97204
Szóld le az elötted írót!
-
nem szajkózozom csak örülnék ha kussolnál mert ez a topic nem arról szól h "szold le az elötted irót" vazze hanem arról h huzzá innen a picsába pihenni te roncs. -
mennyire szánalmas, hogy mennyé aludni szajkózásán kivül semmi másra nincs tehetséged -
és ha igen? mi közöd van hozzá h én mit csinálok a golyóimmal? hö?? Tényleg mennyé aludni mert látom a betüidről h fáradt vagy!! Huzzá innen te szánalmes kis faszkalap! -
sálálálá
látom tanultál
na kisütetted már a golyóid? -
kis pöcs vagy! -
hát pedig nem olvastam el -
már hazudsz is te baromarcú? -
szerinted ki olvas el 3 sor baromságot, te málészájú, baromállat idióta, te
én aztán nem -
ne idegeskedj, inkább ne irj többet mert lejáratod magad a nem ideillő modoroddal... sztem neked kiskorodban lelki trauma ért ami kihatással van a mostani életedre ahol fiatalokat zaklatsz folyamatosan és evvel alhiheted magaddal h te vagy a jani! Szánalmass vazz, szánalmas! Mennyéé pihenni! -
kinem szarik arra, mit szánsz te, fütyiarcú -
Ne akard h sajnáljalak téged... eddig csak szánlak, mert szánalmas vagy, tudod? -
rendszerváltás? melyik polforumos fasz vagy? -
vazz! neked tényleg betett a rendszer váltás te állat! Hütsd le magad hülye gyerek! És ne szólj bele mert nem telefon!
-
magadat meg kasztráltasd pls, túl agressziv vagy -
kiszidta anyádat, te segg, nagyon lelkes volt
-
most apáddal, ö szop -
Te überelsz minden prinkó állatot! Anyádat én sem szidtam... vhogy az túl alpári bunkoság! Te gennytarisznya! -
eddig anyádat dugtam, fiam -
+jött a helyi basszájba! na te hol maradtál te köcsög? -
köcsög büdösfasz -
mifasztbaszogatdsz te papagáj? -
mégha igazad is lenne ami nincs persze mert neked sosincs... mi a fasz közöd van hozzá? -
mégha igazad is lenne ami nincs persze mert neked sosincs... mi a fasz közöd van hozzá? élég szomorú h másokat szivatsz folyton! elég primitiv lehetsz és debil élőben! -
Nem egyáltalán nem, honnan veszed mindezt? A sajt élményeidet próbálod másra átfordítani? Mert akkor gyakorlatilag elég szerencsétlen vagy, ha mind igaz rád, amit eddíg írtál másra... -
Anyukát elutazott vázzee és nincs aki legyártsa neked az esti jóétkakaót?! mennyéé már aludni baszkikám! -
Akkoris gyökérvagy, bazz!
Büntipontos! -
Na haggyá lógva vazzeg :D! kicsit elfajultam... Te meg fogd be léccives te pöcs! :D -
Na, itt nem mertsz trágárul beszélni, csak az asszociációban, te lúzer? -
Gibor #11931 Idióta, nyomtató buzi.... -
Tetv. -
soha nem szerettem... idétlem egy mese volt! Én az "Egyszer volt hol nem volt 1 élet + ennek a történelmes változata,Niels Horgerson,pumukli,magyar népmesén nöttem fel... és nem az agymosó szarokon! Te meg csökevényes vagy minden téren te kis fasz! -
Miért lennék én zavarban?
Miki egeret megf nézz te, az a te korosztályodnak való! -
már azt se tod mit mondjál zavarodban! Micky egér menyéé sajtot rágcsálni egy ipari egérfogóra ami majd eltöri a nyakadat te pöcs! -
A gyerekes az te vagy, te farokgyík!
-
miért szólod le állandóan az elötted irót? ez olyan gyerese vazzeg! Mennyéé a jópicsába! -
te most ide ne szóljá be.... menjél estig gondólkozz, hogy mekkora baromságot montál lame....
windows mint cégnév.... lamelamelamelame -
Leszenek vagy nem leszenek, de a windows igenis nem kis probléma! Kis problémának azt nevezném, ami a lábaid között van. -
ha nem fogod be a pofád itt nem csak kis problémák leszenek^^ -
vezee! Vesszetek össze ezen a badarságon ti fogyatékos kancsók! Minden ki problémából egy hatalmasat gyártotok! Szánalmasak vagytok!! -
lol a windows az nem cég név te igen suta microsoft ez a cég neve te barom