97204
Szóld le az elötted írót!
  • Pheaper
    kuss köcsög
  • Gunnersboy
    meg aza kutya basznameg téged h már megint itt esz a jokurvaélet!
  • kulabácsi
    neked is h basznád meg a kutyádat!
  • SHADOWEYES7
    reggelt kurvaanyátokat.............
  • SHADOWEYES7
    okádj, kurva!!!!!!!!!!
  • Hajnalcat
    Bejövök ide, aztán széthányom a belem, annyira hányás képek vannak itt.

pia betesz
  • SHADOWEYES7
    azé....
  • Boconadi
    jóvanmá' nyugi :/
  • SHADOWEYES7
    te még nem döglessz??
    anyád hol van??
    kurválkodik megint!!!mi???????????,
  • Boconadi
    hehehehehe kurva anyádat!
  • SHADOWEYES7
    verd ki a faszodat és takaroggyál te kis szarházi!!
  • SHADOWEYES7
    """na persze, de tudodmit ezt msot radhagyom, ha azt modnanam h nem ez huyleseg ne gyere iylen gyerekes szarral h mas sazraval dobalozol akkor kezdodne scak giazana gyerekes viaskodas, igy legalabb csak primitivitasotokon nevetek :D
    hát nemtom most sokat estetek szememben :D sg ket bohoca osztja az eszt?! :D na mentem party bb"""

bazmeg forditsd már le légyszives mert értelmi szinted körülbelül 10 éves kis szaros gyereké!!
    hát nem birsz te irni te analfabéta cigány!!
    hogy engedtek oda téged a számitógéphez???
    apád berugott??
    anyád meg kurválkodik addig???

köcsög..............
  • kulabácsi
    hát írni azt nem tudsz az tuti, szal nemtom h ki az infantilisebb, márha érted ezt a szót, mert így nem nézem ki belőled, menjél ikább sztem is csicskapartyba, oda való vagy, szórakozz a kis 14 évesekkel, hátha ők veszik a poénjaidat, talán még ott is maradhatsz, és nem dobnak ki fél perc múlva te láma szar!!!
  • kulabácsi
    így van!!!
  • kastil
    na persze, de tudodmit ezt msot radhagyom, ha azt modnanam h nem ez huyleseg ne gyere iylen gyerekes szarral h mas sazraval dobalozol akkor kezdodne scak giazana gyerekes viaskodas, igy legalabb csak primitivitasotokon nevetek :D
    hát nemtom most sokat estetek szememben :D sg ket bohoca osztja az eszt?! :D na mentem party bb
  • kulabácsi
    temeg ne röhögj!!!
  • SHADOWEYES7
    dögölj meg az első utcasarkon!!
    ki a kurva anyádat érdekelsz!!
    haljál éhen,te köcsög rohatt állat!!!

pffffffff
  • SHADOWEYES7
  • kastil
    huuu mekkora egy szemét vagy, most beletapostal lelkembe de komoylan, ezt sosem ehverem ki :(
  • kulabácsi
    pff vmit te nagyon benéztél!! te szoktál fizetni neki, és nem is keveset, nem is értem h miért éri ez meg neked:S
  • SHADOWEYES7
    """"jo gyorsan emgy linkeles, latom vagod hol kell keresni :D hogyne tudnad, nincs mas dolgo egesz nap csak ezt nezegetni es veregetni a kis fütyidet te majom """"

forditsd már le te köcsög,mert még irni se tudsz,bazdmag a kurvaédesanyádat!!
  • kastil
    azok alapjan amenynit anyad szokozz fizetni szolgaltatasaimer nem modnanam h atlagon aluli
  • kulabácsi
    legalább ő tud vmit, mert te amit teljesítessz az messze az átlagon aluli!!!
  • kastil
    anyádat nem sorolnam az idos kategoriaba:) sokkalinkabb a tehetségesbe :D
  • kastil
    jo gyorsan emgy linkeles, latom vagod hol kell keresni :D hogyne tudnad, nincs mas dolgo egesz nap csak ezt nezegetni es veregetni a kis fütyidet te majom
  • SHADOWEYES7
    kuuuuuuuussssss
    a ribanc kurvaanyádat azt!!
    ott tarhál még a blahán????
  • kulabácsi
    hát ha az idősebb nőkre buksz akkor egésségedre!! fiatalt úgysem találnál magadnak, max kurvákat!!
  • SHADOWEYES7
    kit cigányozol itt le te rohatt kis szopó gép!!!
    nézd meg a kurvaanyád igy szopott le te kis gané!!4
    téged is leszippant egy szál cigiért biztosan ,mennyé oda hozzá és jól kúrd seggbe!!!
    itt a fotó ahogy szopott---------------------
  • kastil
    Édesanyád szemelyeben megtalaltam a partnerem
  • kastil
    kussolsz geci nem kerdeztelek, btw tetszik hogy mas normalis topikokban osztjatok eszt itt meg ha valaki befigyel meglatja hogy "mik" is vagytok ti valojaban :D
  • kulabácsi
    mi a kurva anyád bajod van??? csak szeretnéd h itt buzik legyenek, de mennyél a melegtopikba te rohatt kis köcsög, azt ott keressé magadnak partnert!!!!!
  • SHADOWEYES7
    ne ugass tudatlan kis szarláda!!!
    ki engedte meg hogy itt offolj!!???
    eltakaroggy nagyongyorsan!
  • kulabácsi
    mi a kurva anyád bajod van??? csak szeretnéd h itt buzik legyenek, de mennyél a melegtopikba te rohatt kis köcsög, azt ott keressé magadnak partnert!!!!!
  • kastil
    bazmeg mint a ciganyok :D nembaj kis gecik szopogassatok csak egymas faszat ha jolesik :D
  • kastil
    ejnye latom racuppantal refreshre...nembaj, elgalabb valamiben ersz el eredmenyeket!
  • kulabácsi
    tte meg mi a fasznak jössz ide?? takarodj vissza anyád picsájába, azt fejlődj még pár évig, mert ez nem emberi amit művelsz!
  • SHADOWEYES7
    te kussoljál te kis ganéláda!!
    mi a kurvaanyádat képzelsz,hogy idetolod a pofádat és ugacc!!
    kussoljál el gyorsan innen a gecibe,mert ugy pofánbaszlak,hogy behánysz köcsög!!!
  • kastil
    aaaaaaaanyádat geciiiiii nem is vagtam h itt si van iylen forum ahova midnen ksi geci azt ir amit akar :D
  • SHADOWEYES7
    de előtte engem leszopsz te köcsög
  • SHADOWEYES7
    ja te ingyen dughatsz!!