97204
Szóld le az elötted írót!
-
Hobby: PC
ez mindent elárul rólad.
-
tőled nem is vártam el, te a hokizó fotelt meg az ilyen emós geciségeket utánzol, inkább mennyél sírni vagy vegyél pengét a boltba, de aztán csak bátran használd ;) -
nem,ilyen férgeket mint te inkább nem utánzunk -
szerintem ez tök jó dolog, egyszer próbáld ki te is -
Azért, te geci, mert a 4 éves kislányokat erőszakolod ne gm holott ezt a törvény bünteti. De amúgy, meg csak egyszer, tépje le a faszod, egy 10 éves, aztán rájössz, hogy nem kellett volna megerőszakolnod a kislányokat. -
jó te ne okoskodjál itt te főnyalis
az meg mér baj ha pedofil vagyok? -
tomyg nem lopja a napot, mert ő a Mézga Géza:D. Csak az a baj, hogy nyakán van a pedofil család, és állandóan tommyg-t szopják.:XD. -
minek te fasz esik az eső, engem nem basznak ki az utcára esőkor is mint téged kapálni meg trágyázni, emós geci inkább takarodj innen -
te szégyeld magad te kis fasz,hogy eg♪sz nap itt lopod a napot ahelyett hogy ki az utcára is mennél -
az a gáz, hogy már te nem tudsz mit írni, úgyvan szégyeldd is magad -
na mindenki bekussol!!! -
"nagyon szivesen kedves Lakatos Rajmund vagy esetleg Kovásznai Plőci a becses neved??? vagy csak áll a szőr a jukadon?" :D imádom ezt a topikot :D és a vérpistikéket :) akik nagy zavarodottságukban azt sem tudják már hogy mit írjanak :D -
nagyon szivesen kedves Lakatos Rajmund vagy esetleg Kovásznai Plőci a becses neved??? vagy csak áll a szőr a jukadon? -
"Prodán Máriónak" köszönöm :D:D:D -
ne hidd hogy én a #44310-es hozzászólást végig sírtam, hogy a rendőr rajzoljon körbe te álszent fapina a sablon szövegeiddel amit persze itt tanultál ebbe a topikba és most ezzel azt hiszed tudsz valamit
nemtudom barátom milyen tamásról beszélsz amikor kurvára nem vagyok tamás hanem Máriónak hívnak, pontosabban Prodán Máriónak
és különben is itt az ideje felvenni a spongyabobos pizsit és ágbya huppani mert jön anyukád oszt elveri a picsád sodrófával -
NEKEM IS VAN APÁM, TE SZAROS! Menjél vissza szépen játszani a sponnyaBob monopolyddal, és verd rá a sponnyabob figurára a kukidat(bár az se biztos hogy van mit:/). -
kedves Fodor Tamás :D nálad szánalmasabb embert nem ismertem még :D köszönöm hogy vagy nekem :D nem tudod milyen örömet szereztél ezzel a pár sorral :D komolyan a "fekete fehét tv-t amin nézhetet(?) kedvenc rajzfilmedet " részen majdnem elnevettem magam :D xD -
na azér nem kell megsértődni...nem szeretem ezt -
inkább szállj egy kicsit magadba és gondolkozz el az életeden hogy 18-25 évesen ilyen irdatlan mennyiségű fasságot leírsz Tibikém
a tibi rossz tibi szar a tibi egy kutyámajom
én viszont azt remélem hogy karácsonyra ellátogat a jézuska a cigányokhoz ia(habár nem hiszem) és hoz neked egy kis fekete fehér tv-t amin nézhetet kedvenc rajzfilmedet a spongyabobot és verheted is rá nap mint nap kedves kicsi tibike jajj te mama kedvence te -
na mivan életem értelme :D besértődött a kics szád??? :D ejjj ejjj anyád még kuncsaftol vagy már beárultál neki?? jajj jajj :D nem akarlak megbántani :D te utolsó genny de :D ez az ovodás oltás :D "akkor a tiedről nem mondok semmit "öngóóóól" " :D ez olyan szánalmas mint az eddigi életed :D tehát még hígfost se ér:D most látom csak a világ legszánalamasabb faszságát (persze h nálad ott van ...:D) az aláírásod :D azért remélem megkapod a hőn áhított configot .. mert csak akkor tudod nagyban játszani a csodálatos játékodat te utolsó féreg.. :D kár h az ilyen férgek 4 éven belül vagy buzik lesznek vagy pedofilok és csak rontják a társadalmat .. de hát ez van :D ismét csak a szülőknél keresendő a hiba... :D na mind1.. amugy meg sztem indulj inkább játszani a virtuálsi barátaiddal .. azok legalább nem vernek el fizikálisan nap mint nap.. :D na páá :D -
Nézd csak találtam egy képet rólad és a családodról...már megértelek bocsi hogy szidtam a családod már mindent értek! -
ha már a logóknál tartunk kedves patrik geci akkor a tiedről nem mondok semmit "öngóóóól" -
kusssssss -
ilyen szánalmas geek kocka gecit mint te úristen :D nem szégyelled magad h bazdmeg már a logódban is szánalmas életed szánalmas kockajátékát rakod be ?:D úristen nem gondoltam h te ilyen szánalmas vagy... :D de mondjuk akinek kurva a kedvs édesanyja ,apja meg ki tudja ki (talán a saját nagyapja ? ^o)) előfordul degeneráció ... DE ILYEN SZINTEN?? egy utolsó selejt vagy takarodjál is innen -
kemény a szöveged nem töri a szád?? -
háháháhá 
kis codos faszhuszár! ne szójjá be nem telefon ez köcsög!
-
ha kiderülne hogy testvérek vagyunk azonnal alkalmaznám a testvéri szigort és úgy összevernélek mindennap hogy menni nem bírnál utána
Frosty te már rég le vagy szavazva ugyhogy távozz innen mert anyádat megbasztam -
tudod kinek a seggét nyald köcsögöcském azért mert nem a te anyád szidom attól még ő a környék legnagyobb kurvája a szánalmas putriban ahol éltek és igen nekem legalább van apám (veled ellentétben akit a gólya? hozott a szifilisszel egyetemben ) -
de keverjük csak bele... mondjuk egy adag betonba? -
Hehe Timo. Kezdessz rájönni mik is azok a király beszólások 
. Így tovább. Nyomd a tutit(meg a faszodat is apád seggébe)
-
anyád az elég nagy kurva.. szétkúrta azt már mindenki elég kétséges az is hogy te kitől származol .... lehet h testvérek vagyunk? -
na anyámat ne keverjük bele...inkább az apádat, mondjuk ki tudja ki az apád mert anyád kúrt mindenkivel -
áá dehogy íísss ráncfelvarrás zsírleszívás meg anyád is oda jár de ő rajta már nem lehet segíteni tudod... ahogy a mondás is tartja szarból nem lehet várat építeni -
oszt ott el szokták verni a szádat faszval? -
igen igen most hormon kezelésre járok -
ejnye ejnye bejnye -
műtét a lelke mindennek
xd -
most azonnal, de neked fiú létedre puncikád van?? ehh -
majd adok hozzá linkt xd -
na az tök jó