97204
Szóld le az elötted írót!
  • Kontrakcio
    nem szajkózozom csak örülnék ha kussolnál mert ez a topic nem arról szól h "szold le az elötted irót" vazze hanem arról h huzzá innen a picsába pihenni te roncs.
  • Mike
    mennyire szánalmas, hogy mennyé aludni szajkózásán kivül semmi másra nincs tehetséged
  • Kontrakcio
    és ha igen? mi közöd van hozzá h én mit csinálok a golyóimmal? hö?? Tényleg mennyé aludni mert látom a betüidről h fáradt vagy!! Huzzá innen te szánalmes kis faszkalap!
  • Mike
    sálálálá

látom tanultál

na kisütetted már a golyóid?
  • Kontrakcio
    kis pöcs vagy!
  • Mike
    hát pedig nem olvastam el
  • Kontrakcio
    már hazudsz is te baromarcú?
  • Mike
    szerinted ki olvas el 3 sor baromságot, te málészájú, baromállat idióta, te
    én aztán nem
  • Kontrakcio
    ne idegeskedj, inkább ne irj többet mert lejáratod magad a nem ideillő modoroddal... sztem neked kiskorodban lelki trauma ért ami kihatással van a mostani életedre ahol fiatalokat zaklatsz folyamatosan és evvel alhiheted magaddal h te vagy a jani! Szánalmass vazz, szánalmas! Mennyéé pihenni!
  • Mike
    kinem szarik arra, mit szánsz te, fütyiarcú
  • Kontrakcio
    Ne akard h sajnáljalak téged... eddig csak szánlak, mert szánalmas vagy, tudod?
  • Mike
    rendszerváltás? melyik polforumos fasz vagy?
  • Kontrakcio
    vazz! neked tényleg betett a rendszer váltás te állat! Hütsd le magad hülye gyerek! És ne szólj bele mert nem telefon!
  • Mike
    magadat meg kasztráltasd pls, túl agressziv vagy
  • Mike
    kiszidta anyádat, te segg, nagyon lelkes volt
  • Mike
    most apáddal, ö szop
  • Kontrakcio
    Te überelsz minden prinkó állatot! Anyádat én sem szidtam... vhogy az túl alpári bunkoság! Te gennytarisznya!
  • Mike
    eddig anyádat dugtam, fiam
  • Kontrakcio
    +jött a helyi basszájba! na te hol maradtál te köcsög?
  • Mike
    köcsög büdösfasz
  • Kontrakcio
    mifasztbaszogatdsz te papagáj?
  • MikX
    mégha igazad is lenne ami nincs persze mert neked sosincs... mi a fasz közöd van hozzá?
  • Kontrakcio
    mégha igazad is lenne ami nincs persze mert neked sosincs... mi a fasz közöd van hozzá? élég szomorú h másokat szivatsz folyton! elég primitiv lehetsz és debil élőben!
  • MikX
    Nem egyáltalán nem, honnan veszed mindezt? A sajt élményeidet próbálod másra átfordítani? Mert akkor gyakorlatilag elég szerencsétlen vagy, ha mind igaz rád, amit eddíg írtál másra...
  • Kontrakcio
    Anyukát elutazott vázzee és nincs aki legyártsa neked az esti jóétkakaót?! mennyéé már aludni baszkikám!
  • MikX
    Akkoris gyökérvagy, bazz!
    Büntipontos!
  • Kontrakcio
    Na haggyá lógva vazzeg :D! kicsit elfajultam... Te meg fogd be léccives te pöcs! :D
  • MikX
    Na, itt nem mertsz trágárul beszélni, csak az asszociációban, te lúzer?
  • Gibor
    Idióta, nyomtató buzi....
  • torrente
    Tetv.
  • Kontrakcio
    soha nem szerettem... idétlem egy mese volt! Én az "Egyszer volt hol nem volt 1 élet + ennek a történelmes változata,Niels Horgerson,pumukli,magyar népmesén nöttem fel... és nem az agymosó szarokon! Te meg csökevényes vagy minden téren te kis fasz!
  • MikX
    Miért lennék én zavarban?
    Miki egeret megf nézz te, az a te korosztályodnak való!
  • Kontrakcio
    már azt se tod mit mondjál zavarodban! Micky egér menyéé sajtot rágcsálni egy ipari egérfogóra ami majd eltöri a nyakadat te pöcs!
  • MikX
    A gyerekes az te vagy, te farokgyík!
  • Kontrakcio
    miért szólod le állandóan az elötted irót? ez olyan gyerese vazzeg! Mennyéé a jópicsába!
  • mila69en
    te most ide ne szóljá be.... menjél estig gondólkozz, hogy mekkora baromságot montál lame....

windows mint cégnév.... lamelamelamelame
  • torrente
    Leszenek vagy nem leszenek, de a windows igenis nem kis probléma! Kis problémának azt nevezném, ami a lábaid között van.
  • mila69en
    ha nem fogod be a pofád itt nem csak kis problémák leszenek^^
  • Kontrakcio
    vezee! Vesszetek össze ezen a badarságon ti fogyatékos kancsók! Minden ki problémából egy hatalmasat gyártotok! Szánalmasak vagytok!!
  • mila69en
    lol a windows az nem cég név te igen suta microsoft ez a cég neve te barom