97204
Szóld le az elötted írót!
  • SHADOWEYES7
    reggelt köcsögök.....
  • SHADOWEYES7
    jóreggelt-----------------
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • Boconadi
    Úgy hívják a csajt, hogy "Monika Vesela".
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7

GECY hol találtad?????????????
  • Boconadi
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    out

Eszem a babgulyást,
    Pöffen a pára,
    Reccsen a végbél,
    Fotelem bánja…

Ánuszom hangszer –
    Tornádószelep.
    Szellőnek tűnnek
    A gibraltári szelek.

Nem bírja a nyílás,
    Egyre jobban eres,
    Ájuldoz’ Mónika,
    Kinek neve: Szeles.

Szétrepedt az ánusz,
    Gerinciránt tágul,
    Ömlik a levegő,
    A fotelem csak bámul.

Mónika fuldokol,
    Egyszer csak rám ront,
    Tudja ő jól azt,
    Messze még a fájront.

Nem félek Mónika!
    A költő az bátor,
    Vagy ne legyen a nevem:
    Kárpitterminátor.

• SHADOWEYES7
    de mindeggy én akkor SZÉT BASZNÁM.............
  • SHADOWEYES7
    honnan veszed hogy a pinája nem???
  • PíszLávJuniti
    fajankók, a feje a tokiohotel
    a pinája nem
  • SHADOWEYES7
    dehogy tokio hotel........
  • Boconadi
    kurva anyád a tokiohotel. fúú iritál az a név.
  • PíszLávJuniti
    tokiohotel?
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7

pitizz..........
  • SHADOWEYES7
    http://www.google.hu/search?q=bocon%C3%A1di&hl=hu&lr=&start=120&sa=N
  • Boconadi
    bazmeg, ez télleg szép csaj. honnan van a kép? van még róla?
  • SHADOWEYES7
    http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Shadoweyes7&meta=
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    ne ugass kis köcsög,neked kéne már dögleni,mert holnap tanúlni kell mert ökör leszel hétfön az isiben.......
  • Boconadi
    aztakurva
  • Boconadi
    aluggy má. kurvaanyád.
  • SHADOWEYES7
    szewa köcsög....
  • PíszLávJuniti
    sziasztok parasztok.
  • SHADOWEYES7
    Bzzmeg de gustustalan férgek röfögnek a kultúrelit dágványos szartócsáiban, egymásról vadul szürcsölve a trágyalevet!
  • autoszimulator
    nemtarthattam benn
  • SHADOWEYES7
    te szájbalökött kis vérbuzi!

amikor a koszos végbeledet sikerült nyújorkig a derekadra tekerve elcipelni, és becsöppentél abba a niggerbuzibárba, a rózsaszín tüllszoknyácskában előadott fülsértően magas visítozásod úgy begyütt a kis fehér valagcsótányokra kiéhezett szarosfaszú homárfekáknak, hogy amikor önmagadtól elszállva végre be tudtad fejezni a niggerfaszállító retkes buzivinnyogásodat, a vállukon cipeltek be a csurig teleszart-okádott vécébe, és a fingszagú deszkák fölött legalább negyvenen ünnepelték, hogy ilyen snájdig kis bélféreg került megint a répájuk alá. Te örömkönnyekben törtél ki nagy sikeredet a szétkúrt szaros valagadon át érzékelve. Ez adott ikletet későbbi színpadi trágyaömlenyeidnek is, szarospofa! Rugdosd a rongylabdát, a hangszálaidról úgyis visszapattan a valagadon keresztül, szarosköcsög!

