97204
Szóld le az elötted írót!
-
hát épp azért mert nem rólam veszel, te szoktál befosni esténként, na mennyél aludni mert anyád minnyá bejön oszt felpofoz hogy nem alszol még
különben is mi a faszt lógsz itt egész este te netfüggő -
Gibor #44688 pffff... nemfogom.. nem veszek példát rólad... -
jó akkor szard össze magad te kúpnyakú pisis, a kurva anyád basszon meg álmodba azt kívánom te istenbarma -
Gibor #44686 és kit érdekel? lófejü faszkalap... engem nem érdekelsz te kis buzie gyerek... -
már megint ki a kurva anyád szólt hozzád??
nyúvháúz te meg kapd el anyád és szopd le -
n3whous3 #44684 Mit tudok meg? Már most tudom, hogy lófasz lóg a seggedből. -
Gibor #44683 te megnem tudod megtudni mert hülye vagy... -
majd megtudod -
n3whous3 #44681 Te meg a kutyádéra. Aki meg a tiédre. -
azt a rétóukrán kibaszott kurva anyádat -
te meg a magadéra -
Gibor #44678 te meg anyádéra... -
az hogy rábuktál apukád pipájára -
n3whous3 #44676 Mi a kurva anyád van most? -
és miért? azért mert írtam neked? -
Gibor #44674 nemis várom de amit te csinálsz az túlzás... -
ez a topik erről szól, el vagy tévedve más topikba majd kapsz más hangsúlyt, mivel semmi okom szidni téged és neked se engem főleg nem személyeskedni de ez a topik akkor is a baszogatásról szól, ne várd el hogy itt bárki is kedvesen fog hozzád szólni -
Gibor #44672 a gyökér az te vagy.. én megtudnám álni ha lejjeb vinnéd a hangsúlyt de míg állandóan próbálsz baszogatni én nemfogok... elvégre nemén vagyok a csicska... -
ez a gyökér mindig ezt csinálja mindenkivel megszokhattad volna :) tudod itt éli ki a sérelmeit amit a suliban szenvedett el, hogy mindenki megveri meg utálja és itt játsza a keményet
hisz a foglalkozása is JÁTSZÁS :) azaz csak megjátsza magát
na mára kaptál elég oldás kedves dleee vagy ki vagy te mehetsz aludni vagy mosd meg a fogad mert még a héten nem tetted meg -
igen igen így van -
na mostmár a faszom kivan, ez megy már majdnem egy órája az isten bassza meg az eget -
Gibor #44668 én nem vagyok olyan hülye hogy megtegyem... de haverjaim vannak, és nemis kevés és legalább nem interneten haverkodom, mint te... amugymeg te megse szólalj a 14 vagy 15 jah 15 éveddel... kis csicska szar geci vagy... ki a ráknak érzed it magad? VIP- forumozó vagy? inkább csicska forumozó 2006 óta... rólad ennyit nem érsz semmit.... -
ijáá nemsoká 17 leszel?? kemény vagy! lesz böjtje mi?? hívod apukádat hogy verjen meg engem, esetleg haverjaidat, habár ilyen stílussal nemhiszem hogy vannak
sztem röhögd körbe magad és ugorj ki az ablakon, lehetőleg jó magasról
na kemény vagy írsz nekem egy levelet myvipen tök mind1 mivan benne csak vállald föl magad te gerinctelen, látod én felvállalom magam jóképűségem ellenére is, te meg még a neved meg semmidet nem írod ki nehogy véletlenül rád akadjanak és kinevessenk te tartás nélküli híg fos -
Gibor #44666 mien 17 éves? te kis szaros geci inkább huzzál fürödni azt feküdni aludni amugymeg hog ymivel? hát autóval... és miért? mert megtehetem... amugymeg hogy te kinek írhatsz azt nem szabom meg de ha majd meglátod böjtje lesz még ennek hogy ezt csinálod.. 18-25 közötti... PFFFFFFFF myvipen még mindig 15-öt ír ki PFFFF csicska... amugymeg 91-es vagyok szal nemsoká 17vagyok... -
annak írok akinek akarok és amikor akarok...jóhogynem egy ilyen kis takony 14 éves senkiházi faszkalap fogja nekem megmondani mit csináljak...te mocskos rabszolga
de még berakja ide a képeimet he... kiez a pali még mindig nem bírom felfogni hogy lehet valaki ilyen nyomorék...azt hitted berakod a képemet és mindenki melléd áll hogy húú de kemény vagy te dleee vagy ki a faszom vagy te -
ja ha már itt tartunk
Foglalkozás: Modellezés,moddolás,játszás,motorozás autózás, driftelés.......
játszás...mivel? matchboxal?? nálunk ez 5 évesen volt menő de te tudod
amúgy énis be tudnék írni akármit abba a szarba, nem kell önéletrajzként venni te nyomorék geci -
Gibor #44663 nincsen semilyen betegségem... és nemis keménykedem arr hogy megtaláltalak myvip-en... csak hát ki a fasz vagy te hogy vlamit írok és rögtön írsz rá vissza... mikor nem neked írtasm és közelsem volt az utolsó hozzászóláshoz... hát ki keménykedik hogyha te folyamatosan írkálsz? -
de ez nem a keménykedésről megy basszájba anyádat, ez egy topik amiben be lehet szólni a másiknak senki nem játsza a keményet csak te, hogy hú de kemény vagyok megtaláltalak myvipen, neked vmi betegséged van szerintem -
Gibor #44661 biztos hogy nem vok buzi és nem nyomozok... de akkoris ne nyomjad a nagy kemény gyerket mikor ilyen vézna kis monitorfejü köcsög vagy... -
te meleg vagy?? fiúk után nyomozol???? b+
amúgy nemtudom te hogy vélekedsz erről de nem kéne ennyire személyeskedni amíg nem jöttél mindenki megvolt békében
azért nem gondoltam hogy ennyire szíven fog érinteni ez a dolog na mind1
amúgy kiváncsi lennék a te képedre is, persze arról már nem mersz felrakni képen olyan ocsmány meg egy down kóros persze senkit nem érdekel de azért én mégis kiváncsi lennék -
Gibor #44659 meg ez bizonyítja hogy PC buzi vagy mellete monitor fejü, csak lécci az egeret ne dugd meg mert nem élő egér és az USB bemenet nem seglyuk
és a bizonyíték: (plusz a képek)
Foglalkozás: Szoftverkalózkodás és Szerzőijogsértés
Hobby: PC -
Gibor #44658 nálunk ez 5évesen volt menő...
-
Gibor #44657 azta kurva de elbaszott undoryító monitor fejed van.... nézzétek:
-
Gibor #44656 jah hogy megengeded? pff kevés vagy te ahoz kis monitorfejü faszkalap... -
ááááááááááá takarodj már a kurva anyádba ilyen szöveggel csak magadat égedet még hogy én cigánykodok de azért amióta visszajöttél minden hsz-edbe szerepel a cigány szó na ismét elmehetsz a gép elől vagy 2 hónapra te mocskos rabszolga megengedem -
Gibor #44654 kis késes, zsiguli lopó, réz gyüjtő, retkes, mocskos, büdös, cigány gecie vagy... hogy én nem váltzotam? én nem cigánykodok itt mint te... ha rózsaszinü logót látsz már a faszod vered hogy dobó kata... -
na 1 dolog biztos...még mindig ugyan olyan szar vagy mint régen + még nővé is operáltattad magad -
takarodj innen a büdös kurva anyádba te szar
dögölj meg te buzi geci -
hát biz akkor neked is a kurva anyádat -
neked annál inkább. mert megérdemled