97204
Szóld le az elötted írót!
  • Pheaper
    kuss szaros
  • SHADOWEYES7
    a félelmetes az, hogy rajtad kívül itt mindenki más csak tetteti a hülyét, megpróbál idiótább lenni, mint amilyen. neked ez a próbálkozás nem színészkedés, hanem ez a természetes éned. valóban érdekes személyiség vagy. egyszer szívesen lenyomnám a torkodon a saját szarodat. tudom, ezt te magadtól is megteszed gyakorta, de azért valljuk be, ha más nyomja le a torkodon, az azért mégiscsak más.
  • JYeti
    hallod kurvagyorsan kussoljá el annyira tudományos vagy hogy a második sornál füstölt az agyam olvasás közben
  • SHADOWEYES7
    meglepődnél, hogy nemcsak bolondok között. egyszer eljöhetnék egyik egyetemi előadásomra, ahol el szoktam mondani a hallgatóimnak (akik egyébként rettegnek tőlem, és félnek, mint istenüket), hogy a tulajdonképpeni pszichopatológia, a kórlélektan tárgya éppen a társadalom mindennapjába beleilleszkedni nem tudó, aszociálissá vált ember, aki ösztönei és indulatai rabjaként szenved. ki tudhatná ezt authentikusabban tanítani, mint akinek saját, mondhatni személyes tapasztalatai vannak a tárgyalt abnormalitásokról. nem vagyok én rossz ember, csak alapos a maga munkájában, és rendkívül alapos a kutatásaiban. te nagyon jó alanya lennél kísérleteimnek.
  • whiskeyman
  • JYeti
    hallod te tényleg beteg vagy remélem a celládból netezel 3 réteg kényszerzubbonyba csavarva, enni is csak úgy kapsz hogy 8 liter nyugtatót belenyomnak a seggedbe
  • whiskeyman
    nem ugat a beteg, mohón eszi Shadow doktor úr szarját
  • SHADOWEYES7
    csak arra vigyázz, nehogy abba az elmegyógyintézetbe kerülj, ahol én vagyok az orvos. elmondom mi lesz: lekötöztetlek, mint a magadfajtákat szokás, leszedállak rendesen, ahogy szoktam az ilyen hülyéket, mint te. aztán szép kényelmesen beleszarok a szádba, majd kioldom a kötelékeidet, és másnap a kollégákkal együtt sajnálkozok rajtad a délelőtti viziten, hogy összeszartad magad és befaltad. másnapra újabb lekötözést és szedációt javaslok, és kezdjük az egészet elölről, napról napra unos-untalan. mindaddig, amíg végül magad szarod össze, csak azért, hogy engem megelőzz. mert azért elöbb-utóbb minden hozzád hasonló betegem belátta, hogy jobb a saját szarát enni, mint másét.
  • JYeti
    te meg kis apabaszó alkoholista vagy többet ne kerüljé a színem elé
  • whiskeyman
    a kettő nálam is stimmel, de csillagból van annyi te kis faszláma csicskakirály trógergeci
  • JYeti
    Ezek vagytok bázeg, csóró lámák

• JYeti
    kussolsz paraszt kivagy a csillagoddal mi a büntipont sokkal királyabb te kis köcsög ráadásul nekem rögtön 2 van belőle te kis fasz nyaljá gecit
  • kulabácsi
    te kis csicska geci vagy még így is, szal takarodj innen a gecibe a 2 büntipontottad együtt te rohatt kis fasszopó cigány!!!
  • SHADOWEYES7
  • JYeti
    mivan teccik az üzim te narkós állat?
  • SHADOWEYES7
    © JYeti
    ma 14:34 | privát | válasz erre | #32194

Én már kurva régi reg vagyok (több éves), csak csináltam egy új nicket mer a régi fos volt, szóval nem vagyok újreg ti palántabaszó homokos csírák hogy az ég szakadt volna rátok amikor reggel eljöttetek hazulról
    Válasz 'whiskeyman' üzenetére (#32190) Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér.

Kalapács József
  • kulabácsi
    te most tényleg azthiszed h bármit ugathatsz?
  • whiskeyman
    #32200 TÉK kurva ribancok
  • whiskeyman
    na szadjon rátok az ég puzik
  • whiskeyman
    ezt már írtad te homi
  • SHADOWEYES7
    © JYeti

Én már kurva régi reg vagyok (több éves), csak csináltam egy új nicket mer a régi fos volt, szóval nem vagyok újreg ti palántabaszó homokos csírák hogy az ég szakadt volna rátok amikor reggel eljöttetek hazulról
    Válasz 'whiskeyman' üzenetére (#32190) Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér.

Kalapács József
  • whiskeyman
    akkor téged ki lehet rúgni innen a gecibe
  • SHADOWEYES7
    © JYeti

Kalapács József
  • JYeti
  • SHADOWEYES7
  • Hajnalcat
    Na jah!
  • Hajnalcat
    Ecsém, erre megsértődsz? Neked tényleg nem való ez a topik, menj anyuci szoknyája alá nyafogni, ovis.
  • whiskeyman
    ő nem buzi, max leszbikus. te meg eltakarodhatnál a jó kurva anyádba köcsög kis újreg
  • JYeti
    te buzi
  • Hajnalcat
    Ne köszöngess, yeti, inkább menj vissza a Himalájába, oda való vagy!

Ide
  • JYeti
    Jó reggelt szararcúak
  • whiskeyman
    reggelt kurvák
  • SHADOWEYES7

• kulabácsi
    de fos a logód
  • SHADOWEYES7
    -.-
    CSSÜRHE----87.229.26.68:27015----CSSÜRHE
    Gyere teis lőni 1-2 johaverral:)
  • CheAteR88 #32182
    -.-
  • SHADOWEYES7
    reggelt,kurvák......
  • SHADOWEYES7
  • kulabácsi
    kurva anyátokat
  • SHADOWEYES7
    hogy neked mi minden fröcsög ki a pofádból...