97204
Szóld le az elötted írót!
  • predator1982
    nem vagyok ideges, az nem gáz hogy leszólnak, mert itt ez a lényeg, csak ettől a kurvázástól van már herótom de nagyon....
  • predator1982
    birkózószőnyegen aludtál??? egyszer rúgnálak tökön bazz és egy életre impotens lennél, és rajtad még az angyalok sem segitenének, könyörögnél hogy inkább baszna valaki seggbe.....
  • wardogzombie
    nyugodj meg
  • mama2
    Nem vágyok rá. Nem vagyok buzi. Amúgy meg ha mégegyszer beszólsz az anyámnak, akkor a te anyádat baszom telibe egy gránáttal, de annak nem lesz jó vége! Aztán baszhatnak tégedet és az anyédat is az angyalok odafönn!
  • predator1982
    nem lehet mindenki függő mint te bazd meg, én járok melózni is... ha megbaszatnám a seggem sem a te dolgod, de ha ennyire tetszik a dolog küldök neked valakit aki elintézi a tiédet, valld be erre vágysz....
  • mama2
    Pofádat befogod, senki nem kérdezett! Am. Hol voltál eddig? Mebaszatni a segged?
  • predator1982
    kurva neked az a jó telibebaszott anyád, az.... te csak ezt tudod szajkózni? akkor inkább fogd be a pofád, azt állj a sarokba, hülye köcsög....
  • mama2
    Egyépként meg a topikod, az topikot akart lenni, csak elírtam, úgy hogy kuss. Egyépként meg tudom hogy nem a te topikod, mert egy ilyen hülye embernek mint te, nem jutott volna eszébe ilyen jó topikot nyitni.
  • mama2
    Nem szoktak lenni perverz vágyaim, de ha lennének, akkor se abba élném ki, hogy lenyalogatom a te szaros pelenkádat:P. Esetleg ha hozol egy jó kurvát(pl.:predator 1982-őt), akkor ott kiélem a perverz vágyaimat, neked, meg meghagyom a szaros pelenkádat. Vagy hogy a azt nem szeretnéd, akkor helyben, a házatokhoz közel, tudok ajánlani egy tehenet, amit megbaszhatsz + egy kapát is, amit, -vibrátor gyanánt- a tehén seggébe dughatsz. És hogy ezek miért vannak helybe, a házatokhoz közel? Azért, mert te egy BÜDÖS PARASZT VAGY!
  • tommyg
    azt hogy kiválóak nem mondanám
  • Drephis
    "Legalább, nem szarozod össze ezt a jó topikod avval a gecis tékeiddel:S."

nem az én topikom kecseg, és a tékeim is kiválóak
    pelenkát már elég rég nem használok, de a te kedvedért veszek egyet és bele szarok, hogy lenyalogathasd ezzel kiélve perverz vágyaidat.
  • mama2
    Szaros a pelenkád az. És ha Elvettem a téked akkor mi van? Legalább, nem szarozod össze ezt a jó topikod avval a gecis tékeiddel:S. Mennyé aludni, már rég ágyba lenne a helyed. Anyukád nem mondta? De előtte feltétlen mondjad anyukádnak cserélje ki a pelusod, hogy éjszaka, újúlt erővel szarhasd össze magad:D. Tudom ám hogy az Oviban is pelenka volt a jeled. Mit használsz pempörszt?:D.
  • Drephis
    elvetted a tékem, szarozs
  • Drephis
    niggák
  • mama2
    huzzál innen a szar dumáddal te "szeretekmindenkit-es" fasz. Ölelgesd Gyurcsányt, ne ide írogass! Ha nem tetszik nem kell idebenézni!
  • Skynet723
    az anyád te KUTYÁMAJOM !!!!!!
  • tommyg
    vissza mennyé a kurva anyádat
  • Skynet723
    de most me' kell ez? a kutya fáját
  • tommyg
    szeressen téged egy ló
  • Skynet723
    jaj srácok ne veszekedjetek... inkább szeressétek egymást :DDDDD
  • tommyg
  • tommyg
    visszaolvastam és rájöttem hogy te nem bírod felfogni a 10 éves fejeddel azt amit írtam, na 9kor lefekvés kezd előkotorni a pizsamádat te pirított magyar
  • mama2
    De avval téged is kitakarítanak, te csatornába elő csöves geci. Az utolsó forintod is a számítógépre és az internet kapcsolatra kölötted és most úgy ülsz a Lánc Híd alatt, hogy a számítógép dugvillája és az internet csöve a seggedbe van dugva, mer csak úgy működik. Úgy hogy ne pofázzá, mert legalább Tommyg-nek és nekem, meg a többi sg-snek, van háza amibe élhet, de neked nincs bazdmeg. Szereted a rizst? Nem? Akkor egyél szart!
  • Sephirot T
    majd olvasd vissza mit irtál.rájössz hogy mekkora egy bunkó vagy mert még rendesen fogalmazni se tudsz meg csak baromságokat irsz.Sztem fogd be a mocskos pofád mert mindjárt jönnek a csatorna tisztitók kimosni azt a szarral teli szádat
  • tommyg
    nemhogy apád de még életed sincs, a tükörbenézést viszont neked ajánlom meg egy alapos fésülködést is mert barnák és kócosak a fogaid te emo!
    ja és
  • Sephirot T
    nekem legalább van apám nem mint neked te kocka köcsög.
    nézz magadra elöbb aztán irjál az anyád picsájába
  • tommyg
    téged meg arra tanított az apád hogy felvágd az ereidet?? nagyon jól tette
  • Sephirot T
    ejj bazdmeg ne hazudjál mert nyakon csaplak.erre tanitott az a tróger apád??
  • Drephis
    röhögtem, nem mosolyogtam te fasz hát vak vagy? nem anyáddal beszélsz te kis kula
  • Sephirot T
    beverem a pofádat oszt nem mosolyogsz többet te kalap szar
  • Drephis
    :DDD
  • Sephirot T
    Loool
  • tommyg
    na megszólalt Mr. Szaratévémlogó
  • Drephis
    nyalsz, vagy csak az alrege vagy? szánalmas paraszt, tűnj el
  • mama2

Pista007: Ilyen szánalmas nevet még nem hallottam. Látszik hogy paraszt vagy te trágydomb. Télleg nem fogsz olyan gépet a rohadt életedbe látni, amin megy majd a TimeShift, Vagy a Cod4. Szerintem te csak írígykedsz, hogy dögölj meg hanyatt.
  • Mike at home
    de
  • tommyg
    és a te anyád te tanított meg arra hogy ha már olyan szégyenteljes neved van hogy pista azt nem lehet együtt használni a 007-el vagyis lehet csak nevetséges épp olyan mint te, 10 évesen én nem pattognék ennyire a helyedben.
    amúgy meg apád gépén nem indul, szeretnél te ilyen gépet magadnak, de nem hogy nem lesz ilyened soha a büdös életbe nem is fogsz látni ilyet te kis cigánygeci
  • pista007
    Ó te, muzulmán geci! Anyád nem tanított meg, hogy a keresztnevednek köze nincs az "y"-hoz? Azt hiszed, menő hogy "i" helyett "y"-t írsz, te majom, cod4, el sem indul a szar gépeden, te agyoniskolázott, Fatalitynek képzeled magad? Nézz már tükörbe... ja hogy nem mersz, mert félsz a sötétben????
  • tommyg
    hát te hogy nézel ki?? gondokozzál már te kis pisás
  • mama2
    Be bazdmeg. Ne taníccsalak meg?:D.