97204
Szóld le az elötted írót!
-
pinanyaló -
fasszopóó -
paraszt -
büdös buzik kussoljatok csak, az való nektek örökös hallgatás -
hájas -
zessss -
TE zöldszar. -
te fasz! -
miközben te szopással kerested a kenyered -
kocka férgek gép elődt izzadtok szombat este .. -
hallod?? te olyan vagy mint egy papagáj, kajak már már csak a csőröd hiányzik...nem tudsz újat mondani, magadat ismétled
na fogadj meg egy jó tanácsot: igyál kevesebb kannásbort -
remélem megdöglesz az éjjel a jó kurva anyáddal együtt -
nem a második te lettél, nekem be kell érni a harmadik hellyel
-
rágjál szart köcsög C:
irigy vagy karbonra mi? mert te csak a második legnagyobb netparaszt lehetsz ezsgén mi?
-
egy a lényeg carbon az sg legszánalmasabb felhasználója aki feltünési viszketegségben szenved, de te akkor is egy ganajtúró maradsz frostykám -
nem nem, kis búzacsíra vagy te még ehhez.
tudod az ilyen kis kretének azt hiszik
hogyha nagybetűvel írnak, nagyobb emberként tekintekek rájuk az emberek.
ezt egy netes játékban monta nekem egy kis köcsög, én kiröhögtem aztán otthagytam a gecibe.
na mostmár ennyivel is okosabb lettél
-
ja és legközelebb kerüld a caps lock fejelgetését te csicskavérű -
és akkor mivan?? ez senkit nem érdekel mondj valami újat -
omg ajándék a cigányoknak
az év oltása!
kis ganajtúró buzikurva
-
MIÉRT RÁD KI A FASZOM FIGYEL A JÓ KURVA ANYÁD SE, MIUTÁN KISZART TÉGED EGY ELBASZOTT NAPON A BÜDÖS RETKES SZÉJJELBASZOTT GECIS PICSÁJÁBÓL, OLYAN OCSMÁNY VOLT A POFÁD, HOGY ODA AJÁNDÉKOZOTT TÉGED A CIGÁNYOKNAK TE NYOMORÉK BUZI GECI -
senki nem akar leoltani...eleget kapsz te már az élettől is
kép akart lenni bazdmeg nekem ne hazudj itt a link is http://www.sg.hu/kep/faces/brutalnagy.gif
de amatőr csicska
az meg hogy karcsikáddal mit buzultok a te dolgod nem érdekel, tudod mit? kezdj el te is a buzik nyelvén írni mint ahogy ő is teszi -
kedves kis színhomok barátom, ha nem vetted volna észre az nem kép akart lenni hanem egy kibaszott MAKRÓ!
egyébként is karcsi szövegét maga az Isten írta, és rágta a szájába annak a karcsinak
különben is azzal nem nagyon olthatsz le hogy elzavarsz a topikból, mert így csak kevesebb kedvem lesz ittmaradni ;)
-
te meg vedd már észre hogy senki nem figyel rád a kamukonfigoddal együtt -
hogyne tanítottak volna, csak tudod én magyarul tanultam nem úgy mint te ilyen szellemi fogyatékos 10 éves szintű nyelven, na húzzál innen nem mondom még1x és nyaljad jó mélyen karcsikádnak a seggét te talpnyaló, ja és tanulj meg képet beszúrni -
húzzatok innen a picsába aludni a jó kurva anyátokat ti buzi geci férgek -
ki nem szarja le a logókat , te szaros kretén! mi a fasz bajod van a karcsi szövegelésével te nyálgép? tán nem tanítottak meg olvasni az iskolában?
tudod:
ez az AAAAAAAA betüüüü
A[/brutalnagy]
nyomoronc, sajnálom hogy nem kaptál büntetőpontot is... -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=MAhSSy4_7mc&feature=related]egy kis bünti
a topiklakóknak[/URL]
-
pusztulj innen a szar szövegeiddel te szánalom, takarodj a kedvenc topikodba a modtopikba aztán síránkozz ott te fasztaliga, hogy rohadnál meg az ocsmány logóddal együtt -
kis gemba, anyád hüvelygombája hogy van? kenegeted még azzal a lábszárkenőccsel amit a múltkor kölcsönkértél a szomszéd 90éves pistabácsitól? azt üzeni hogy ha kell még van bőven, mert megint volt disznóvágás! -
szaros fasz -
nyálas picsa -.- -
ződördög #50271 meg ilyenek...:))) -
KURVA ANYÁD -
KURVA ANYÁD -
KURVA ANYÁD -
KURVA ANYÁD -
KURVA ANYÁD -
KURVA ANYÁD -
KURVA ANYÁD -
KURVA ANYÁD