97204
Szóld le az elötted írót!
-
mivan buzi 1 sörtől már fekszel -
csak zolkó -
elég volt tegnap te pöts 
-
na a 2 díszpolgár -
alkeszgeci hogy hogy nem a kocsmába ülsz?
-
csak a faszparasztoknak -
Kevés embernek lehet ez a nickje a neten te cigány -
hogengeci -
Mindenki tudja hol lakik ez a cigány, a ghettoban... -
de neked még egy normális reged nincs ember egy kamu az életed -
miért,saját fotódat nézegeted? -
bankrablás te geci -
azért mert valaki nem rak be képet az nem azt jelenti hogy nyomorult cigány mit ti vagytok XD
én meg csak röhögök rajtatok főleg ezen az elbaszott senkiházi férgen h milyen ocsmány
-
carbon=sztojka iván xD
biztos bújkál...mit tettél carbon? adócsalás?bodzázol mi?abból telt az állítólagos bömösre...római vagy..tudja mindenki -
miért te minket nézegetsz megint? komolyan buzi vagy, őszintén kiváncsi lennék rád te hájas szemüveges kocka -
mert olyan köcsög faluban lakik hogy nem bírtam megjegyezni olyan szánalmas neve volt, majd utánajárok ismét -
lol hát ha úgy néznék ki mint te meg ez az elbaszott haverod én nem pofáznék te cigány
-
ennyi, megvan a város iwiw. myvip
de eltudom képzelni erről a rohadékról h még ott is kamureggeel van fent amilyen szánalom, valami nagy titok lehet ennél a gyereknél h ennyire nem meri vállalni magát tuti valami hájas fasz vagy egy kis cigánygyerek :D -
ha megtaláltátok,miért nem emlékeztek rá? :( -
mégis megtaláltunk 1x de azért pofázzál csak tovább nekem addig amíg tudsz -
megkérjük modi haverjainkat,hogy nézzék meg a térséget...utána már csak myvip/iwiw..és a legcsúnyább embert megkeressük...mert a legcsúnyább nem rak magáról képet csak :D -
lol te geci ip alapján h nyomozol le te geci? látszik kurva sokat értesz hozzá
vagy 100 embernek ugyanez az ip-je vagy többnek de ne zavarjon
-
egyszer ip-je alapján kiderült hogy hol lakik, azóta csak proxyról mer feljönni -
"na elmek mire visszajövök dögöljetek meg"
ez annyit jelent hogy na bejelentkezek a másik regemmel és nézegetem az adatlapokat ki mikor van itt -
nem mer neked írni...LoOoL
add a neved/címed..Ip-d,ha kemény gyermek vagy...vagy legalább egy képet...xD -
jaj ez annyira szánalmas délben beírtad h most jöttél erre egésznap méásik alregeddel nézegettél ide most bejössz ezzel és azt írod hogy most jöttél fél órája, egésznap kockulsz bazdmeg szánalmas vagy, saját magadnak hazudsz akkora szánalom vagy -
kurva anyádnak pofázz -
na elmek mire visszajövök dögöljetek meg -
van vagy 100 feltört alrege de mindegyikkel csak proxyról mer feljönni, és ennek komoly oka lehet :D nem akarja hogy kiderüljön az ip-je ezáltal valahogy le tudnánk őt nyomozni és kiderülne hogy ki is ő :D nagyon csúnya ember lehet ez a rohadék :D meg sztem cigány is -
kiszól hozzád kurva cigány anyád? -
kurva anyád fél órája h itt vagyok te elbaszott okádék -
megint szopás közbe megharapod a farkam?..nem kéne...mert megint megverlek -
csak nehogy megint úgy járj mint múltkor vagyis rosszabbul XD -
sajnos egyik se él itt...
de kérdezzük már meg a többieket,hogy ki lóg itt állandóan,évek óta? :D sok alregeddel mászkálsz TALÁN más topikba,de ott is csak alreggel mert jajj karbóón vagyok...nehogy lebukjak... -
attól mert nem nyomsza válasz erre gombra még nekem pofázol :D szóval máris picsát csináltál a saját pofádból, na pofád alapállásba mert égetlek tovább már kezdtelek szinte sajnálni -
te kurva vicces vagy XD
te kockulsz buzi geci, akárhányszor idejövök mindig a szaros pofádat itt látom te retkes cigány zsírfeka
kis szaros vagy anyádék helyébe kibasználak a házból te nyomorék semmirekellő hányadék
-
nem suzuki :D
miből lenne bmw-d?attól,hogy otthon kockulsz a gép előtt?...nagyon jó vagy
anyádék tartanak,el,oszt csak zabálsz,meg gépezel...akkor csicska vagy,hogy a közelembe nem engednélek bazdmeg...kinéznélek még a kertvárosból is de förtelem
képet nem mersz magadról rakni,mert egy kis szaros ragyásképű 15éves szartalicska vagy... -
suzuki után? 
keresztül megyek azon a szaron a BMW-mmel bazdmeg
-
szerintem ideje,hogy megkeresselek,aztán húzzalak a kocsi után,vagy 100km-et...hátha megtanulsz viselkedni,te római cigány... -
senkitől nem félek csak az ilyen hányadékoknak nem válaszolok