97204
Szóld le az elötted írót!
-
jó8^^ -
teszt:
láttalak a tegnap amint 3 cigány kúrta a segglyukadat és közben azt ordibáltad, hogy "neeee vazelint ne, érezeni akarom a fájdalmat" -
Na figy!
Én lelépek aludni, de holnap visszanézek, hogy mi lett belőled! -
ti tagadjátok állandón ha mondok rátok valamit, én leszarom magasról mitmondtok nekem, tudom ki és mi vagyok, az hogy gugliba bepötyögted a "kill gay" szópárost és az első linket kilinkleted attólmég én nemfogok megsértődni ide keméynebb cuccok (igen igen rögtön a faszra gondoltam!!!!!) kellenének=) -
ja:DD gondóltam hogy nálad ezek már tudatosan egy kattintásra jönnek elő:) -
Google-t? Hát a kedvenceid között van elmentve nem?
Mien újat mondjak még?
te ilyen egyszerű ember vagy: Buzi, aki nem viseli el, hogy leugatják, és próbál visszaoltani, de nem igen megy, mivel nem tudja kifejezni magát, mert a társadalom kivetette e söpredékét... -
miért nem fogadod el ami vagy? mindíg próbálod másra hárlítani a személyiségedet és a személyiséged hibáit....tipikus pszhiés eset... lehet hogy ratyi is vagy?:) -
olyat én nemszoktam használni, persze a link megy fejből^^ -
ezek az oldalak tuti, hogy a kedvencei között van:))) -
érdemes miattad a google-t böngészni..., szemrebbenés nélkül visszamondod rám... hát annyi önállóság lenne benned, hogy kitalálj valami újat -
az a baj, hogy itt megintcsak nem én vagyok, mert bár csak egy pillanatig láttam, valami buzik voltak, és itt köztudottan te vagy csak az, főleg, hogy ilyeneket nézel... -
a legutóbb is a sajáton belül kaptam bann-t:D
nemhiába van már eddig 2 örökbannolt regem, pikkel rám mindenki, pedig csak kényelmesen elküldöm őket a büdösisten faszára^^ -
jah bocs:DD én is szeretek szpemmelni mert jóak... de szeretek normális dolgokról is beszélni...olyanokról te nem tudsz mer amijást belépsz az értelmesek világába bant kapsz 
-
mikx igaz története !exkluzív! -
Lövöldöztél egy buzibárban, mert megcsalt a barátod! -
nah hívjatok még pár embert ide, talán elegen lesztek ellenem=) -
kitették az arcképem a rohattak...=D
nah lefordítanád plz mert mivel nemnagyon értek angolul így nemnagyon tudom sértőnek felfogni:( -
Ő?
Persze, ez csak természetes!
Nemtudtad Sky? -
akkor fiúk a klubból DJ-je? bocs csak ezt a 2 filmes melegbárt ismerem de azt tudom, hogy valamelyikben szerepeltél:O -
szpem powa=DDDDD -
nem sűrűn járok oda,sőt nem is ismerem,de ha így megemlítetted,akkor te biztos törzsvendég vagy ottan' :D -
én viszont találtam rólad egy cikket, szal nem kamu a könyv: neo -
"engem a gumi éltet, normális témák nemnagyon érdekelnek=D"--->látod ezen nem csodálkozom
looool
-
wohaaaa ö DJ frám dö blú osztriga?=D -
meg morfeusz nagy néger fasza éltet még! -
valahogy nemnagyon érdekel ami ott zajlik, akárcsak a gyenge beszólásaid=) -
ez már nem az első eset, hogy próbálja magát kihúzni a szarból az üres szavakkal:DD teljesen sikertelenűl:) -
például szerkeszteni egy kamu könyvborítót photoshoppal?=D -
mert nem tudsz hottászólni ott semmihez, bár ittse, csak égni tudsz, de tény, hogy nélküled üres lenne a topic! -
lol 3-an vagyunk öszvisz, de az igazságot mindenki tudja, ez a lényeg szal hiába hazud attól még azvan amit írtam=) -
engem a gumi éltet, normális témák nemnagyon érdekelnek=D
nahmeg a faszmakettjeid 18+ képek szal jóhogy nem linkeled ki őket -
hát persze hogy neked mindíg neked van meg az üres szavaidnak öcsi itt érvekkel és kézzel fogható dolgokkal kell dobálózni... -
Nekem nem úgy jött le, meg senkinek aki ide benéz... -
baz dekurva kreatív vagy nekem nemjutott volna eszembe így visszaszólni 

-
ugye ugye:)) -
De látom, hogy nem látsz, mert sokat verték a szemedre, de nem tehetsz róla!
Én nem szoktam ilyeneket csinálni, ha gondolod nézz be a makettezés topicba!
Ja, vagy te csak a gumiba tudsz nézelődni?
-
kivolt tárgyalva, nekem volt igazam=) -
romlam ennyit rólad még ennyit sem^^ -
ha hobbiként tartod számon akkor kockavagy az én értékrendem szerint, ami lehet hogy szar de ez van:| -
a te segged méretéhez szoktad igazítani a faszmakettjeidet, azért is szoktak oylan vastagok lenni=D