97204
Szóld le az elötted írót!
-
n3whous3 #45613 geréf -
n3whous3 #45612 geréf -
féreg -
n3whous3 #45610 szopd ki a szart a seggembő' -
féreg -
n3whous3 #45608 Méghogy nem kocka ez a két takony... carbon és tommy... bazmeg hogy lehet éjjel 2-ig fennmaradni azért, hogy kiosszátok egymást nyomik? -
nyeljél karót te geci -
féreg -
n3whous3 #45605 119 ÚJ ÜZENET??????
HOGY KAPNÁTOK BE A SÁTÁN BÉLPOKLOS FASZÁT!!!!!!! -
féreg -
reggelt a kurva anyátok, holnap remélem már nem keltek fel gecik -
kcsg -
féreg -
na mind1 megyek te kisgyerek ha már nem beszélnénk akkor BUÉK, remélem nem éled meg 2008-at :) minden jót! -
jaja hát elég ronda a pofád mitagadás :) -
te már most egyedül vagy mert az egész családod felakasztotta magát, senki nem bírta már az undorító ocsmány fejedet tovább bámulni -
ennél jobban már nem tudnád égetni magad, ilyen undorító ocsmány képeket még az isten nem baszott -
örülhetsz tiéd a topik...egyedül maradtál mint életed hátralévő részébe fogsz -
neked is, de mingyá mondja hogy én kezdtem és folytatja tovább na pusztulok én is nem égetem magam ezzel az idiótával tovább!
csáó -
ha majd ez a fasz eltakarodik innen a picsába akkor befejezem
tudna megdögleni már -
istenem fejezd már be.
ne baszogassátok egymást, húzzá' aludni..
mérnem baszott anyád a falhoz...
kellemes estét. -
-
TE MÉG MINDIG NEM JÖSSZ RÁ HOGY TÉGED TÖBBEN BASZTATNAK
AMÚGY NEKEM EGY ILYEN RONDA OCSMÁNY FÉREG NE POFÁZZON
FEJEZD BE ÉS TAKARODJ INNEN A JÓ KURVA ANYÁDBA!!!!! -
köszi :)
de énis csak az életre nevelem, hogy mire számíthat majd a későbbiekben, nem jókedvemből írkálok egy ilyen senkiházival -
na látod te csak ennyit tudsz, ez vagy te! amúgy ez nem óvoda hogy jajj ő kezde jajj ő kezdte bazdmeg hát te kajak nem vagy 12 évesnél több, látod még ezt se mered felválallni mert még jobban szétszopatna mindenki -
segítek te alpári takonyhuligán..
fújfújfúj...
tessék.. már nem kell bevágnod..
te se ríjjá tommy, neked is segítek
fújfújfúj...
kurvajó, mostmár menjetek aludni az isten verjen meg benneteketmá... -
NEM JÖSSZ RÁ BAZDMEG HOGY AZ EGÉSZET TE KEZDTED
NEKIÁLLTÁL NEKEM POFÁZNI ÉS ÉN CSAK AZUTÁN RAKTAM BE RÓLAD A KÉPEKET
ÚGYHOGY FEJEZD BE EZT AZ EGÉSZET MERT SZÁJBABASZLAK
TE MEG KERESS MAGADNAK EGY BUZI MERT MÁR ÚGYIS GECI HIÁNYOD VAN TE FÉREG
SZARJÁL GECIT TE NYOMORÉK!!! -
FÉREG! -
szerezz egy barátnőt te impotens féreg, azt se tudod hogy hol van a pina egy nőn annyira benőttél már a gép elé te faszverő
ja és kiváncsi lennék hogy a való életbe is ekkora-e a mellényed vagy csak a monitor előtt
