97204
Szóld le az elötted írót!
-
cigányok mindenhol vannak sajnos -
mert aztán Miskolc nincs tele cigóval -
a Miskolciakat meg ne szidd attól mert te cigányputriba laksz te 12 éves kis pöcs -
nagyot szóltál mint a trombita ;) -
Gibor #42130 te biztos szoktál miközben arról álmodozol hogy pafpafpaf hogyan lősz egy AMD762.esel.. és ne mond hogy nem ert tudom amit tudom Miskolc fenegyereke... jaj nagy kemény lehetsz arra fele.. mint a mosott szar. semmit nem érsz... -
akkor matyizz te is -
miért baj az ha matyizik. az tök normális dolog -
hát te kajak hülye vagy bazdmeg veled nem érdemes foglalkozni, azt hiszed ezzel a gyerekes válaszaiddal valakit is fel tudsz idegesíteni?
na takarodj aludni míg anyád be nem jön hozzád oszt egy pofonnal jutalmaz mert matyizol. -
Én nekem a legjobb a logóm. a tieteké meg nagy szar! -
Gibor #42125 tudod nem én vagyok szánalmas hanem te... látom most megpróbáltál vlami okosat mondani de mint látjuk nem jött össze. -
ezeket én is szoktam mondani -
szánalmas vagy -
Gibor #42123 nekem nem... de ezek szerint neked igen... én arról már megint nem tehetek hogy te állandóan idióta taj paraszt magyar módra intézed el a dolgokat mint pl: Kurva anyád, Szopj le stb... -
mondtam már hogy ne okoskodj mert megárt -
ja mert tiszta köver vagy Tomika -
Gibor #42120 hát egyáltalán nem rólam van szó... mivel nem én írtam hogy a TE ANYÁD kurva meg a többi... szóval utána mondj ieneket mikor már tudsz bizonyítéot adni arra hogy nem rólad lenne szó... egészvégig rólad volt szó, amugy nem fogok éhen halni se somjan... ezt énse kívánopm neked bár lehetne egy kicsit éheztetni téged az biztos. -
ilyenket ne kivánj :( -
nem vagyok ideges csak azt hittem meghaltál mivel nem írtál ide már egy párnapja és kezdtem örülni, de mivel élsz azt kívánom haljál éhen holnapra
ja és még mindig rólad és a családodról van szó
felfogás 0?? -
Gibor #42117 ahoj vlaki mintha ideges lenne.. bár anyám nem kurva.. attól még kösz hogy gondolsz rá... de különben miértárusz el ennyi mindent a családodról? -
a kurva anyád tommygun, tanulj meg olvasni mielőtt azt hiszed hogy valami vicceset írsz -
Gibor #42115 akkor nemtudom kivolt.... jah megvan.. tényleg elfelejtettem sry mike... hát tommygun volt kimás... ilyet bocsi mike télleg elnézést kérek tőled félre néztem... tommika menjél ágyba hugyozni... -
nem egészen
nem én szopok
és pattanásaim sincsenek
és Anettkára sem hasonlítok -
Gibor #42113 énsem... bár vlami mike at home ról hallottam már azt mondják hogy vlahmi himringyó vagy nemtom a lényeg hogy pénzért szopik de sokszor nekfizetik ki annyira csúnya... kis patanások szemüveg dagadt kocka fej... -
egyiket sem ismerem. -
nem
két tizenéves kiskölökről
vmi Gibor meg Drephis
ti ismeritek őket? -
mondom kussolsz -
Gibor #42109 kusss újreg... -
kussolsz -
Gibor #42107 kettőtökről beszélsz? -
két faszfej -
Gibor #42105 nem mert nem igaz.. amugy megintcsak nem rólam van szó.. ha nem vetted volna észre.. hanem rólad. bár látom hogy a felfogásod nulla. -
itt mindenki logója szar csak az enyém jó, nem tudtad?? -
elnézted a rajzot kisfiam, nem rólam van szó hanem rólad, te hülye kocka -
milyen szar logo ez már baszod -
Gibor #42101 hát neked lehetséges... bár te csak egyvalamiben vagy verhetetlen.. az AMD 862-est hogyan kell szétszedni... (nem összerakni) ahoz mártúl kevés az agy kapacitásod. -
ne filozofálgass mert megárt -
Gibor #42099 bagoly mondja verébnek... lol -
hm szar szöveg szar alak -
Gibor #42097 róladse... nagy száj kis farok.. erről enyit... -
akkor rólad már ne is beszéljünk