97204
Szóld le az elötted írót!
  • SHADOWEYES7
  • kulabácsi
    én mehetek hozzád főállásba dolgozni? uncsi már itthon:D
  • kulabácsi
    fennvagyok:)
    [tudja h nem hozzá beszéltél]
  • SHADOWEYES7
    majd kisfiam eljössz hozzám dolgozni 1 napra,és kb:vért fogsz pisálni már délben mikor a 60 kilós búzás zsákot pakolásznád,szal te nekem ne ugassál,hogy én ilyenkor miért logok a neten!!
    mikor te a csttogosós pillangóval rohangálsz az utcán ,én dolgozom még éjjel is te kis fasz arcú!!!
  • dzsonesz
    gyeremá msn re a zisten fádat!!
  • SHADOWEYES7
  • Mike
    mondták már neked, hogy a tanulás nem minden?
  • Hajnalcat
    Te márcsak tudhatnád, hogy Shadnak mi a foglalkozása, mezőgazdász, és mivel tél van, ezért a földeken ilyenkor "szünet" (hogy te is megértsd, olyan nyelven írom, tudod, iskolás nyelven) van, ezért nem dolgozik most, te tudatlan. Amúgy faszán beégtél ismét a chaten (azt se tudod, kinek írod a hülye beszólásaidat, te béna!). Shadoweyes nem egyenlő ShadowTHH-val, te nagyokos.
  • kulabácsi
    :D
  • Hajnalcat
    tormy üzeni neked:
    (nyugodtan megnézheted a fényképét.)

"romulan nem szep dolog zsidozni, es masokat inzultalni az interneten. Ezt inkabb az eletben csinald ha mar annyira be akarsz szolni valakinek, mert a neten szanalmas."
  • Mike
    ez inkább afféle felvilágosítás

tudod, olyan, mint, hogy hogyan lesz a gyerek
  • DJ YAYO
  • kulabácsi
    szal te már csináltad kutyával h ilyen profi vagy!! perverz állat
  • Mike
    hm.. a kutya péniszén merevedéskor szemölcszerü kidudurodások lesznek, ez okozza az ugynevezett összeragadást
    másrészről egy kutya nem egyszer ejakulál, hanem 3 fázisban
  • kulabácsi
    mi a gecit keresel te itt?? takarodj a gecibe, ide cigányokat nem engedünk be!!!!!!!!!
  • romulan
    nem
    én tanulok de ezek az oltások szánalmasak......én azért tanulok hogy normális melóm legyen és ne verjem a farkamat minden nap a gép elött mint te mert büdös a melo........
  • SHADOWEYES7
    kussolj te kis szar!
    ki a geci vagy te hogy nekem beszólj??
    apád lehetnék kis köcsög,pofádat kaláccsal tömd tele mielőtt beverem!!
    a kurvaanyádnak vagy itt,nincs suli,vagy annyira ökör vagy már onnan is kibasztak 6-ik után??
  • romulan
    30 valahány éves vén fasz
  • romulan
    szánalmas oltások vagy olts normálisan vagy takarodj innen
  • romulan
    Hm....30 valahány évesen elég mocskos szád van........
    bár látszik hogy semmihez nem értesz azért vagy itt
  • SHADOWEYES7
    a jókurva édesanyádat huzd a faszodra te kis senki gecy,hát anyád hátán baszlak meg te köcsög,miután letéptem a fejedet,és beleszartam!!!
  • SHADOWEYES7
    Akkora paraszt vagy, hogy miattad találták fel a kolbászos orbitot
  • romulan
    munka kerülö senkiházi...menj dolgozni vagy egész nap itt vered a faszodat?
  • SHADOWEYES7
    de majd csetbant kapjak miatta!
  • romulan
    anyád a senkiházi
  • SHADOWEYES7
  • Vlala #33031
    Mi értelme van annak, hogy lemész a szintjére? A kívülállók nem tudják majd eldönteni, melyikőtök a mucsaiabb. :)
  • SHADOWEYES7
    romulan itt verd a faszodat te kis senki házi!!
  • SHADOWEYES7
    u
  • SHADOWEYES7
  • Hajnalcat
    Bravo, na. XDDD Már én is megzavarodtam ettől a sok őrültségtől.
  • Hajnalcat
    Mi ez im-net? Vagy Barvo?
  • Pheaper
    81 új üzenet szarosok
  • SHADOWEYES7
    REVIZOR története

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!
    Revizornak hívnak és egy furcsa történetet szeretnék elmesélni.