ja és nyugodtan tedd be a képem -
bazdmeg ez kajak leállt keresgélni...aztakurva...te beteg vagy istenem
de tessék
1. Egy utolsó balfasz vagy, nem tudod hogy kell képet beszúrni.
2. Nincs semmilyen képed, blöffölni nem tudsz az 1. pontból kifolyólag.
3. Beszari szarjankó vagy, nem mersz még egy kamu képet sem belinkelni.
4. Faszarcú vagy 3. pontból kifolyólag.
amúgy azt hiszed hogy ha berakod a képeimet attól te leszel itt a keménygyerek?? meg hogy mindenki azt hiszi majd hogy te fú de mien jó arc vagy, tévedsz mindenki egy utolsó kis ganéjnak tart, emléxem rád régebbről akkor is okoskodtál aztán mindenki megmondta hogy egy gyökér vagy erre ma visszamerészkedtél nagy hiva volt, persze még mindenki gyökérnek tart, ideje lenne a lányokkal foglalkoznod nem a tetves kibaszott géped előtt leélni az életed
-
AKKOR EZ MI A KURVA ANYÁD EZT EGYIKET SE ÉN ÍRTAM NEKED
SZÓVAL TÉGED NEM BASZTAT SENKI MI?
A TE KÉPEIDEN RÖHÖGÖTT MINDENKI TE SZAR, NEM ÉNRAJTAM!
ÉS EZ MÉG CSAK HÁROM:
-LOLOL
Mekkora egy faszfej bazdmeg.ide ne gyere soha többet tommyg
-az a telibe vert fasz szopó geci ribanc anyád az ovis hogy száradtál volna el a méhlepénybe te kis tetvedék csicska senkiházi nyikhaj
-Hallod tommy geci.Multkor vmit ugattal cod4 szobaba senkihazi hallod.
Kinek kepzeled magadat?Aknavetos kis nyomorek.tudtam, h ien csicska 40 kilos szar lehecc.Azt kemenykedsz hogy igy, ugy amugy!annyira szanalmas vagy hogy nem igaz!Ugyhogy huzd meg magad a cod4 topikba is me megkereslek vagy megkeresunk azt elasunk a kurva anyádba!csak ennyit akartam! -
Feladó: c a r b o n
Elküldve: 2007. 12. 31. 01:42
Tárgy: Nincs tárgy
húzzá aludni te féreg
tanul a fiú -
figyi ezt már vagy 10x elmondtad ma de 1 alkalomra se emléxek
"amúgy legútóbb is mindenki téged alázott te rusnya geci"
lehet hogy te tapsztalatból beszélsz hogy mindenki téged aláz a környezetedbe de azt nem kéne másokra kivetíteni
a másik meg hogy én se kurva anyázok tehát elvárom tőled hogy te se tedd, persze mást nem tudsz írni csak ezt
összefogalom a mai napi aranyköpéseidet:
- ma mindenki téged alázott
- azokon a képeken nem én vagyok
- kurva anyád
- rühes vagy
- nem tudok képet beilleszteni
- na sikerült fúj de ocsmány feje van nézzétek(persze senkit nem érdekel mindenki rajtad röhög)
na kb ennyi a mai cselekedeted és még mindig nem haltál meg, a helyedben cselekednék ez ügyben te papagáj
-
BAZDMEG BESZAROK A RÖHÖGÉSTÖL MILYEN FEJE VAN MÁR

NEM TUDOK ALUDNI AZ KURVA ISTEN OKÁDNOM KELL -
:) -
mi a kurva anyádér jössz mindig az oltással mást nem tudsz mondani te buzi
amúgy legútóbb is mindenki téged alázott te rusnya geci
milyen jobb dolgod van mi? anyád se engedi hogy megbazd, akaszd fel magadat te rühes geci
ÉS MONDTAM MÁR HOGY ÉNRÓLAM RAKJ BE KÉPEKET ÉS NE MÁSOKRÓL TE PUDVÁS NYOMORÉK GECI!!!!! -
féreg -
most tudom hogy jönni fogsz azzal a szöveggel hogy nem is engem hanem téged oltottak, na mind1 már megszoktuk, te kis ovis
am nem mennél már aludni?? jobb dolgom is lenne mint veled társalogni, de ha ennyire akarod maradok akkor nevellek tovább -
te papagáj vagy??? vagy miért ismételgeted magad?
úgyse lesz a tiéd az utolsó szó ezt már megtanulhattad volna ebbe a topikba te itt egy senki vagy főleg ilyen bamba fejjel, régebben is szétoltott itt mindenki most miért kell ez megint neked?? -
na ittvan még egy kép erről az isten barmáról
aztán nehogy rosszat álmodjatok ;)