97204
Szóld le az elötted írót!
-
kuss köcsög -
meg aza kutya basznameg téged h már megint itt esz a jokurvaélet! -
neked is h basznád meg a kutyádat! -
reggelt kurvaanyátokat............. -
okádj, kurva!!!!!!!!!! 

-
Hajnalcat #30253 Bejövök ide, aztán széthányom a belem, annyira hányás képek vannak itt.
pia betesz
-
azé....
-
jóvanmá' nyugi :/ -
te még nem döglessz??
anyád hol van??
kurválkodik megint!!!mi???????????, -
hehehehehe kurva anyádat! -
verd ki a faszodat és takaroggyál te kis szarházi!!
-
"""na persze, de tudodmit ezt msot radhagyom, ha azt modnanam h nem ez huyleseg ne gyere iylen gyerekes szarral h mas sazraval dobalozol akkor kezdodne scak giazana gyerekes viaskodas, igy legalabb csak primitivitasotokon nevetek :D
hát nemtom most sokat estetek szememben :D sg ket bohoca osztja az eszt?! :D na mentem party bb"""
bazmeg forditsd már le légyszives mert értelmi szinted körülbelül 10 éves kis szaros gyereké!!
hát nem birsz te irni te analfabéta cigány!!
hogy engedtek oda téged a számitógéphez???
apád berugott??
anyád meg kurválkodik addig???
köcsög.............. -
hát írni azt nem tudsz az tuti, szal nemtom h ki az infantilisebb, márha érted ezt a szót, mert így nem nézem ki belőled, menjél ikább sztem is csicskapartyba, oda való vagy, szórakozz a kis 14 évesekkel, hátha ők veszik a poénjaidat, talán még ott is maradhatsz, és nem dobnak ki fél perc múlva te láma szar!!! -
így van!!!
-
na persze, de tudodmit ezt msot radhagyom, ha azt modnanam h nem ez huyleseg ne gyere iylen gyerekes szarral h mas sazraval dobalozol akkor kezdodne scak giazana gyerekes viaskodas, igy legalabb csak primitivitasotokon nevetek :D
hát nemtom most sokat estetek szememben :D sg ket bohoca osztja az eszt?! :D na mentem party bb -
temeg ne röhögj!!! -
dögölj meg az első utcasarkon!!
ki a kurva anyádat érdekelsz!!
haljál éhen,te köcsög rohatt állat!!!
pffffffff -

-
huuu mekkora egy szemét vagy, most beletapostal lelkembe de komoylan, ezt sosem ehverem ki :( -
pff vmit te nagyon benéztél!! te szoktál fizetni neki, és nem is keveset, nem is értem h miért éri ez meg neked:S -
""""jo gyorsan emgy linkeles, latom vagod hol kell keresni :D hogyne tudnad, nincs mas dolgo egesz nap csak ezt nezegetni es veregetni a kis fütyidet te majom """"
forditsd már le te köcsög,mert még irni se tudsz,bazdmag a kurvaédesanyádat!!

-
azok alapjan amenynit anyad szokozz fizetni szolgaltatasaimer nem modnanam h atlagon aluli -
legalább ő tud vmit, mert te amit teljesítessz az messze az átlagon aluli!!! -
anyádat nem sorolnam az idos kategoriaba:) sokkalinkabb a tehetségesbe :D -
jo gyorsan emgy linkeles, latom vagod hol kell keresni :D hogyne tudnad, nincs mas dolgo egesz nap csak ezt nezegetni es veregetni a kis fütyidet te majom -
kuuuuuuuussssss
a ribanc kurvaanyádat azt!!
ott tarhál még a blahán???? -
hát ha az idősebb nőkre buksz akkor egésségedre!! fiatalt úgysem találnál magadnak, max kurvákat!! -
kit cigányozol itt le te rohatt kis szopó gép!!!
nézd meg a kurvaanyád igy szopott le te kis gané!!4
téged is leszippant egy szál cigiért biztosan ,mennyé oda hozzá és jól kúrd seggbe!!!
itt a fotó ahogy szopott---------------------
-
Édesanyád szemelyeben megtalaltam a partnerem -
kussolsz geci nem kerdeztelek, btw tetszik hogy mas normalis topikokban osztjatok eszt itt meg ha valaki befigyel meglatja hogy "mik" is vagytok ti valojaban :D -
mi a kurva anyád bajod van??? csak szeretnéd h itt buzik legyenek, de mennyél a melegtopikba te rohatt kis köcsög, azt ott keressé magadnak partnert!!!!! -
ne ugass tudatlan kis szarláda!!!
ki engedte meg hogy itt offolj!!???
eltakaroggy nagyongyorsan! -
mi a kurva anyád bajod van??? csak szeretnéd h itt buzik legyenek, de mennyél a melegtopikba te rohatt kis köcsög, azt ott keressé magadnak partnert!!!!! -
bazmeg mint a ciganyok :D nembaj kis gecik szopogassatok csak egymas faszat ha jolesik :D -
ejnye latom racuppantal refreshre...nembaj, elgalabb valamiben ersz el eredmenyeket! -
tte meg mi a fasznak jössz ide?? takarodj vissza anyád picsájába, azt fejlődj még pár évig, mert ez nem emberi amit művelsz! -
te kussoljál te kis ganéláda!!
mi a kurvaanyádat képzelsz,hogy idetolod a pofádat és ugacc!!
kussoljál el gyorsan innen a gecibe,mert ugy pofánbaszlak,hogy behánysz köcsög!!! -
aaaaaaaanyádat geciiiiii nem is vagtam h itt si van iylen forum ahova midnen ksi geci azt ir amit akar :D -
de előtte engem leszopsz te köcsög 

-
ja te ingyen dughatsz!!