Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ackro
nemutogassá hangszóró, vaty mész vissza a falra dombormûnek!

Nemszólbe ÉRTVE?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ezzel én is eggyet értek :DD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

mila69en
kösz:DD<#wave>

jaja sztem is férgek:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MikX
Férgek vagytok mind, én mondom!!!
(kivéve Mila)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

immovable
pofád lapos puttána
mila69en
haggyad már magad.. te akarsz nyalni mivel te ajánlottad fel, hogy meinvitálsz<#hehe> kis köccse

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

immovable
pofád befogod kötsög!
de azért ha kell meghívsz buzi?
torrente
ne nyaljál hülye köcsög!

mila69en
<#nyes><#vigyor5>

torrente
Szerencséd, hogy sokszor lekurvaanyáztál, mert bírom az ilyen fazonokat! Ja, különben power user vagyok!

Timbo
ANYADBA A HIDEGVAGOT TE BUTA!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

OrioN the S
fazsfejüek -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

mila69en
de az arányom is tök jó volt(majdnem 1.. 0.987) ezért nem járhat bann és nem is csináltam semmi olyat amiért letilthattak vólna szal nem értem..: tegnap letöltöttem FM 2006-ot úgy hagytam északa a gépem hogy vissza is tudjam tölteni reggelre meg ez fogadott:(( pedig kedvenc oldalam...

mért te power user vagy te farok?<#vigyor1>

torrente
Ha vigyázol a következõ nickedre és az arányodat is 1 felett tartod, akkor ha akarod, meginvitállak te kis szarcsimbók! Akkor privátban add meg az email-címed!

mila69en
persze tegnap is töltöttem le.. ma reggel meg ez fogadott

403 Forbidden

You are banned.

te kis köcsög

torrente
Használtad már idén te kis tetves geci? Az év elsõ napjaiban valami új oldal jött be, ahol is rá lehetett kérdezni, hogy mi történt? Semmi válasz nem jött, de hamarosan be tudtam lépni, úgy mint azelõtt.

OrioN the S
anyád lyukát rugdossad mi pofáliunk

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
a pofád befogod te kis <#lama> <#kocsog> mert szétrukom mind2tök buzi fejét...
rmélem világos taknyosok...
jah és a kurva anyátok!!!
mila69en
<#mf1>

"pofálhatiunk"<#wilting><#fejvakaras>

OrioN the S
te is kussolsz csak mila meg én pofálhatiunk szal anyátok és ne pofázzatok

immovable
na fogjátok be mind azt a mocskos pofátok kis féreg gecik
mila69en
vááá akkor engem bannoltak:((( csak nem tom mért én is kb 2 év reggeltem és rádásul 4 slottom volt szal még a fel le töltés arányom is jó volt

te kis buzi

OrioN the S
kurvaapád téged ki hívott? kussolsz-e? faszkezû aki este az ujját szopja...kötsõõõg

torrente
már 2 éve innen töltök. Most is bejön.
kurvaanyád

ngcsnet
bejön-e? wtf?

mila69en
plz csekkoljátok ezt az oldalt, hogy nektek bejön-e az oldal

OrioN the S
jah, de most ez jött :(

OrioN the S
Az tuti :D akkor te mi vagy ? :o

torrente
Akkora gyökér vagy, hogy egy nagyobb város közintézményeinek egész havi zöldségadagját fedeznéd!

SLICK
orion de Szar :c

OrioN the S
akkor takarodj anyádba slickukifaszgeci

SLICK
ez a beszólósdi úgy enm megy nektek mint a szarás anyátokra... :c

5w0rdf15h
elkapjuk anyádat és szétbasszuk h nem bír majd picsájára ülni soha többé

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

torrente
Ennyi?

5w0rdf15h
húúúúha de kemény itten vki mindjá elkezdünk félni ha ráérünk

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
júúúúúúúúj

torrente
Kibaszom a hülye sárga fejedbõl az összes köcsög fogad! <#boxer>

OrioN the S
<#vigyor3>

mila69en
nem mert tényleg uborka vólt az:DDD

egy rohatt uborka!444

OrioN the S
anyád a kurva te kis fasszópó apád is kurva úgy hoztak össze tégeg befõttesüvegben és majnem egy uborkát fogadtak fiuknak ,de megsajnáltak!

KURVA ANYÁD

mila69en
már vissza is raktam régit ez kakilámiXP

torrente
A kurva 64 bites anyád!

ngcsnet
persze, neked találták ki^^

OrioN the S
és van 64bites verzsön? vagy az a noobXP?

OrioN the S
-az a nyád picsáját te kis szargeci ,bazd meg te az anyád kis fattyú

torrente
Éppen errõl beszélek, te primitív fax! Mindig csak a másét?

mila69en
felraktam lámiXP-t megnézni<#nyes> teljesen jó<#wilting>

OrioN the S
igne megbasztam anyád ezen mi olyan furcsa? ki nem baszta má meg?

torrente
Itt mindenki a másik anyját bassza és mindenki elhanyagolja a sajátját? Hülye kis pisisek vagytok, fogalmatok sincs mi az élet!