97204
Szóld le az elötted írót!
  • n3whous3
    Ha megnézed én egy ideje nem szitkozódással szóllak le. Szóval még hülye is vagy mellé. De az nagyon.
  • Sadist
    Ja és hogy meglegyen a hangem, remélem egy nagydarab éces nigga ráhúz egy RPG-re és kilő a magasba.
  • Sadist
    Magasról torkonfosom, hogy miket fog a topikba szpemmelni.
  • tommyg
    mondat itt?? már egy ideje nem látok olyat itt, mert csak 2-3 soros postokat tudtok írni basszameg mert nincs szókincsetek ismertek 2 szót hogy bazdmeg meg kurva anyád esetleg még azt hogy cigány oszt szia dobozos
  • tommyg
    készülj most keményen neked fog esni és reggelig nem fogja befogni a pofáját amíg el nem hiteti magával hogy milyen kemény, én feladom mert ez egy kretén nem érdemes vele szóba állni, de azért megpróbálhatod
  • n3whous3
    Mondat értelmezés 1-es.
    Leülhetsz kisfiam.
  • Gibor
    végre...
  • tommyg
    milyen igaz kedves Sadist de azért még bekaphatod
  • Sadist
    itt egyedül te vagy buzi
  • tommyg
  • Gibor
    tünjééééééé má buzi lettél? a rohadt kurva anyádat... takarodj innen...
  • tommyg
    mert csak apukádról találtam képet azért
  • tommyg
    nem kislányom! te vagy érzékeny lelkű bogaram
  • n3whous3
    És miért apukáddal demonstrálod?
  • Gibor
    Akkor te egy geekek vagy?
  • tommyg
    szerintem jó kép lett rólad
  • tommyg
    van csak feldugtad magadnak
    ja és megtaláltam az önéletrajzodat tessék
  • Gibor
    és méghozzá megint magadról? áááájjjj eléglesz már nem kell ennyi kép rólad... egyre csúnyább vagy.
  • Gibor
    ott nincsis fegyver.. mégis beteszed?...
  • tommyg
    hát a topic látogatói közül ami igen nagy szám (3) max te röhögsz de csak azon hogy te milyen csúnya vagy, amúgy köszi hogy ilyen mélyrehatóan ápolod a kapcsoltaunkat! nemhogy még meg is kerestél myvipen aztán kiverted a képeimre de még ki is tetted ide hát köszi nagyon kedves tőled

ez nem te vagy de valahogy így nézhetsz ki
  • Sadist
    Visszaélni más fórumozó adataival meg a legfaszaribb dolog.
  • Sadist
    17? Kis szaros, inkább kussolnál, még egy üveg sört sem vehetsz legálisan. Mitugrász szarjankó.
  • Gibor
    bár gondold el milenne ha tennék be képet és még lenne ott egy fegyveris?
  • Gibor
    igen.. pont ezért nem teszek be... az én képemre ne verje senki a faszát...
  • n3whous3
    Miért akarod ennyire látni?
    Lemented a képét és vered rá a farkad?
  • Gibor
    nem térek el egyáltalán... inkább need a elfogásod nulla... és miért? mert fasszopóü vagy... amugymeg leet igy gondolod de mégis a te képeden röhög a topic látogatói.
  • tommyg
    de anyád, ja meg te, de ez is csak azt bizonyítja hogy nagyon csúnya vagy, mert mindig eltérsz a tárgytól te nyomorult
  • tommyg
    legalább én vodkát iszom bazdmeg nem csövibort mint te
  • Gibor
    nálad nincs ocsmányabb...
  • tommyg
    addig kussba legyél amíg nem láttam a te fejedet, persze azt nem mered megmutatni mert mindenki szétoltana hogy milyen ocsmány vagy
  • n3whous3
    És azt vajon honnan tudod, hogy nekem nem volt élményem fegyverrel, kis buzie. Örül a fejed, hogy már nem kell elővenni a személyit, amikor megveszed a napi vodkádat, azt tolod befelé literszám.
  • Gibor
    pffff hát az te vagy.. nézd meg a képeken magadat mi látszik,... gizd vagy... biztos orba szájba cigizel... meg állandóan AK-kra meg RPG-re vered a faszodat... attól fogytál le ennyire mi? én meg nem vagyok dagadt sew vékony... átlagos vagyok... te rohadt kis buzi... szánalmas kocka geci amugymeg a fejeddel csinálj vlamit mert repedezik a monitorom anynira csunya vagy
  • kulabácsi
    öröm nézni titeket ahogy szánalmasabbnál szánalmasabb szövegekkel próbáltok egymás szájába mászni... ez már szerelem :D
  • tommyg
    neked nem osztottam lapot gta buzi, nekem legalább volt már vmi élményem a fegyverekkel, mondjuk neked is a zsarnais műanyag pisztolyokkal
  • tommyg
    jóvan ne okoskodjál már itt te idétlen faszkalap...már tényleg átmentél nevetségesbe és szánalmasba és még fel se mered vállallni az ocsmány képedet, te zsíros hajú szemüveges dagadt kockageci
  • n3whous3
    Fogd az RPG-t azt told neki, te fegyóbuzi
  • Drephis
  • Boconadi
    :(
  • n3whous3
    Kúp miről jutott eszedbe? Nem elég az, amit minden nap nyomnak fel neked, hogy tudjál üríteni?
  • Gibor
    én minek mnnék még aludni... amugymeg pont azért nem veszek rólad péndát hogy este ne fossak be... amugy ép most pofozott fel anyád? szarügy...