97204
Szóld le az elötted írót!
  • LordAdam911
    kussojjá vagy a szádból húzom ki a gerinced és felnyomom neked kis picsaszájú
  • Gibor
    és te kivagy? fegyver buzi? az lehet... és nemosztom az észt de pont a te fajta utolsó patkányokat rühellem és komolyan mondom szerencséd hogy messze laksz... és nem muszáj elhinni...
  • kulabácsi
    soha te büdös szarjankó
  • wardogzombie
    mikor szopsz le?
  • masoma
    :D:D:D:D ugy kinyallak h behugyozol
  • Daza500
    A szókincsed már a moly fingját se üti meg, panelparaszt.
  • c a r b o n
    takarodj innen a cigánykurva anyád buzi gecis picsájába te rohadt féreg
  • Daza500
    De most komolyan kérdezem, ti tényleg hogy lehettek ekkora szarbuzik ?
    Én ezt egyszerűen nem értem, hogy lehettek ekkora szarbuzik.
    Hogyha ennyire szarbuzik vagytok, akkor szerintem már akkor is szarbuzik voltatok, amikor még nem voltam teljesen biztos benne, hogy ezt fogom írni, hogy ti mekkora szarbuzik vagytok.
    Szerintem lehetnétek egy kicsivel kevésbé szarbuzik annál, mint amire azt gondolnátok, hogy én ilyenre gondolok.
    De ha ma szarbuzik vagytok, holnap is szarbuzik lesztek.
    Mert ez az egész egy szarbuziság, amit ti szarbuzik műveltek.
  • tommyg
    hallod, most félretéve a vitát ki vagy te itt hogy osztod az észt mindenkinek?
    nagyon nem áll jól
  • masoma
    hú na ettől most elásom magam
  • Gibor
    Megszólalt a másik...
  • masoma
    rakd ki a rubik kockát te lukaspöcsű faszbányász
  • Gibor
    Kia a jpgre veri de abbólis a fegyverekre... jaj Desrt Eagle ááááááááááá elsültél ennyi vagy... beégtél azt elmentél...
  • Gibor
    te annyitse szal huzz innen...
  • Gibor
    Jah te megse szólalj a kis tukkó arcodal kis anyuci kedvence... kis elnyomott monitor fejü faszkalap...
  • tommyg
    ááá szar vagy annyit érsz mint egy marék lepke
  • Gibor
    Lánczi gyulladj fel másra nem vagy való amugy elbeszélgethetnénk hogy ki veri a dfaszát ajpg-re jah bocs te nem arra vered te a thopmsonra meg a fegyverekre persze abból is a műanyag fegyókra mert a többit nem adják akezdebe.. amugy sztem nem lennél bármi féle probláma nekem... ahogy ismerlek. kis duzad arcu csöves...
  • tommyg
    VEREBI genyó ilyen névvel nehéz az életért küzdeni te veréb genyó, hogy nézel ki
  • tommyg
    tapasztalatból beszélsz mi te seggfej???
    na gyere törd be az orrom nagyon várom már, szánalmas vagy játszod itt a kemény felnőtt faint csávót közbe meg egy dagadt szemüveges pattanásos fejű kis fasz lehetsz aki a jpg esetleg avi nevű barátnőire veri a faszát, úgyhogy te takarodj innen a faszomba, abba meg végképp ne szólj bele hogy milyen a logóm azt hiszed a tied kemény mert rajta van egy fostalicska, na takarodj nem mondom még1x
  • Gibor
    kis Miskolci faszkalap... gyerekes idióta...
  • Gibor
    egyáltalán nem erről a topicról beszélek cigány... azt fogd vissza magad mert belesz törve az orrod és a legközelebbi kukában találod magadat hülye gyerek... azt hiszed kemény vagy? mert winfos a logód? na tünjééé már innen kis szarláma csicska buzi vagy emerném fogadni ha suliba jársz vagy jártál akkor tevotál az olsztály csicskája kit a sarokban ütöttek meg elszedtek tőle mindent... nenérezd magad nagy gyereknek mert pórul jársz...
  • Sadist
    Akkor takarodj a sarokba, szarházi kölök.
  • tommyg
    öööööö várjál...nem
  • Sadist
    na heló te szar, hogy beszélsz a lányokkal? te anyaszomorító utolsó senki, nem szégyelled magad?
  • tommyg
    pusztulj má innen a szar szövegeidel mondjál má valami újat mer má vagy 3x írtad le ezt ebben a topikban
  • kulabácsi
    letépem a fejedet és bwelehányok a tüdődbe kis köcsög
  • tommyg
    a nyalis buzi kurva fajtádat
  • predator1982
    amúgy meg igazán kurvára elegem van ma belőletek, férgek, hogy rohadna meg mind....
  • Sephirot T
    de...
  • predator1982
    jaj, bocsi, nem neked akartam irni, hanem ennek a tommy fasznak, csak félrenyomtam, amúgy meg nekem a jobb lábujjad kell:DDDD
  • tommyg
    nem
  • Sephirot T
    mivan?annyi oltást kaptatok h már nem mertek megszolalni?
  • Frosty01
    megszólalt az ősmagyar buzikurva.
    mennyiért vállalod? fél tyúk elég 1 órára?
  • Sephirot T
    a tiedet te bunkó paraszt
  • Drephis
    anyád picsáját
  • Sephirot T
    apád fasza
  • LordAdam911
    büdöskurvaélet
  • Sephirot T
    kuss mer' olyat kapsz hogy lefosod a bokád
  • tommyg
    kemény vótál