97204
Szóld le az elötted írót!
  • 1gy3D
    anyádpicsája
  • Sephirot T
    szivárvány színü zászlós
  • Timbo
    pöttyös ingű
  • tommyg
    jó is lenne
  • GVG
    hogy játszana veled Jigsaw bácsi te buzi...
  • tommyg
    te nyalis alávaló rabszolga
  • Sephirot T
    rázod a beled de annyira béna vagy hogy még a válasz erre gombot sem ismered,te nyomorék fasz
  • karajev
    micsoda véletlen anyád is pisisnek hív...sokszor veretem ki a száját huggyal ezért ragadt rám a becenév..nemtudtam hogy neked is elmondta na mind 1..jaja fogok takarodni anyu szoknyája alá (de az a te anyád lesz)ha nemtenném akkor maeste is hugyoskenyeret rakna eléd azt asztalra....úgyhogy több tiszteletet kössz..
  • Sephirot T
    mondja ezt egy pisis aki a homokozóban tölti napja nagy részét...
    na takarodj anyu szoknyája alá amíg szépen mondom...
  • karajev
    :( igazadvan szeretnék olyan kinglenni mint te mit tegyek?:D:D:D:D na idefigyelj kisfiam a neszólj a nagyok dolgába szöveget akkor süsd el nekem ha majd kijártad az általánost! írdmeg a leckét verd le a kakaót és mondmeg anyádnak jól takarjon be..anyádnak is 4 kor ágyban a helye azért hogy 6 ra hazaérjen mire faterod megjön az építkezésről:D:DD
  • Freeze
    olts fasszopó.
  • Sephirot T
    te ki vagy?jókat szolsz de attol még egy szar maradsz kispöcs.Ne szolj a nagyok dolgába
  • karajev
    pff:Dmegérte megszakítani a pokemon nézést azért hogy beírd ide ezt:D na addíg lazulj amíg nem oltalak betegre
  • Freeze
    Te leszel az első..
  • Freeze
    Minek? Titeket is leszoptathatlak!
  • karajev
    kisfiam ! kezdjük ott hogy ha anyád nem engem szopna 20 forintért áramotok se lenne! gondolkozz
  • Sephirot T
    jol van buzikám,ereggy vissza a kék osztrigába
  • Freeze
    Száradjatok el, férgek!!
  • Sephirot T
    Na ittvagytok már ti anyaszomorítók?eleget szoptattátok anyátokat és most 5 percig engedtek a géphez?
  • karajev
    ő a buzi?akkor mért te küldözgetsz nekem privát üzenetet hogy óóó karajev rosszfiú voltam taníts móresre??
  • tommyg
    már becézgetsz is te büdös buzi?
  • édesapád
    az kurva menő amiket te írogatsz hülyegyerek. "édesapád gecivel" más kötőszót nem ismersz? kezd unalmas lenni tomikám
  • karajev
    nem menő?:( lassan jön a születésnapom kérek csillagot..akkor leszel a barátom?
  • tommyg
    nem akarsz? nem is tudnál, ez a gyerekes színvonal amit édesapád gecivel műveltek itt nem menő
  • karajev
    igazán nemakarok beleszólni de karácsonyra kérhettél volna anyukádtól egy szép kötöttpulóvert vagy egy szánkót esetleg egy kisvasutat ...de ha neked 3 csillag kellett a pénzből hát akkor 3 csillag....;:D
  • tommyg
    csá, akkor már mehetsz is
  • tommyg
    nyugi kislány
  • HBK
    kukkeráj...és visszatértem!!!!MUHAHAHAHAHAHAH!
  • karajev
    újreg öööö tommygear vagyok ööö szerintem az újreg az para öö van 3 csillag a nevem mellett csajok írjatok hööö;D
  • tommyg
    színvonal megvan nálad is
  • tommyg
    miez itt??? újreg találkozó? na takarodjatok ti cigányok!
  • karajev
    szájbataposod:D:D:D egy vak tolókocsis hajléktalan is elseggelne te nyomott...attól hogy láttál 2 rész dragonballt meg papírból vágtál varázsfelhőt nemvagy olyan raj hiddelnekem:D agyam eldobom nekifutásból alig bírja letépni a budipapírt de neten már fenyegetőzik
  • karajev
    miket írkálsz te ide?anyukád büszkelehet rád...bezzeg amikor a télapó ölébe ültet akkor tudod játszani az agyad hogy milyen jógyerek vagy:D egyáltalán mitkeresel te itt?hololvastad hogy az akik már egyedül tudják használni a bilit topik? na nemtartalak fel pusztaszakállasan majár a family frost szardtele a pelenkát azt szaladj utána...te kotonszökevény
  • édesapád
    fuuuuuuuuu neteddnelegyél ilyen kigyurt mert a fejed betaposom a monitorba azt belülről esgézhecc te szarházi.te értelmezni se tudod amit írok hülyegyerek még analfabéta is vagy?
  • tommyg
    szóval te vicckönyvből vagy ilyen okos mi?? na vegyél vissza mer szájbataposlak hülyegyerek
  • édesapád
    uhh te komolyabb vagy cselédmár 2008 van nem a tavalyi vicckönyvet kéne olvasni!
  • tommyg
    nagyot szóltál mint a viszipisztoly te alreg
  • édesapád
    ahapersze...apád lehetnék már csak vmi elbaszott dawn-kóros nyomorék hamarabb kiszámolta az apróját már mondtam...azér lettél ien csúnya!

[utoljáraszól]
  • tommyg
    te se lehetsz több 10-nél, de ha viszont 18-25 között vagy szégyen amit művelsz itt te ovodás, am ez nem az írj regényt topik te szerencsétlen
  • édesapád
    mit vered itt magad te anyabaszó?én verem itt a faszomat? azt te írsz 5percenként hsz-t buzigyerek...legalább vmi értelmes dolgot írnál mert ezzel csak magadat röhögteted ki! úgyszint aza kis geci mama2 a te nicked is kurva jo hallod...a hsz-edből látszik hogy körülbeli most hagyod el a 10alatti korosztályt és próbálsz a fasz agyaddal vmi jo "csúnyaszavas" hsz-t verni amiből azjön le hogy te cigány vagy...nem is tudsz mit írni csak amit halottál a telepen azokat írod be össze-vissza...