• Neoncsoves
    belőled kitört az értelem bazmeg
  • autoszimulator
    leánykáid futtatásának

több mint gyanus... kibujt a lofasz a seggedből
  • SHADOWEYES7
    bazmeg te undorító véglény! aszittem, már senkit se muszáj a szarba gyaláznom, tévedtem patkány, a te rühesen csótányias szemléletmódodat KÖTELESSÉGE trágyába döngölnie egy morálissan magára valamit is adó tollforgatónak! Néked mindent lehet? A leánykáid lófuttatásának mélységében bármilyen méregerős társadalomkritikába belemélyedsz te sunyi kis végbélüzér???!!! Rég elvesztetted - vagy soha meg se volt - a kritikai látásmódodat, az aprópénz még a kloákád fényezésére sem elegendő - ott a helyed, ahol éppen most vagy!!! (a parasztvakító fingasztár trágyadomb legmélyén! a büdöskamu galandcinboráid kötepette, hányadék!) nem kaptá nagypénzes műsort a tévéganajoktul oszt bosszúbó lovatégecc debilköccsög??!! kihúzócc dísztüntetőnek az utcára? kit ijesztessz meg, és mennyire vagy hiteles, szarrágó??!!! nézz magadba oszt kussojjá te köpet!!!!!!!
  • autoszimulator
  • SHADOWEYES7
    faszé' köll vén tata létemre pofátlan kis reppercsótányokat abriktolnom?! többet vártam a társadalmi elismeréstől! mi vagyok én, tán mészáros? nem.
    szarosfaszú törpebuziköcsögökkel foglalkozni sem érdemes! rápucsít a lófaszüléses biceglijére, oszt egybül assziszi, hogy a világtengely forog a szaros valagában! höhö! elit, mi, bazdanyádat! meg ne lássam, hogy arrabicceglizel, mer' ledoblak egy féttéglával a lófasznyergedbül, oszt jusztis beletörik a metróalagútnyi mocskos ganyétárló valogadba! undorító mellébeszélés-mesterség - hát csak ennyi gyött le néked a niggerrepbül!? sohha ne a konkrétumot? soha ne a valóságost, takkonybuzerátor? úgy suhansz el a lényegek mellet, mint egy telifosott trágyaszállító kamijon a nagy rákóci spanyol gusztáv lovasszobra alatt, turhonya!és ami alexarabb az egészben: amiért elláttam a baját a buppaféregnek, érzékenylelkű ámde következetlen gittárosom, páter, kilép az ögyüttesbül! hát ennyit sikerült elérnie a kis szardugasznak!
  • SHADOWEYES7
    aki lóval baszik megérdemli........
  • autoszimulator
    Lóval szeretkezett - meghalt egy amerikai férfi

Egy gazdálkodásra fenntartott telepen meghalt egy amerikai férfi, miközben szexuális kapcsolatot létesített egy lóval.

Az állat nem sérült meg, de a Seattle-ből származó férfi halálát követő boncolás kiderítette, hogy a halál oka a helyszínen történt vastagbél perforáció volt. A nyomozást vezető őrmester elmondta: úgy tudják, hogy Internet-fórumokon terjedt el a gazdaság híre, ahova állítólag sokan járnak hasonló célból. Bár Washington államban nem számít törvénytelen cselekedetnek az állatokkal folytatott szex, a nyomozók azt vizsgálják, hogy a Seattle-től 64 km-re fekvő Enumclaw gazdasága lehetővé teszi-e a kisállatokkal folytatott szexet, mert ha nem, akkor állatkínzásról van szó, ami viszont már bűntény. "Az már problémát jelent, ha birkákról, vagy kecskékről van szó", - nyilatkozta az őrmester.

látod shad, ez sem veszélytelen, én mondtam előre
  • SHADOWEYES7
    Paraszt
    A Wikipédiából, a szabad lexikonból.
    Ugrás: navigáció, keresés

A Román Paraszt Múzeuma (Muzeul Þaranului Român) állandó kiállításának egy részleteA paraszt szónak három értelmezése is van:

Hagyományosan főként mezőgazdasági tevékenységből élő személy, földműves vagy állattartó. A földtulajdonnal nem rendelkező, mezőgazdasági bérmunkás paraszt a zsellér.
    A sakk játék gyalog figurájának a neve.
    (pejoratív) Tanulatlan illetve modortalan személy, bugris.
  • autoszimulator
    ez kínos
  • SHADOWEYES7
    nesztek rohattak.........