97204
Szóld le az elötted írót!
-
reggelt köcsögök..... -
jóreggelt-----------------
-
-
-
Úgy hívják a csajt, hogy "Monika Vesela". -
-

GECY hol találtad????????????? -
-
-
out
Eszem a babgulyást,
Pöffen a pára,
Reccsen a végbél,
Fotelem bánja…
Ánuszom hangszer –
Tornádószelep.
Szellőnek tűnnek
A gibraltári szelek.
Nem bírja a nyílás,
Egyre jobban eres,
Ájuldoz’ Mónika,
Kinek neve: Szeles.
Szétrepedt az ánusz,
Gerinciránt tágul,
Ömlik a levegő,
A fotelem csak bámul.
Mónika fuldokol,
Egyszer csak rám ront,
Tudja ő jól azt,
Messze még a fájront.
Nem félek Mónika!
A költő az bátor,
Vagy ne legyen a nevem:
Kárpitterminátor.
-
de mindeggy én akkor SZÉT BASZNÁM............. -
honnan veszed hogy a pinája nem??? -
fajankók, a feje a tokiohotel
a pinája nem -
dehogy tokio hotel........ -
kurva anyád a tokiohotel. fúú iritál az a név. -
tokiohotel? -
-

pitizz.......... -
http://www.google.hu/search?q=bocon%C3%A1di&hl=hu&lr=&start=120&sa=N -
bazmeg, ez télleg szép csaj. honnan van a kép? van még róla? -
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Shadoweyes7&meta= -
-
ne ugass kis köcsög,neked kéne már dögleni,mert holnap tanúlni kell mert ökör leszel hétfön az isiben....... -
aztakurva
-
aluggy má. kurvaanyád. -
szewa köcsög.... -
sziasztok parasztok. -
Bzzmeg de gustustalan férgek röfögnek a kultúrelit dágványos szartócsáiban, egymásról vadul szürcsölve a trágyalevet!
-
nemtarthattam benn
-
te szájbalökött kis vérbuzi!
amikor a koszos végbeledet sikerült nyújorkig a derekadra tekerve elcipelni, és becsöppentél abba a niggerbuzibárba, a rózsaszín tüllszoknyácskában előadott fülsértően magas visítozásod úgy begyütt a kis fehér valagcsótányokra kiéhezett szarosfaszú homárfekáknak, hogy amikor önmagadtól elszállva végre be tudtad fejezni a niggerfaszállító retkes buzivinnyogásodat, a vállukon cipeltek be a csurig teleszart-okádott vécébe, és a fingszagú deszkák fölött legalább negyvenen ünnepelték, hogy ilyen snájdig kis bélféreg került megint a répájuk alá. Te örömkönnyekben törtél ki nagy sikeredet a szétkúrt szaros valagadon át érzékelve. Ez adott ikletet későbbi színpadi trágyaömlenyeidnek is, szarospofa! Rugdosd a rongylabdát, a hangszálaidról úgyis visszapattan a valagadon keresztül, szarosköcsög!
-
Neoncsoves #30348 belőled kitört az értelem bazmeg -
leánykáid lófuttatásának
több mint gyanus... kibujt a lofasz a seggedből -
bazmeg te undorító véglény! aszittem, már senkit se muszáj a szarba gyaláznom, tévedtem patkány, a te rühesen csótányias szemléletmódodat KÖTELESSÉGE trágyába döngölnie egy morálissan magára valamit is adó tollforgatónak! Néked mindent lehet? A leánykáid lófuttatásának mélységében bármilyen méregerős társadalomkritikába belemélyedsz te sunyi kis végbélüzér???!!! Rég elvesztetted - vagy soha meg se volt - a kritikai látásmódodat, az aprópénz még a kloákád fényezésére sem elegendő - ott a helyed, ahol éppen most vagy!!! (a parasztvakító fingasztár trágyadomb legmélyén! a büdöskamu galandcinboráid kötepette, hányadék!) nem kaptá nagypénzes műsort a tévéganajoktul oszt bosszúbó lovatégecc debilköccsög??!! kihúzócc dísztüntetőnek az utcára? kit ijesztessz meg, és mennyire vagy hiteles, szarrágó??!!! nézz magadba oszt kussojjá te köpet!!!!!!!
-

-
faszé' köll vén tata létemre pofátlan kis reppercsótányokat abriktolnom?! többet vártam a társadalmi elismeréstől! mi vagyok én, tán mészáros? nem.
szarosfaszú törpebuziköcsögökkel foglalkozni sem érdemes! rápucsít a lófaszüléses biceglijére, oszt egybül assziszi, hogy a világtengely forog a szaros valagában! höhö! elit, mi, bazdanyádat! meg ne lássam, hogy arrabicceglizel, mer' ledoblak egy féttéglával a lófasznyergedbül, oszt jusztis beletörik a metróalagútnyi mocskos ganyétárló valogadba! undorító mellébeszélés-mesterség - hát csak ennyi gyött le néked a niggerrepbül!? sohha ne a konkrétumot? soha ne a valóságost, takkonybuzerátor? úgy suhansz el a lényegek mellet, mint egy telifosott trágyaszállító kamijon a nagy rákóci spanyol gusztáv lovasszobra alatt, turhonya!és ami alexarabb az egészben: amiért elláttam a baját a buppaféregnek, érzékenylelkű ámde következetlen gittárosom, páter, kilép az ögyüttesbül! hát ennyit sikerült elérnie a kis szardugasznak!
-

aki lóval baszik megérdemli........
-
Lóval szeretkezett - meghalt egy amerikai férfi
Egy gazdálkodásra fenntartott telepen meghalt egy amerikai férfi, miközben szexuális kapcsolatot létesített egy lóval.
Az állat nem sérült meg, de a Seattle-ből származó férfi halálát követő boncolás kiderítette, hogy a halál oka a helyszínen történt vastagbél perforáció volt. A nyomozást vezető őrmester elmondta: úgy tudják, hogy Internet-fórumokon terjedt el a gazdaság híre, ahova állítólag sokan járnak hasonló célból. Bár Washington államban nem számít törvénytelen cselekedetnek az állatokkal folytatott szex, a nyomozók azt vizsgálják, hogy a Seattle-től 64 km-re fekvő Enumclaw gazdasága lehetővé teszi-e a kisállatokkal folytatott szexet, mert ha nem, akkor állatkínzásról van szó, ami viszont már bűntény. "Az már problémát jelent, ha birkákról, vagy kecskékről van szó", - nyilatkozta az őrmester.
látod shad, ez sem veszélytelen, én mondtam előre
-
Paraszt
A Wikipédiából, a szabad lexikonból.
Ugrás: navigáció, keresés
A Román Paraszt Múzeuma (Muzeul Þaranului Român) állandó kiállításának egy részleteA paraszt szónak három értelmezése is van:
Hagyományosan főként mezőgazdasági tevékenységből élő személy, földműves vagy állattartó. A földtulajdonnal nem rendelkező, mezőgazdasági bérmunkás paraszt a zsellér.
A sakk játék gyalog figurájának a neve.
(pejoratív) Tanulatlan illetve modortalan személy, bugris.
-
ez kínos -
nesztek rohattak.........