Két évvel ezelõtt történt velem, hogy anyám testvérénél kellett eltöltenem pár napot Sopronban.Zita és családja egy nagy házban laktak a belvárosban. Örültek nekem amikor szüleimmel együtt megjelentünk.
    Zitának két lánya volt, ezért azt vettem észre, hogy szívesen anyáskodik felettem. Ez hízelgett nekem, mert nagyon szerelmes voltam belé. Vállig érõ barna haja, barna szeme volt amiben valamiféle izgató tûz csillogott.
    Elsõ éjjel úgy maszturbáltam, hogy arról ábrándoztam Vele szeretkezem. Másnap napközben a kertben segédkeztem Tóninak a férjének, estére hulla fáradtan mentem vacsizni.
    Unokanõvéreim elmentek éjszakára bulizni, ugyhogy tök csöndes lett a ház.
    Zita elmosogatott, amig letusoltam. Amikor kijöttem a fürdõbõl szólt hogy halkan legyek, mert Tóni már lefeküdt a hálójukban. Amikor Zita elment tusolni kilopóztam a szobámból leselkedni. A fürdõajtó kulcslyukán át csak a tükör elõtti rész látszott. Amíg tusolt a leselkedõk izgatottságával bámultam befelé.
    Amikor törölközõben megjelent végre, éreztem, hogy a farkam lüktetni kezd. Zita letette a törölközõt a helyére és megláttam a meztelen testét. Remegni kezdtem a puncija láttán s verni kezdtem a faszom. Mielõtt azonban elélveztem volna végzett a dolgával és fölvette a köntösét. Idejében eljöttem az ajtó elõl. Csalódottan figyeltem a szobámban, hallottam amint kijön és látva, hogy nálam nem ég már a lámpa halkan lement a földszintre és sutyorogva feljött és bement a hálójukba.
    Pár perc múlva nem bírtam magammal és odamentem a hálószoba elé, mert eszembe jutott, hogy a kulcslyukon belátok az ágyra is.
    Amit láttam hirtelen nem is fogtam fel. Csak a narancsfényû asztalilámpájuk világított, de éppen elég fényt biztosított, hogy a lyukon át mindent lássak. A sötétbordó ágyon feküdt Tóni meztelenül mellette felesége egy combfixes harisnyában és mellette pedig Artur állt, a család kutyája!
    Tóni az oldalán feküdt és a faszát a kezében tartotta. Zita szétterpesztett lábbal feküdt Tóni mellett, úgy, hogy az egyik lábát átfektette a férje derekán. Mindketten a méretes farkat kényeztették. Szemmel láthatóan azonban Artur teljesen be volt kanosodva, vagy féltékeny lehetett mert farkát csóválva erõszakosan nyomult Zitára aki többször is megpróbálta ellökni a nagytestû ebet.
    A kutya a fülét nyalogatta mire Zita összerándult.
    - Nem lehet ezt kibirni! -nevetett fel anyu nõvére - Szörnyen erõszakos vagy!
    Na gyere!
    Azzal levette a lábát Tóniról és négykézlábra állt. Arturnak több sem kellett azonnal felugrott a hátára és párzó mozdulatokat kezdett tenni. Csak Zita nyögésén hallottam mikor hatol belé a kutya, mert sajnos nem látszott semmi a péniszébõl. Artur vadul kefélte, amit kéjes nyöszörgéssel nyugtázott. Végre Tóni elhúzta az eb farkát, hogy láthassa hitvese pináját. Ekkor alkalmam nyílt meglesni Zita formás popsiját, szeméremajkait amint a kutya heréi ütemesen ütögetik. Egy-egy pillanatra megláthattam Artur furcsa faszát, ami a tövénél vastag volt. Egyszer ki is húzta véletlenül a puncijából, és meg sem állva a combját baszta tovább.
    A pénisze végérõl valami fehér csöpögött az ágyra, de szerintem nem geci volt. Zita kezével hátranyúlva újra magábaigazgatta a hegyes farkat. Artur pedig a farát leszegve hatolt újra belé és baszta tovább. Amikor hirtelen újra kijött a farka híg folyamban ömlött ki az ondója Zita pinájára, combjára.
    Artur kicsit görcsölt és félre állt, nyalogatni kezdte a saját faszát.
    - Na remélem most tudsz várni! - kacagott Zita. Ismét férje farkának szentelte figyelmét és hagyta, hogy megsimogassa a szeméremszõrzetére lõtt spermát.
    Rámosolygott és mondott valamit amit nem értettem.
    Késöbb Tóni alaposan megkefélhette kedvesét, mert õ nagyokat nyögött de ekkor én már akkorát élveztem, hogy nem figyelhettem Õket, az ajtójukról kellett letörölnömaz ondómat.
    Reggel más szemmel néztem Zitára meg a hülye kutyájára. Azóta is Zita az egyik legizgatóbb nõ akit valaha is láttam...

• whiskeyman
    Takarodót fújt anyuci? Na, legyél jókisfiú aztán sipirc az ágyba.

• revizor
    (tudod mire gondoltam ugye?)
  • revizor
    hülye vagy nincs is logóm, -én mondom vegyél be valamit, na jóccakát
  • revizor
    na akkor maradj magadnak, aztán ha holnapig nem leszel jobban keresd fel a gyógyszerészed
  • whiskeyman
    hasonlít a logót valamire, ja megvan egy kék fosra
  • whiskeyman
    #33016 aztán most már takarodj trógerherceg