissza, lásd a képeket -
aki meg vele van, na ő az Ismeretlen segglyuk -
további képek mila-ról itten -
azt kellet volna írnod hogy én tereltem félre azzal a szót, hogy azt írtam hoyg te tereled félre a szót, de így már megint te tereled félre a szót. Nah a lényeg, hogy a személyes névmások még nem mennek neked-.-
én nem a csajra akadtam ki, hanem azt írtad, hogy a csajra verted ki, miközben ránk voltál izgulva, mostakkor hogyisvanez?
-
tudod mikor voltál te csajjal -
mila piázik
-
na multiba jókis fejlövést kap a csákó :D
Vagy le kellene szedni a Budokait amit mondtál, mert kicsippeltem a péest, és szétverném az arcát :D -
ezdeszar!!44
"te tereled mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)" ezt írtam én
akkor itt most beis vallottad hogy azt írtad hogy én terelem a szót vagyis próbáltad terelni a szót azzal hogy azt mondod hogy én terelem:DD
"azt írtad hogy te tereled félre a szót... " ezt írtad te--> bezony ezt írtam.. mért nem ezt írtad? még idéztél is hogy mit írtál:DD
"ha az lett volna amit írtál akkor valahogy így hangzott volna a mondatom: "én terelem mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)""--> bezony ezzel a mondatoddal próbáltad meg elterelni a szót--> de ezt említettem is"
vagyis most próbálod meg elterelni a szót:DDD"
bezony csajt írtam(ez nem szó elterelés te alátámasztottam tényekkel az állításod) mert így is volt csak te nem láttad vagyis nem akartad észrevenni mert téged hidegen hagyott(pedig hivogatott is téged dehát ha nem akor nem):)))) meg amúgy is elvoltál foglalva jónagy fasszal a szádban meg a picsádban
a tanúlság csak annyi hogy a végére teljesen sikerűlt elterelned a szót
jó én megértem ha nem akarsz tovább beszélni róla:DD nem mondom el senkinek megigérem
-
tessék -
"te tereled mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)" ezt írtam én
"azt írtad hogy te tereled félre a szót... " ezt írtad te
ha az lett volna amit írtál akkor valahogy így hangzott volna a mondatom: "én terelem mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=)"
és félreterelted, mert ránk verted ki (vagyis a kinti bokorra), te meg valami csajt írtál akire kiverted, de ő házban volt temeg kint szal nemtudftad ráverni, mert amúgyis ránk voltál beizgulva, meg egy meztelen női test látványa téged amúgyis undorral tölt el-.-
-
na nem valaszól erre már nem tudsz mit írni?:DD -
ha tudnál olvasni én egyszer sem modtam hogy letagattad sőt folyamatosan az szajkózom hogy milyen nyíltan vállalod:DDDD
azt írtad hogy te tereled félre a szót... (segítek mert látom nem megy):DDez azt jelenti hogy bizonygatod hogy nem te vóltál.... pedig én nem montam hogy tevoltál:DD
azt kellet vólna mondanod hogy miért tereled a szót... és ez a kérdésed nem fedeztevólna a valóságot:DD mert én nem tereltem nem is lett volna rá okom..
én elmagyaráztam hogy miért vertem ki te meg bevallóttad hogy homosex-volt:DD
vagyis
szarmost neked:DDDDD

-
ha tudnál olvasni én egyszer sem tagadtam le, hogy láttál minket, továbbá aztmondtam, hogy TE tereled a szót, te egy szóval sem mondtad így az első mondatodat felesleges volt leírnod
különbenmeg kabbeafaszom-.- -
az varázs gomba vólt... hát tőled vettem!!44
-
mondom, haluztál már mekint
nem kéen annyit szívni -
én nem montam hogy tereled a szót.. azt montam hogy nyakig benne vagy:)) olvasás rulz!! értelmezés rulz!!
vagyis most próbálod meg elterelni a szót:DDD -
te tereled mindig félre a szót, itt valami van a háttérben=) -
ebből már nem mászol ki:DDD nyakig benne vagy a málnásban:) és még mindíg vallod hogy buzi vagy és láttalak titeket:))) -
ránk izgultál be, mos mér tagadod, kár hogy zárva volt az ablak, pedig beugrottál volna mi -
pedig kérette is magát a leányzó.." neo gyere gyere ide pici neo":DDDD
és nem érdekelte:) -
sztem te izgatottabb voltál végülis téged szúrkottak hátulról nem engem:DDD
meg szopikáltál is láttam
nem tudom miért nem szúrt neki szemet a melletük lévő mesztelen csaj aki megkért hogy verjem rá:DD... na vajon miért? a válasz egyszerű