97204
Szóld le az elötted írót!
-
kuss szaros -
a félelmetes az, hogy rajtad kívül itt mindenki más csak tetteti a hülyét, megpróbál idiótább lenni, mint amilyen. neked ez a próbálkozás nem színészkedés, hanem ez a természetes éned. valóban érdekes személyiség vagy. egyszer szívesen lenyomnám a torkodon a saját szarodat. tudom, ezt te magadtól is megteszed gyakorta, de azért valljuk be, ha más nyomja le a torkodon, az azért mégiscsak más. -
JYeti #32215 
hallod kurvagyorsan kussoljá el annyira tudományos vagy hogy a második sornál füstölt az agyam olvasás közben
-
meglepődnél, hogy nemcsak bolondok között. egyszer eljöhetnék egyik egyetemi előadásomra, ahol el szoktam mondani a hallgatóimnak (akik egyébként rettegnek tőlem, és félnek, mint istenüket), hogy a tulajdonképpeni pszichopatológia, a kórlélektan tárgya éppen a társadalom mindennapjába beleilleszkedni nem tudó, aszociálissá vált ember, aki ösztönei és indulatai rabjaként szenved. ki tudhatná ezt authentikusabban tanítani, mint akinek saját, mondhatni személyes tapasztalatai vannak a tárgyalt abnormalitásokról. nem vagyok én rossz ember, csak alapos a maga munkájában, és rendkívül alapos a kutatásaiban. te nagyon jó alanya lennél kísérleteimnek. -
#32211 -
JYeti #32212 
hallod te tényleg beteg vagy remélem a celládból netezel 3 réteg kényszerzubbonyba csavarva, enni is csak úgy kapsz hogy 8 liter nyugtatót belenyomnak a seggedbe 
-
nem ugat a beteg, mohón eszi Shadow doktor úr szarját
-
csak arra vigyázz, nehogy abba az elmegyógyintézetbe kerülj, ahol én vagyok az orvos. elmondom mi lesz: lekötöztetlek, mint a magadfajtákat szokás, leszedállak rendesen, ahogy szoktam az ilyen hülyéket, mint te. aztán szép kényelmesen beleszarok a szádba, majd kioldom a kötelékeidet, és másnap a kollégákkal együtt sajnálkozok rajtad a délelőtti viziten, hogy összeszartad magad és befaltad. másnapra újabb lekötözést és szedációt javaslok, és kezdjük az egészet elölről, napról napra unos-untalan. mindaddig, amíg végül magad szarod össze, csak azért, hogy engem megelőzz. mert azért elöbb-utóbb minden hozzád hasonló betegem belátta, hogy jobb a saját szarát enni, mint másét. -
JYeti #32209 
te meg kis apabaszó alkoholista vagy többet ne kerüljé a színem elé
-
a kettő nálam is stimmel, de csillagból van annyi te kis faszláma csicskakirály trógergeci -
JYeti #32207 Ezek vagytok bázeg, csóró lámák 

-
JYeti #32206 
kussolsz paraszt kivagy a csillagoddal mi a büntipont sokkal királyabb te kis köcsög ráadásul nekem rögtön 2 van belőle te kis fasz nyaljá gecit
-
te kis csicska geci vagy még így is, szal takarodj innen a gecibe a 2 büntipontottad együtt te rohatt kis fasszopó cigány!!! -
-
JYeti #32203 
mivan teccik az üzim te narkós állat?

-
© JYeti
ma 14:34 | privát | válasz erre | #32194
Én már kurva régi reg vagyok (több éves), csak csináltam egy új nicket mer a régi fos volt, szóval nem vagyok újreg ti palántabaszó homokos csírák hogy az ég szakadt volna rátok amikor reggel eljöttetek hazulról
Válasz 'whiskeyman' üzenetére (#32190) Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér.
Kalapács József
-
te most tényleg azthiszed h bármit ugathatsz? -
#32200 TÉK kurva ribancok -
na szadjon rátok az ég puzik -
ezt már írtad te homi -
© JYeti
Én már kurva régi reg vagyok (több éves), csak csináltam egy új nicket mer a régi fos volt, szóval nem vagyok újreg ti palántabaszó homokos csírák hogy az ég szakadt volna rátok amikor reggel eljöttetek hazulról
Válasz 'whiskeyman' üzenetére (#32190) Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér.
Kalapács József
-
akkor téged ki lehet rúgni innen a gecibe
-
© JYeti
Kalapács József
-
JYeti #32194 
-

-
Hajnalcat #32192 Na jah! -
Hajnalcat #32191 Ecsém, erre megsértődsz? Neked tényleg nem való ez a topik, menj anyuci szoknyája alá nyafogni, ovis. -
ő nem buzi, max leszbikus. te meg eltakarodhatnál a jó kurva anyádba köcsög kis újreg -
JYeti #32189 
te buzi
-
Hajnalcat #32188 Ne köszöngess, yeti, inkább menj vissza a Himalájába, oda való vagy!
Ide -
JYeti #32187 Jó reggelt szararcúak 
-
reggelt kurvák -

-
de fos a logód -
-.-
CSSÜRHE----87.229.26.68:27015----CSSÜRHE
Gyere teis lőni 1-2 johaverral:)
-
-.- -
reggelt,kurvák...... -
-
kurva anyátokat -
hogy neked mi minden fröcsög ki a pofádból...