97204
Szóld le az elötted írót!
  • NEOreg3
    jó8^^
  • NEOreg3
    teszt:

láttalak a tegnap amint 3 cigány kúrta a segglyukadat és közben azt ordibáltad, hogy "neeee vazelint ne, érezeni akarom a fájdalmat"
  • MikX
    Na figy!
    Én lelépek aludni, de holnap visszanézek, hogy mi lett belőled!
  • NEOreg3
    ti tagadjátok állandón ha mondok rátok valamit, én leszarom magasról mitmondtok nekem, tudom ki és mi vagyok, az hogy gugliba bepötyögted a "kill gay" szópárost és az első linket kilinkleted attólmég én nemfogok megsértődni ide keméynebb cuccok (igen igen rögtön a faszra gondoltam!!!!!) kellenének=)
  • mila69en
    ja:DD gondóltam hogy nálad ezek már tudatosan egy kattintásra jönnek elő:)
  • MikX
    Google-t? Hát a kedvenceid között van elmentve nem?
    Mien újat mondjak még?
    te ilyen egyszerű ember vagy: Buzi, aki nem viseli el, hogy leugatják, és próbál visszaoltani, de nem igen megy, mivel nem tudja kifejezni magát, mert a társadalom kivetette e söpredékét...
  • mila69en
    miért nem fogadod el ami vagy? mindíg próbálod másra hárlítani a személyiségedet és a személyiséged hibáit....tipikus pszhiés eset... lehet hogy ratyi is vagy?:)
  • NEOreg3
    olyat én nemszoktam használni, persze a link megy fejből^^
  • mila69en
    ezek az oldalak tuti, hogy a kedvencei között van:)))
  • NEOreg3
    érdemes miattad a google-t böngészni..., szemrebbenés nélkül visszamondod rám... hát annyi önállóság lenne benned, hogy kitalálj valami újat
  • MikX
    az a baj, hogy itt megintcsak nem én vagyok, mert bár csak egy pillanatig láttam, valami buzik voltak, és itt köztudottan te vagy csak az, főleg, hogy ilyeneket nézel...
  • NEOreg3
    a legutóbb is a sajáton belül kaptam bann-t:D

nemhiába van már eddig 2 örökbannolt regem, pikkel rám mindenki, pedig csak kényelmesen elküldöm őket a büdösisten faszára^^
  • mila69en
    jah bocs:DD én is szeretek szpemmelni mert jóak... de szeretek normális dolgokról is beszélni...olyanokról te nem tudsz mer amijást belépsz az értelmesek világába bant kapsz
  • NEOreg3
    mikx igaz története !exkluzív!
  • MikX
    Lövöldöztél egy buzibárban, mert megcsalt a barátod!
  • NEOreg3
    nah hívjatok még pár embert ide, talán elegen lesztek ellenem=)
  • NEOreg3
    kitették az arcképem a rohattak...=D

nah lefordítanád plz mert mivel nemnagyon értek angolul így nemnagyon tudom sértőnek felfogni:(
  • MikX
    Ő?
    Persze, ez csak természetes!
    Nemtudtad Sky?
  • NEOreg3
    akkor fiúk a klubból DJ-je? bocs csak ezt a 2 filmes melegbárt ismerem de azt tudom, hogy valamelyikben szerepeltél:O
  • NEOreg3
    szpem powa=DDDDD
  • DJ Skyline
    nem sűrűn járok oda,sőt nem is ismerem,de ha így megemlítetted,akkor te biztos törzsvendég vagy ottan' :D
  • MikX
    én viszont találtam rólad egy cikket, szal nem kamu a könyv: neo
  • mila69en
    "engem a gumi éltet, normális témák nemnagyon érdekelnek=D"--->látod ezen nem csodálkozomlooool
  • NEOreg3
    wohaaaa ö DJ frám dö blú osztriga?=D
  • DJ Skyline
    meg morfeusz nagy néger fasza éltet még!
  • NEOreg3
    valahogy nemnagyon érdekel ami ott zajlik, akárcsak a gyenge beszólásaid=)
  • mila69en
    ez már nem az első eset, hogy próbálja magát kihúzni a szarból az üres szavakkal:DD teljesen sikertelenűl:)
  • NEOreg3
    például szerkeszteni egy kamu könyvborítót photoshoppal?=D
  • MikX
    mert nem tudsz hottászólni ott semmihez, bár ittse, csak égni tudsz, de tény, hogy nélküled üres lenne a topic!
  • NEOreg3
    lol 3-an vagyunk öszvisz, de az igazságot mindenki tudja, ez a lényeg szal hiába hazud attól még azvan amit írtam=)
  • NEOreg3
    engem a gumi éltet, normális témák nemnagyon érdekelnek=D

nahmeg a faszmakettjeid 18+ képek szal jóhogy nem linkeled ki őket
  • mila69en
    hát persze hogy neked mindíg neked van meg az üres szavaidnak öcsi itt érvekkel és kézzel fogható dolgokkal kell dobálózni...
  • MikX
    Nekem nem úgy jött le, meg senkinek aki ide benéz...
  • NEOreg3
    baz dekurva kreatív vagy nekem nemjutott volna eszembe így visszaszólni
  • mila69en
    ugye ugye:))
  • MikX
    De látom, hogy nem látsz, mert sokat verték a szemedre, de nem tehetsz róla!
    Én nem szoktam ilyeneket csinálni, ha gondolod nézz be a makettezés topicba!
    Ja, vagy te csak a gumiba tudsz nézelődni?
  • NEOreg3
    kivolt tárgyalva, nekem volt igazam=)
  • mila69en
    romlam ennyit rólad még ennyit sem^^
  • NEOreg3
    ha hobbiként tartod számon akkor kockavagy az én értékrendem szerint, ami lehet hogy szar de ez van:|
  • NEOreg3
    a te segged méretéhez szoktad igazítani a faszmakettjeidet, azért is szoktak oylan vastagok lenni=D