97204
Szóld le az elötted írót!
  • tommyg
    mondjad csak a magadét, mindenki rajtad nevet úgyis, kivéve a nagy haverod, na megyek remélem holnap egy nagy fasz lesz a fa alatt nektek egy csomag vazelinnal
  • Gibor
    igen.. bővelkedik ez biztos...
  • Gibor
    kimondta hogy nem teetszik... amugymeg aza dagadt csávó mág mindig jobb mint a te monitor fejed...
  • n3whous3
    ismerés nem = baszótárs

ezek szerint ha neked az ismerettség baszótárs, te is bővelkedhetsz "buzipajtásokban"
  • tommyg
    áhá szóval baszótársak vagytok, amúgy én is ismerlek és tudom hogy te vagy az, külömben is a te agyszüleményed ez a myvipes gyökérkedés most meg má nem teccik mi te szarfaszú?
  • Gibor
    onnan hogy ismerem te szarláda... a jókurva anyádat... hogy esne rád egy talicska majom és a krácsonyfa csulladna fel alattad...
  • tommyg
    te meg honnan tudod te senkiházi?? ja hogy őt baszod szájba minden este és már sötétbe is tapogatás alapján is tudod hogy ő az...persze fasszal való tapogatásról beszélek
  • tommyg
    jó ezt én is mondhatnám az én képeimről de legalább én fel merem vállalni hogy milyen jóképű vagyok, amúgy azt alapból tudtam hogy le fogod tagadni, ha meg nem te vagy bizonyítsd be...
  • n3whous3
    csak megjegyezném, hogy ez nem ő
  • Gibor
    bár neménvagyok de ha ilyen lennék akkormeg mit ugatnál a kis vézna testeddel?
  • tommyg
    Neked is!

De megtaláltalak myvipen, bazzeg azt nem mondtad hogy fasz nyakad van plusz még dagadt is...hát ezt nem gondoltam volna te félfeka!
  • Gibor
    nah gyere légyszives a monitor fejeddel ütsz le? pffffffff... elöbb szerezz be vlamit... és nem a jáékaidra gondoltam... amugymeg boldog karácsonyt hisz már 24.e van :P
  • tommyg
    Na jólvan mivel már Karácsony napja van ezért csak az ünnepek után vernélek össze használd ki az utolsó lehetőséget hogy a buzi pároddal eggyütt vagytok az ünnepeket alatt kúrjátok seggbe egymást még vagy 10x de utána véged kislányom
  • tommyg
    oké köszönjük, mehetsz a faszba nem hiányoztál, és el ne kezdj itt nekem okoskodni mert megárt neked plusz még orrba is baszlak
    egyszer megtudnám ki vagy megkeresnélek olyan szinten összevernélek hogy világodat nem tudnád
  • Gibor
    neked meg a jóédes cigány kurva andyádat...
  • Gibor
    a te orrodat esetleg, amugymeg én nem szoktam az orromat a saját szaromba nyomni... elég érdekes az izlésed hallod, a csajok buknak rá mi?
  • tommyg
    Milyen igaz, de attól még bekaphatod!
  • Sadist
    Mi van buzikám, fáj, hogy a saját szarodba nyomják bele az orrod?
  • Gibor
    a kurva anyádat az én módszereimel ne éljél vissza....
  • tommyg
    hát igen ezért van faszom, de neked van puncikád
  • n3whous3
    hát ha fejről kellene a méretekről dönteni, akkor neked még puncid sincs
  • tommyg
    nem csak láccik a fejeden
  • n3whous3
    Talán belenéztél a gatyámba, hogy ilyen biztos vagy a dolgodban? Mert nem hinném...
  • tommyg
    sztem nem férne bele nem olyan vékonyka kis cingárfasz mint a tied
  • n3whous3
    Húzd rá a pisztoly csövét a farkadra. Aztán a ravaszt húzd meg.
  • tommyg
    mit villogsz itt ezzel a képpel vagy fél éve láttam először, de szivesen ledurrantanálak vele
  • n3whous3

ezt neked büdös gecie
    durrantsd szét vele az agyad
  • tommyg
    na ebben igazad van! de a logód akkor is lecserélhetnéd már, vagy legalább mondd el mit ábrázol!
  • Frosty01
    hámm, én nem szótárazok, mert olvasni se nagyon tudok kezdjük ott
  • tommyg
    mivanveled én nem szótárból tanulok szövegelni mint te
  • Frosty01
    új hogyanszóljukleazelőttünkírót szótárat kaptál karácsonyra? egyre tartalmasabbak a szánalmas beszólásaid féregarcú
  • tommyg
    kupakjoli
  • tommyg
    ez igaz, de te már eddig is az voltál
  • Timbo
    féreg
  • Sadist
    És ezáltal ugyanolyan tartás nélküli híg fos lettél, mint Gibor haverod.
  • n3whous3
    a gecie -.-
  • tommyg
    igenigen
  • Timbo
    féreg
  • tommyg
    Dátum: 2007.12.23. 20:52 Adta: SHADOWEYES7
    "Átgondoltam. És iggazatok van. A faszért az a parasztUtasi Árpi nyert gecit....................."

A véleményedet kevésbé útszéli hangnemben is megfoglamazhatod

gratulálok mamóka csak így tovább
  • tommyg

Ő, és nem fasz hanem pina!