97204
Szóld le az elötted írót!
-
éccesek vagytok. -
aha, hogyne :D -
Ne engem, téged basszon meg a buzi apád, és lövejje a seggedbe az AIDS-es gecijét, te rohadt faszfej.
Bocandi: Te meg ne röhögjél, mert letépem a szádat, és kinyomom a szemedet, hogy baszna meg a halál! -
AID:SAI:DS:AID:SAI:DS: -
-
ja, dömötör. Meg is látszik , mert olyan hájas vagy, hogy két ülés kell neked a buszon, meg ha a légy meg akar kerülni, kétszer kell tankolnia:/. -
én meg dömötör -
amúgy tsa zolee vagyok -.- -
kussolsz, nem ugatsz -
Ugyanez vonatkozik rádis...
Húzzá elinnen, azt csinálj egy normális logót, azt utána talán leszarom a fejed, ezt veheted megtiszteltetésnek is! -
téged ki a kurva anyád hívott ide te senkiházi büdös féreg, takarodjál innen mert megbaszom anyád -
te ostoba szar -
de ronda pofád van vazze -
-
nem vagyok olyan geci mint te hogy anyucival apucival vetetek motort te Yamahás köcsög buzi -
mert apuci anyuci megveszi neked panelgeci
-
dolgoztok ugyanmár 

segélyen éltek mert mocskos cigányok vagytok ti gecik, amúgy nézd meg az aláírásomban szereplő gépet, utána pofázzál pénzről te senkiházi köcsög
-
Anyám eleve nem szophatja a kukid, mert egész nap találkoztam vele, nem mellesleg a faszd se ér ki a lábad közül.
Apám faszát pedig mégúgy sem szophattam mert dolgozni van.
Tudod nálunk munka van, nem segélyen élünk ;-D -
azt tudom hogy anyád szereti a faszt, mert egésznap az én faszomat szopja te mocskos geci, te meg egy rohadt buzi vagy aki állandóan az apja faszát szopja meg szétkurja a szaros seggét te okádek retkes féreg -
anyám nem kurva csak jól keres és szereti a faszt. Akár csak te :D -
a kibaszott kurva anyádnak is ezt mondtam mielött kinyírtam volna a ribanc kurva öreganyáddal együtt te szétkúrt seggű fasszopó buzi -
hogy a szarházi kurva anyádba mondhatsz ilyet egy nőnek?
főgyökér...
-
tényleg??? meghalt??? nem mondod, akkor kénytelen vagyok én elintézni téged, hulladék
-
hitler megdöglött te geci miután kinyírta a kibaszott kurva anyádat te gecizábáló köcsög, hogy szakadtál volna félig anyádnak a retkes picsájába -
mindenki magából ingul ki, szóval te cigó vagy???hogy Hitler édesgetne a keblére! rohadj meg faszkalap.... -
köcsög skizofrén
-
tE TETVES ROHADT KÖCSÖT SZAZABÁLÓ BÜDÖS PARASZT -
és hol a gond?? én írtam magam előtt nem??? -
veled meg mi a fasz van bevagy baszva hogy magadat szidod bazdmeg -
ma megbaysztál egy kecskét... én láttam!!!!!!!
KECSKEHOMORÍTÓ!!!!!!!!!!!!! -
bazd meg!! -
már megint beszóltál te gecievő????
A KURVA JÓÉDES ANYÁDAT!!!!!!!!! -
te vagy a falu legnagyobb parasztja te kis GECI -
Ne ugassál te kis majom.... mi a faszra vagy magaddal.... kapjad be a faszopmat teeeeee kis fasszopó majom geci banános joe... -
na idefigyelj te kibaszott kurva isten fasza, véres faszt te szoptál, amiután véresre baszam a kibaszott retkes picsádat te rohadt cigánykurva, húzzál innen oszt nyald ki a kibaszott cigánykurva anyád szétrohadt büdös retkes picsáját te féreg -
amúgy meg mi a faszt ugatsz te kis köcsög.... nekem ne szóljál be, mert szétbaszom azt a retkes traktoros szádat te bütös suttyó paraszt. Biztos egész nap gumicsizmában ülsz a trágyadomb közepén te kis faszkalap.
Apádon múlt az egész te kis genyó... ha jobbak a reflexei most egy büdös retkes disznószarszagú parasztal kevesebb lenne a földön... de nem voltak... ő is olyan trágyzabáló kis balfasz volt mint te... tőle örökölted mi??? ROHADJ MEG DÖGÖLJ MEG GANÉ!!!!!!!!!!!!
-
ülj le egyes kisköcsög... apád nem tanított meg szépen beszélni??? -
mi van birkózószőnyegen aludtál?? kurvára megijedtem ám......amúgy meg a te kurva anyádról beszéltünk eddig.... bekaphatod tövig a véres faszt ám, addig sem ugatsz -
a kurva anyádat én basztam meg úgyhogy a pofádat befogod kibaszott ribanc, kussoljál bazdmeg mert szétverlek te kibaszott picsa -
ahhoz ember kell szálas, nem ilyen nyálas.....kurva neked anyád az a telibebaszott....