97204
Szóld le az elötted írót!
  • Kontrakcio
  • Kontrakcio
    nyasgem te prinkó állat... ! Fogadni mernék h te azon embertípusok közül vagy az 1ik akik nem húzzák le maguk után a piszoárt mert még a sziklát görgeted el a barlangod elött te Cromanyoni emberállat!
    Röviden: Pofa befog te kisköSCCőg és huzzá vissza az üregedbe még szépen mondom neked te agyonra baszott kispersely! Remélem összefosod magad amikor kiszótárazod az idegen szavakat a mondatomból te civilizálatlan szubaszott kis fatuskó!
  • báttyó02
    ugy mint ahogy én anyáddal tettem a mult éjjel? :}{
  • Kontrakcio
    Te ne pú-z nekem mert menten +púrlak!
  • báttyó02
  • Kontrakcio
    Nehari... De úgy őszintén!? Néztél te már tükörbe? vagy sziklákat tologatsz a barlangod elött??
  • Mike at home
    fiam? hogy el ne áljuljak, én lennék a fiad, te kispöcs, apuci, LOL
  • mila69en
    denagy szád van 14 éves létedre..:DDD na mozgás aludni de gyórsan má fellőték a pizsit^^
  • DEXTER92
    Fosos vín fasz (85-90 között) :DD
  • Truck Driver001
    szarházi,hozod a pusztulatott magad után!:DDDDDD
  • MikX
    nyasgem
  • Truck Driver001
    Miwan kicsi rigó?:DD,hogy azt a modemel kinyomott szemű, flakon arcú, gerendával megbaszott,sóderel feltöltött belü,áporodott csöves szag megszégyenítő,nyomtatóval megdobált,teszkóba járó,romlott árút vevő,lerohadt fülü,takonyal lefujt képü,göthös apádnak magyaráz,menyé ki a kocsiba és nyomd a dudát,mi közbe Zalatnaira vered!:DDDDDDDDDDDDDD
  • MikX
    Ki a vérbenáztatott szájonkeresztül kihúzottbelű ronyospinájú fatörzsönkettébaszott mellű megveszekedett fülén fogva huzatott 220-al zimankóshidegben is egyszálsemmibenhempergő műanyagkéssel levágottkezű rángazózótestű mocskos büdös kurva nénikédnek nem nevezhető nemis emberféle mocsokházi jó édes nénikéd, te pöcsönbaszott mocskoskézzel recskázó tripperes hólyagosfaszú pattanásosképű szemüveges köcsög geci, aki egy szarbanáztatott lehugyozott zsebkendővel törölte a rerohadt leprás szaros arcát!
  • Truck Driver001
    azt yó a édes baltával kettébaszott fejü,széthurcolt,anorexiás,habzószáju,fadobozal fejebkurt,véres,házsártos,KURVA ANYÁTOK!
  • MikX
    Pixelfighter
  • mila69en
  • Kontrakcio
    szebbet szarok mit ti vagyok összesen ti leszázalékolt csecsszopó rühes köcsögök!
    ENNYI!
  • UnknownAsshole
  • mila69en
  • UnknownAsshole
    TEKK
  • UnknownAsshole
    stfu!4
  • UnknownAsshole
    stfu!4
  • UnknownAsshole
    stfu!4
  • UnknownAsshole
    stfu!4
  • UnknownAsshole
    stfu!4
  • SLICK
    négernek még mindig jobb lenni mint kaffer cigánynak te baszott szar...
  • immovable
    te pofázol kisketcseg, hányan lesztek nigger?
  • SLICK
    mit keménykedsz te faszláma??? úgy arcon váglak h anyád is rádszarik ijjedtében...
  • immovable
    kis buzik vatytok, játszátok itt a picsátok, majd jól szétbaszom a fejetek egy féltéglával kis gecik, azt leshetek kifele a lukom sok hülye faszparaszt...
  • Kontrakcio
    (vagy ez túl durva volt... inkább csak kimerültetek)
  • Kontrakcio
    ne merülj egy antiutópiába fiam! magadnhoz nyúlás az nem "mások" hanem te vagy vazz! Tehát pofa befog és a "csajok" helyett nyomogasd a klaviatúrát!
  • Mike
    én baszok másokat, te ringyó
  • Kontrakcio
    te meg varjál gombot a szádra ha már annyi basznak szájon Mr.!
  • Mike
    és ne álprűsködj itt
    mond ki szépn: FASZ
  • Mike
    te meg több golyót nyaltál mint ahogy ő kilincselt
  • Kontrakcio
    sztem több fszt fogtál mint kilincset , picinyem!
  • okosszöszi26
    majd meglátod
  • Kontrakcio
    na AZZONnal fog be a mocskos szádat fiacskám mert szészedem azt a primitiv koponyádat!
  • immovable
    hupazzeg...
    kis ketseg jár itt a pofája míg benem tömöm 1 45-ös bakancsal...kis puzi...
  • Kontrakcio
    na mi va 1/2 6? lóg az önbizalmad?
    Te löttyett kisköCCSőG!