97204
Szóld le az elötted írót!
  • tommygear
    mivan buzi 1 sörtől már fekszel
  • LaszloLedzenyi
    csak zolkó
  • GhostRider1 #89264
    elég volt tegnap te pöts
  • tommygear
    na a 2 díszpolgár
  • LaszloLedzenyi
    alkeszgeci hogy hogy nem a kocsmába ülsz?
  • GhostRider1 #89261
    csak a faszparasztoknak
  • Különc
    Kevés embernek lehet ez a nickje a neten te cigány
  • GhostRider1 #89259
    hogengeci
  • Különc
    Mindenki tudja hol lakik ez a cigány, a ghettoban...
  • tommygear
    de neked még egy normális reged nincs ember egy kamu az életed
  • TheRock18
    miért,saját fotódat nézegeted?
  • Carbon2006
    bankrablás te geci
  • Carbon2006
    azért mert valaki nem rak be képet az nem azt jelenti hogy nyomorult cigány mit ti vagytok XD
    én meg csak röhögök rajtatok főleg ezen az elbaszott senkiházi férgen h milyen ocsmány
  • TheRock18
    carbon=sztojka iván xD
    biztos bújkál...mit tettél carbon? adócsalás?bodzázol mi?abból telt az állítólagos bömösre...római vagy..tudja mindenki
  • tommygear
    miért te minket nézegetsz megint? komolyan buzi vagy, őszintén kiváncsi lennék rád te hájas szemüveges kocka
  • tommygear
    mert olyan köcsög faluban lakik hogy nem bírtam megjegyezni olyan szánalmas neve volt, majd utánajárok ismét
  • Carbon2006
    lol hát ha úgy néznék ki mint te meg ez az elbaszott haverod én nem pofáznék te cigány
  • tommygear
    ennyi, megvan a város iwiw. myvip
    de eltudom képzelni erről a rohadékról h még ott is kamureggeel van fent amilyen szánalom, valami nagy titok lehet ennél a gyereknél h ennyire nem meri vállalni magát tuti valami hájas fasz vagy egy kis cigánygyerek :D
  • TheRock18
    ha megtaláltátok,miért nem emlékeztek rá? :(
  • tommygear
    mégis megtaláltunk 1x de azért pofázzál csak tovább nekem addig amíg tudsz
  • TheRock18
    megkérjük modi haverjainkat,hogy nézzék meg a térséget...utána már csak myvip/iwiw..és a legcsúnyább embert megkeressük...mert a legcsúnyább nem rak magáról képet csak :D
  • Carbon2006
    lol te geci ip alapján h nyomozol le te geci? látszik kurva sokat értesz hozzá vagy 100 embernek ugyanez az ip-je vagy többnek de ne zavarjon
  • tommygear
    egyszer ip-je alapján kiderült hogy hol lakik, azóta csak proxyról mer feljönni
  • tommygear
    "na elmek mire visszajövök dögöljetek meg"

ez annyit jelent hogy na bejelentkezek a másik regemmel és nézegetem az adatlapokat ki mikor van itt
  • TheRock18
    nem mer neked írni...LoOoL
    add a neved/címed..Ip-d,ha kemény gyermek vagy...vagy legalább egy képet...xD
  • tommygear
    jaj ez annyira szánalmas délben beírtad h most jöttél erre egésznap méásik alregeddel nézegettél ide most bejössz ezzel és azt írod hogy most jöttél fél órája, egésznap kockulsz bazdmeg szánalmas vagy, saját magadnak hazudsz akkora szánalom vagy
  • Carbon2006
    kurva anyádnak pofázz
  • Carbon2006
    na elmek mire visszajövök dögöljetek meg
  • tommygear
    van vagy 100 feltört alrege de mindegyikkel csak proxyról mer feljönni, és ennek komoly oka lehet :D nem akarja hogy kiderüljön az ip-je ezáltal valahogy le tudnánk őt nyomozni és kiderülne hogy ki is ő :D nagyon csúnya ember lehet ez a rohadék :D meg sztem cigány is
  • Carbon2006
    kiszól hozzád kurva cigány anyád?
  • Carbon2006
    kurva anyád fél órája h itt vagyok te elbaszott okádék
  • TheRock18
    megint szopás közbe megharapod a farkam?..nem kéne...mert megint megverlek
  • Carbon2006
    csak nehogy megint úgy járj mint múltkor vagyis rosszabbul XD
  • TheRock18
    sajnos egyik se él itt...
    de kérdezzük már meg a többieket,hogy ki lóg itt állandóan,évek óta? :D sok alregeddel mászkálsz TALÁN más topikba,de ott is csak alreggel mert jajj karbóón vagyok...nehogy lebukjak...
  • tommygear
    attól mert nem nyomsza válasz erre gombra még nekem pofázol :D szóval máris picsát csináltál a saját pofádból, na pofád alapállásba mert égetlek tovább már kezdtelek szinte sajnálni
  • Carbon2006
    te kurva vicces vagy XD
    te kockulsz buzi geci, akárhányszor idejövök mindig a szaros pofádat itt látom te retkes cigány zsírfeka
    kis szaros vagy anyádék helyébe kibasználak a házból te nyomorék semmirekellő hányadék
  • TheRock18
    nem suzuki :D
    miből lenne bmw-d?attól,hogy otthon kockulsz a gép előtt?...nagyon jó vagy
    anyádék tartanak,el,oszt csak zabálsz,meg gépezel...akkor csicska vagy,hogy a közelembe nem engednélek bazdmeg...kinéznélek még a kertvárosból is de förtelem
    képet nem mersz magadról rakni,mert egy kis szaros ragyásképű 15éves szartalicska vagy...
  • Carbon2006
    suzuki után?
    keresztül megyek azon a szaron a BMW-mmel bazdmeg
  • TheRock18
    szerintem ideje,hogy megkeresselek,aztán húzzalak a kocsi után,vagy 100km-et...hátha megtanulsz viselkedni,te római cigány...
  • Carbon2006
    senkitől nem félek csak az ilyen hányadékoknak nem válaszolok