97204
Szóld le az elötted írót!
-
sok gyépés, még a szineket sem ismeri -
látom szinvak is vagy :P
lila:P nem rózsaszin -
Hajnalcat #32295 Fúj, de rózsaszín a lógód! Cseréld már le! (ennél többre nem tellett) -
D:DD -
aki nem baszik be szilveszterkor, azt a fiftikölök fogja megverni a bandájával 

-
kuss a neved -
anyád........ -
DIOR---- 
-
Hajnalcat #32289 De miért visel DIÓ felirqatú karkötőt? Diót szokott törni, az a foglalkozása? XDDD -
LoL nővé operáltattad magad? takarodj-.- -
Hajnalcat #32287 Ez teccik.
-
-
Hajnalcat #32285 Baszd meg shad, mi értelme van ennek a képnek? Nem értem.... :S Vagy túl sokat ittam, vagy fogalmam sincs, mi ez vagy mi a faszért ez a lógód? ??? -
-
nem... csak szimplán rántott varjú szem volt-.- a patkánygyomor is külön volt megfőzve:D a receptér meg ne is könyörögj mert nem mondom meg te kis tokosvelős-.-
apropó nálatok mivolt a kaja?:) gopndolom inyjekciós tűvel lőttétek a levest vénásan azért is lett eza logod^^ mert annyira bejött, mivel nem volt kajátok csak egy edény húsleves hús nélkül... s hát megbeszélte a család mindenki vénásan adagol magának 10mg-t akkor az a lábos kantinos kaja kitart az ünnepek alatt.... -
Jól sikerült a karácsony? Gondolom megint teletorkoskodtad magad kedvenceddel, a forró takonyban megrottyantott, patkánygyomorba töltött varjúszemmel. -
Ctrl+v Ctrl+c? te fasz ezt már halottam egyszer most valami mással kéne elő rukkolni-.- -
Jaja, te dákóproletár -
te kis naív! a személyiség mibenlétét ne kezdd el taglalni, mert az sokkal bonyolultabb, minthogy megérthetnéd. a lényeg az, hogy a cseszdle fórum lehetőséget ad nekem (is) a személyiségem egy olyan oldalának kibontakoztatására, ami az életben soha, de soha nem törhet a felszínre. ha az ember ezt elfojtja, időzített pszihopata-bombát hordoz magában, ami súlyos skizofrénia mintában törhet egyszer váratlanul elő. engedni kell a szörnyeteget tombolni, neki is joga van a létezéshez. ha a bennünk levő szörnyeteget rendszeresen etetjük, kisebb az esélye, hogy vérengző fenevaddá válik egyszer. -
JYeti #32278 te meg mit vigyorogsz adtam rá engedélyt he ? ? ? ? ?? ? ? 
-
homoszexualitás feltételezése talán nem véletlen-.- ezen még nem gondolkoztál kis csíra? ha valaki azt mondondja, hogy buzi vagy akkor még nem jelenti az hogy az vagy.... de ha már többen mondják akkor már lehet benne valami
tudom te vagy a mindenki hülye csak én vagyok a tökéletes megszemélyesítője..... te gyökér-.-
-
JYeti #32276
-
...ha már te gyenge vagy hozzá ugyebár lófaszjóska. -
JYeti #32274 olyan faszok vagytok, hogy már azt se tudom mivel sértselek vérig titeket...
u.i.: ti büdös gecik nyaljatok faszt :P -
na, a másik laposagy. ti csupán 2 dolgot tudtok művelni lecseszés címén: édesanya káromlása, homoszexualitás feltételezése. semmi egyéb. fantáziátlan suttyó taknyok vagytok. szégyeld magad, meg aztán sajnáld magad kotonman, vagy mi a hebehurgya kurva faszom vagy. -
amilyen kis puziak vagy tuti félre raknád-.- csak úgy spontán véletlen
kis segbe kuka
-
-
aluggyá -
Szevasz köcsög, anyád hogy van? Mondd meg neki, este beugrok és jól megbaszom a hátadon. -
hülye buzik-.- -
az 1 fecskendő,te gyökér!
kis faszcibáló......
-
jah le, a kurva anyádat. -
Mi aez a vibrátor a logódba bazmeg. Úristen :C:C:CAS:CAS:C:C:C:C:C:C: Egyre szarabbak a logóid :( A régik tökjók voltak -
le vagytok szólva -
lol te kis naiv-.- méghogy csodállak? naná megcsodálnálak miután lehuggyoztam a fejed...sőt még fényképet is készítenék és megosztanám a nagyközönséggel^^
csak nem egy rohadt kutya vagy? azokat nem szeressem, csak is az lehetsz-.- -
-
jáj ez a hot még fentvan? -
-
lol de kurvaszép rwegényt irtá kisbuzikám -
mert anyád
de amugy azé me fasznak kell akkora szar
attol nem leszel nagyobb ember kisszar-.-