97204
Szóld le az elötted írót!
  • Drephis
    szar vagy...
  • at16
    kulabácsi te mi a szart szarakodsz ezen a szar szaron te szar. ne a másik szart szarozzad le hanem a szarodat. érted.
  • kulabácsi
    mindenki neked szól be mert te csak egy kis 12 éves gecihulladék vagy, akinek semmi keresnivalója itt
    szvsz TAKARODJ!!!!
  • mama2
    Nem nekem kéne beszólni ti hülyék, mert én is írtam. Amúgy Kula geci: Predi arcát fogod életedbe utoljára látni, ha tökön rug. Le szakad a tököd, és elvérzel(nem kár érted).
  • kulabácsi
    alig várom már, de utána lesz egy kis ungabunga -.-
  • c a r b o n
    anyádnak majd ha jól megbaszom, te kibaszott gecikurva
  • predator1982
    ok majd meglátjuk kinek fog jobban fájni....
  • mama2
    Pofád befogod geci!
  • kulabácsi
    gyere bébi várlak szeretettel -.-
  • predator1982
    nem , de téged még jól tökön rúghatlak ám, ha nem fogod be a pofádat....
  • kulabácsi
    miért már leszoptad? :O
  • predator1982
    én igazán nem veszek fel semmit, de te már szánalmasan undoritó vagy bazd meg......
  • predator1982
  • kulabácsi
    neked már megvolt
  • Sadist
    Ócska kis buzik vagytok, hogy farkallna meg titeket a Jacko.
  • kulabácsi
    köcsögök
  • Boconadi
    Ujreg lázadás
  • c a r b o n
    nekem ne pofázzál te óvodás buzi geci hogy az isten basszon szájba, különben megmondjam ki a NULLA te geci? a kibaszott kurva öreganyád a NULLA mert hagyta magát megbaszatni a fasszopó buzi gecispofájú öregapáddal te rühes féreg, ha ez nem történik meg akkor anyád sincs hogy kiszarjon téged te elmebeteg elbaszottagyú nyomorék fogyatékos gecissegű buzi cigány féreg
  • mama2
    Te meg nem nulla hanem -1 vagy te geci. Nem is tudom hogy lehet, hogy az a kurva anyád nem vetetett el, amí alkalma volt rá:/. Hát már az ultra hang képeiből is sütött az, hogy kurva ronda vagy(szó szernit, mert bántottad az orvos szemét), meg buzi, mert már amikor nézték anyád hasát, már ott verted a faszod, pedig még nem is volt. És evvel az a relytély is megoldódot, hogy mért fájt anyád hassa az első 5 hónapba: Mert olyan ronda vagy, hogy már anyád hasa is tiltakozott. Úgy hogy huzzá vissza anyád rühes pinájába!
  • Drephis
    te cigány céda kurva, baszod egy nulla vagy. NULLA te geci!
  • c a r b o n
    a kibaszott sírásó vén kurva öreganyád 12 éves te szájbabaszott buzi féreg, szólj apádnak hogy kurja szét a szaros segged te buzi
  • MikX
    Gondolom azért ajánlod nekik, mert neked bejött, nemdebár?
  • roli613
    Mekkora egy buzi vagy? Ez költői kérdés csakhogy tudd!
    Ti mind 12 éves kis pedofilkák vagytok,basszatok meg egy lapátot azt menjetek verjétek ki anyátoknak
  • mama2
    Gyenge a kurva anyád az, mert tegnap úgy megbasztam, hogy nem tudott ma reggel felkelni.
  • c a r b o n
    mivan már az ovodában is van internet? takarodjál aludni te kis retkes puhapöcsű buzi geci, döglöttél volna meg a kibaszott szétkúrtpicsájú zsidócigánykurva anyádba te rohadt féreg
  • Boconadi
    gyenge !
  • mama2
    Hadjátok már abba a rühes kurva anyátok retkes pináját, ti szar agyú fosadékok!!! Elegem van abbol, hogy benézek ide, erre ez a retkescigány Carbon, meg ez a buzifaszúgeci LaszloLedzenyi szidja egymást. Tudom rég volt már, de mesteruur: Ha még egyszer olyat csinálsz, hogy magadnak írogatsz, akkor letépem a kezedet, és letolom a torkodon te faszfej hülye! Remélem érthető voltam. De hogy az előttem írót is leszidjam: Drephis ne legyél már depis, inkább öld meg magad!
  • Drephis
    ne ugass bunkó geci.
  • LaszloLedzenyi
    ls nyeljél gecit
  • c a r b o n
    te meg egyél szart kibaszott köcsög
  • Sadist
    igyál fost -.-
  • c a r b o n
    pofázzál csak bazdmeg kinyírlak a kibaszott putris széjjelbaszott cigánykurva anyáddal együtt te elbaszott csökevényesagyú buzi rühes féreg, hogy döglene meg a buzi apád is veletek együtt, hogy basznád meg a zsidócigánykurva anyád te szar
  • LaszloLedzenyi
    már megint a halottakkal jössz te elborult agyú rohadtpofájú tajpák tanyasi cigány nem érted te az evolúcó csödje vagy egy gyökér aki nem mellékesen még buzi is szóval. ja és a cigány tetves zsidó kurva anyád
  • c a r b o n
    na idefigyelj te pudvás okádék fasszopó geci, te kezdtél a halattokról pofázni, te írtad a ravatalt te gecisseggű buzi fasz, hogy a ribanc cigánykurva anyád folytott volna meg amikor kiszart téged te leprás szétkúrt seggű cigány pöcsű, gecitől szétrohadt agyú nyomorék fogyatékos geci
  • LaszloLedzenyi
    BIztos ilyen becsökönyösödött ótvar rohadt csühüs tirpák vagy bazmeg azt a jo buzi románcigány kurva anyád hogy halottakal próbálkozol de az is lehet hogy törpefaszú vagy és csak csipesszel megy a pisálás is, de sebaj kellenek ilyen rohadt buzik is mint te . bazmeg a világ bánja azt a napot hogy anyádék otthon maradtak inkább mentek volna moziba vagy apádnak nem állt volna fel minthogy egy ilyen genetika kurvát hozzanak létre. egyébként meg neked bizony a jó kurva anyád
  • Boconadi
    csak a hullákat kaphatod meg. Arra gerjedsz
  • c a r b o n
    na ittvagyok te geci, éppen anyádat ástam ki a sírjából bazdmeg, már jól szét volt rohadva a kibaszott kurva, de azért jól megbasztam a ribancot, te meg ásd ki apádat oszt bazd seggbe azt a tetves buzi gecit
  • Boconadi
    dugja az anyád
  • LaszloLedzenyi
    Carbon geci hol van hogy baszná meg az annyát a ravatalán a mocsadék
  • Boconadi
    én most inkább éhes vagyok