97204
Szóld le az elötted írót!
  • Vaxi
    pondró
  • tommyg
    jó akkor basszál anyáddal
  • Timbo
    féreg
  • c a r b o n
    NEM VESZED ÉSZRE HOGY MOST IS TÉGED BASZTATNAK TE FÉREG
    TÉGED ALÁZ MINDENKI PORIG FE FASSZOPÓ NYOMORULT KORCS GECI
    ÚGYHOGY TAKARODJ INNEN TE FÉRGES GECI
  • Zinaj
    sok a szoveg.nyughass
  • Vaxi
    Ne szólj bele ebbe :D
    Soha ne vitatkozz idiótákkal, lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.. :)
  • tommyg
    zinaj te meg ki a faszom vagy??? carbon szólt hogy kéne egy kis segítség neki mert már mindenki szétoltotta, attól mert ismered nem kéne kinyalnotok egymás picsáját cigányok
  • Zinaj
    :DDDDDDDDDD ez durvaaaaaaaa :DDDDDDDDDD
  • n3whous3
    Répa retek mogyoró
    Tommyg egy szarrágó
  • c a r b o n
    húzzál már innen a kibaszott kurva anyádba te retkes féreg
  • Zinaj
    Kocka szar te
  • c a r b o n
  • tommyg
    szia!
    :)
    szia!
  • Zinaj
    Hallod tommy geci.Multkor vmit ugattal cod4 szobaba senkihazi hallod.
    Kinek kepzeled magadat?Aknavetos kis nyomorek.tudtam, h ien csicska 40 kilos szar lehecc.Azt kemenykedsz hogy igy, ugy amugy!annyira szanalmas vagy hogy nem igaz!Ugyhogy huzd meg magad a cod4 topikba is me megkereslek vagy megkeresunk azt elasunk a kurva anyádba!csak ennyit akartam!
  • tommyg
    jó szaladok, de ahelyett hogy egésznap itt játszod a kemény fiút (te pattánásos szemüveges dagadt zsíroshajú geci aki még a korát semmi meri kiirni az adatlapjára) inkább mennél ki a friss levegőre!
  • c a r b o n
    mitakarsz te ilyen testalkattal vézna nyomorult korcs geci tolószékben a helyed te féreg, gyere ide úgy szétverlek hogy megdöglesz te cigány
  • Hajnalcat
    (így nekünk is jobb lesz, mert nem kell annyit olvasni.)
  • Hajnalcat
    Megsúgom nektek carbon és tommyg, hogyha nem szóltok egymáshoz, tehát levegőnek nézitek a másikat, akkor nyugodtabb lesz az éjszakátok. Addig csak forgolódni fogtok minden éjjel, hogy épp kigondoljátok, milyen csúnyaságot fogtok mondani a másiknak. Nem lenne könnyebb ennélkül a terhek nélkül élni? Szarjátok le a másikat és kész!
  • c a r b o n
    nézd vissza a hozzászólásokat múlt héten amikor egésznap a Gibor-al szidtátok egymást mindenki téged basztatott,
    azzal bizonyítom hogy bevallotad te geci, ilyen ocsmány vagy és bevallod hogy te vagy rajta, mekkora egy fasz vagy te
  • tommyg
    és ha még1x ilyen balhét vagy felfordulást szítassz itt amíg nem vagyok itt esküszöm úgy szétbaszom a pofád hogy még a jó kurva anyád se fog rád ismerni, azt nem mondom hogy az apád se mert kitudja ki az apád
  • tommyg
    mond már meg hogy rajtad kívül ki basztatott mert egy ember nem tudnék mondani???
    amúgy mivel bizonyítod hogy azon a képen tényleg én vagyok te nyomorék, hát értsd már meg akárhányszor raksz be akárkikről képeket senkit nem érdekel kurvára
  • tommyg
    he most emberek most a faszakodást meg mindent félretéve ember az ember között szerintem ez a carbon gyerek komolyan veszi ezt az egészet vagy vmi súlyos lelki trauma ér folyamatosan, talán az apja bőrcuccba öltözve korbácsolja állandóan és itt vezeti le az utálatát, esküszöm még egy ilyen elszánt faszkalapot nem láttam mint te carbon geci
    sztem rád pont ez illik kisfiam->> a hülye okoskodik, az okos hülyéskedik, nyugi nem te vagy az okos
  • c a r b o n
    szerintem meg mindenki rajtad röhög, legutóbb is mindenki téged basztatott, te kezdted az egészet te büdös pudvás ocsmány geci, mondtam már hogy azon a képen nem én vagyok, ne más képét rakd be te nyomorék elbaszott fejű féreg
  • tommyg
    carbon még mindig rajtad neved az egész topik sajnos, értsd már meg hogy itt már mindenki porig alázott téged, nem tudsz semmi újat lépni...

de ha még mindig népszerűsítessz akkor megteszem én is kislányom

ÍME C A R B O N AZ ELSZÁNT BUZIVADÁSZ!
  • n3whous3
    Sztem nem húzták fel, ő akarja a többieket felhúzni :)

Én is ráhúzlak a farkamra, ha nem kapod be.
  • Hajnalcat
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd

Felhúztak vagy mi a fasz van veled, hogy ugyanazt ismételgeted mindig?
    (de NEM tetszik)
  • n3whous3
    áz
  • Timbo
    féreg
  • Vaxi
    gyenge vagy mint a lepkefos.. húzzál aludni, már elmúlt hat óra, lövik a pizsit..
  • Hajnalcat
    Nketek is egy pillanatra bejött valami partnerkereső oldal? Lol már. :DDD
  • c a r b o n
    a kurva anyád lesi te geci, csak egy pillanatra láttam az egyik oldalon majdnem elokádtam magam baszod, te meg húzzál faszt szopni te buzi
  • csoola
    nehogy öngyilkos legyél már
  • Vaxi
    mivan bazdmeg bejön valaki, beszól valami újat máris nyúlod?
    hát ennyi agyad van neked?
    rohadt kis szarbolha.
  • Vaxi
    mégis azt lesed bazdmeg.. szakadj le a témáról, és menjél tanulni, mert így csak egy kis pöcsfej maradsz.
  • c a r b o n
    na ez már valami te zöldfos geci
    nem hittem volna hogy egy ekkora buzi geci mint te ilyenre képes
    úgyhogy dögölj meg te féreg
  • DJ YAYO
    nem megyek kuussolhatsz te szar
  • DJ YAYO
    rohaggyá szét!
  • DJ YAYO
    rohaggyá szét!
  • DJ YAYO
    kis ződ fos!!
  • c a r b o n
    már kibaszottul kivan veled a faszom sadist geci
    szopd le apád éces gecis faszát, talán a gecitől majd megnyugszol te idegbeteg balfasz
    én ilyen ocsmány képet még nem láttam, nem rakom be, rá se merek nézni bazdmeg