97204
Szóld le az elötted írót!
-
féreg -
te mocskos kurafi -
egyetértek, de azért ribanc vagy
-
Hajnalcat #44886 A regényt író faszos életbe már. Nem könyvet akarok olvasni, szófosásossak. -
nekem ne vascsővel erősködj azzal bárki tud keménykedni te faszarc, az öklöddel verd a nyálad te csontkollekció, mivanveled vasággyal 20 kiló vagy azért háborog a lelked???
"a román kurva anyádat te geciláda"
nyugi nem kell idegeskedni nem gondoltam komolyan hogy szétverem a pofádat, de még megtörténhet ha szeretnéd
-
Gibor #44884 jaj de kemény " bemegyek az órádra de onnan ki az intenzívre mész csak"
mégcsak a fogalmazásod 1-es mellete a 21colos kocka fejeddel lefejelsz vlakit lejet fájni fog neki de utána neked meg monitor sere lesz neked, ha nem törik szét a fejed akkor majd én teszek róla hisz a vascsőnek nincsen párja.... a román kurva anyádat te geciláda... kis fasszopó cigány vagy ugye tudod... ha nem akkorm mostmár tudod, én ezt onnan tudom hogy asszem anyád volt aza igány aki a m7-esen meg az m0 meg m8-ason a pihenőhelyeken adta a testét oda másoknak (persze iszonyat olcsón szinte ingyen mert annyira csúnya) -
neked meg ideje lenne a lányokkal foglalkozni és nem itt játszani a bölcsészt ha meg tanárnak készülsz mondjad bazdmeg bemegyek az órádra de onnan ki az intenzívre mész csak -
féreg -
gondoltam, hogy a tezsvírektől kapok pénzt, dehát ti is ilyen csóró gecikvagytok.... -
n3whous3 #44880 Ahhoz képest, hogy jobb dolgod van, itt rontod a levegőt te majomparádé.
És a szövegértelmezésed most is borzalmas. Nem azért kötözködök, mert az zavar, hanem az, hogy nem tudsz értelmes beszólást mondani, csak így tudsz dumálni. PÖTS -
akkor láss hozzá -
n3whous3 #44878 Romák szoktak kéregetni, szóval magad nevében beszélj :D -
hát asszem h idén is csóró maradsz -.- -
adjatok sok pénzt nekem, hülye romák -
nyugodtan bécikém -
ja és én vagyok a kocka de azért már itt ülsz reggel ótra még ma is, na szevasz te cigány nekem fontosabb dolgaim is vannak mint téged beoltani -
n3whous3 #44873 Engem ne hozzál szóba, mert belédtöröm a kezedet kis gecie -
kupakjoli -
féreg -
kokca azaz ülj le 1es, de hogy még karácsonykor is ilyen fasszoppó legyél az már fenomenális, na mind1 boldog karácsonyt neked is remélem a cigányokhoz is megy a jézuska és nyaljátok még körbe egymást bécikével -
Gibor #44869 bocs télleg... akkoris kokca geci -
n3whous3 #44868 21 -
Gibor #44867 nem drogos hanem kocka fejü... méghozzá 19colos... -
te meg máris becsicskultál? megsértődtél? ez a gumi te drogos... -_- -
így van az húsvét te faszkalap
"te balfaaaaaaaaaaasz
ennyire nem lehetsz fogyatékos XXD"
-
aznem huzsvéd? te kok -
megértjük hogy te a hanukát várod, de nem kéne lenézni a keresztények ünnepét te zsidó, viszont ha te azt nyalizásnak veszed akkor nagy problémák vannak a kockafejeddel -
-
n3whous3 #44861 "nyálazd meg a pamacsom"
és mindenkinek boldog Karácsonyt... hogy dögölnétek meg :D -
sej haj lapatyom nyálazd meg a kupakom, neked is -
jahh karácsony van geciek 
mindenkinek boldogt!!!44 meg sok locsolkoád!!!!!44444
-
neked meg ne, de azért köszi -
legyen rossz a karácsonyod. blőőeh -
direkt írtam azt, de azt hittem le fog esni mindenkinek, tévedtem...istenem milyen szánalmas vagy...csak mosolygok rajtad 
azért ilyen tartalmas posztot nem kellet volna írnod nekem, tudom hogy kedvelsz de inkább mellőzd ezt ne égess itt engem nyilvánosan, még nyílvántalanul se te nyomorék geci
amúgy most azt hitted keményet szólsz mi? :)
mind1 karácsonykor nem fogok itt leállni vitatkozni ilyen parasztokkal mint ti mindenkinek kellemes ünnepeket és remélem apátok feldugja a karácsonyfát a picsátokba -
n3whous3 #44855 

de azért dögölj is meg :D -
te balfaaaaaaaaaaasz
ennyire nem lehetsz fogyatékos XXD
komoly önvallomást láthattunk tőled :D, mivel most vallottad be hogy pure kocka vagy
-amugy egy apró kérdés... ha belenézel a tükörbe hány colos monitort látszés mien márkájú?
-LG 21 col
JÓ NAGY KOCKA POFÁD LEHET -
LG 21 col, de a tied tuti valami 15 colos teszkós gagyiság, mondtam már hogy ne ide gyere filozofálgatni mert az megárt neked, kérd meg apádat hogy neveljen az életre mert burokban élsz te droid -
Gibor #44852 jah hogy azért mert te azt kértél? és most azthiszed énis aztakarok? hát nagyot koppantál akkor mertén mást kérek... amugy egy apró kérdés... ha belenézel a tükörbe hány colos monitort látszés mien márkájú? -
épp azért kérsz azt -
Gibor #44850 pfff nem te vagyok hogy azt kérjek...