97204
Szóld le az elötted írót!
-
A kis szükszavú marhája..... -
gecyk...ték -
Vagy nem lehet hogy te beszélsz érthetetlenül? De nem is értem miért is kéne bármire is számitanod??? -
Bázzeg nem érted. Na mindegy, tőled úgy sem számítottam sokkal többre. -
De ők is tudják nem érted? De jó, majd ha ugrottam visszajövök kisérteni, és elmondom milyen volt jó? Amúgy meg nem érdekel hogy beszélnek, tudtam mire vállalkoztam amikor idejöttem.... -
Tudom hogy lány vagy, ezért mondtam a többi hugyagyúnak, hogy normálisan beszéljenek veled.
De előtte ugorj le te, nézd meg, hogy milyen a hegy alja. -
Drágám te le vagy maradva, tudják hogy lány vagyok, és a te mentalitásod is hagy maga után kivánnivalót, karoljátok szépen át egymást, és ugorjatok le a Gellért hegy tetejéről :D -
Ouram isten, ennyi ökörállatot mint ti...Azt hiszitek, hogy ti vagytok itt a Jani, közben csak egy kis rezgő faszok vagytok a saját körmötök alatt.
preadtor meg különben is lány, beszéljetek hát a ribivel normálisan. Szegény véletlenül beszabadult ide azzal a csekély pozitív mentaliásával. -
Akaszd fel magad.... -
ennyit tudsz? hogy kis szaros?? hát elég gyér vagy
-
Imádom az ilyen nagytudású pasikat. Pasi? Mit is beszélek, kis taknyos. Na szürcsöld fel szépen a lecsepegtetett taknyod, aztán igyál rá egyet, kis szaros -
hát te ezt nem tudhatod mert te nem szoktál:S -
nyald ki az aranyeres seggemet te vén kúrva-.- -
Azt hiszed érdekel mit gondoltok? Csoda hogy egyáltalán gondolkodtok, nem megerőltető? -
Miből gondolod hogy a barátnőm? Amúgy meg hogyan utálhatsz olyat akit nem is ismersz? A másik meg, hogy te lennél az egész sg egy személyben? Szedjél már be nyugtatót, vagy adagold inkább túl magad -
ne röhögj,mert komoly!!!
útál az egész SG, nem esik már le végre????
takaroggy a jin tonic-os barátnődhöz,az a ribanc is ennyire gyökér,hogy meg húzzák matekból???pfff
vetélj el!4 -
ne örülj a fejednek ezt mindenki komolyan gondolja :D -
Oké fosok, és te nyugodtan felnyalhatod, te hülye ebolás farkú:D -
köcsög CSET kurva,igazán felvághatnád az ereidet végre!!!
basszon meg apád,a nagy bünkős faszával,te ribanc!
fossál gecit! -
te mocskos kurva húzz már innen a picsába!!! senki se kiváncsi rád!!! dögölj már még végre!! vagy csak simán állj ki egy kamion elé. a kamionnak nem fog fájni, dehogy neked fájni fog az biztos de senki se fog sajnálni!! -
Te csak igy szoktál össze vissza hányni? Jó gusztusos hapsi lehetsz, szerintem meg te nyalogasd szépen össze a hányásodat, aztán meg húzd meg magad, te balfasz.... -
te is olcsó vagy?
á nem kösz, mára elég volt a poor quality-ből :\ -
Az lehet hogy olcsó volt, de ez van, kinyalhatod nyugodtan.... -
olcsó volt, 100 forint
-
Drága, már látom mi a bajod, szopjál le, de ne egy faszt, hanem legalább hármat egyszerre, mert az agyban valami nem stimmel... Kit érdekel szerinted ki való ide meg ki nem. Akaszd fel magad... -
van benne vmi... -
te meg mit keresel itt, ha SZAR a klavid?
-
negativ diszkrimináció, but
-

-
tod ki a faszom kiváncsi rád te büdös kurva, elég téged a cseten látni már attól is hányingert kapok, menjél inkább szopni vmerre te TAKARODJ INNEN A GECIBE mostmár tényleg!!!! Mega megértette h nem ide való, minthogy te sem, szal el lehet innen fáradni, bye -
Te meg tudod hova csússzál drága? Lehetőleg egy láncfürész alá. Majd megyek és összekaparlak jó? Aztán meg megetetlek valamelyik rühes kóborkutyával, hátha az nem hány ki:D -
Azta milyen választékosan beszél itt valaki:D Nyaljál véres faszt, te kis geci.... -
te már reggel is szerencsétlen... -
már reegglet káromkodtok kis hülye faszok?!! -
szerintem a kurva anyád -
szopogatnád azt ami kilog neki :D -
No, mostmár ne rosszalkodjatok szarosok, mert jön az élő plüssnyuszi azt megbüntet mindannyiotokat!
-
én nem -
te is, te geci! -
szarháziak vattok