97204
Szóld le az elötted írót!
-
1gy3D #50622 anyádpicsája -
szivárvány színü zászlós -
pöttyös ingű -
jó is lenne -
GVG #50618 hogy játszana veled Jigsaw bácsi te buzi... -
te nyalis alávaló rabszolga -
rázod a beled de annyira béna vagy hogy még a válasz erre gombot sem ismered,te nyomorék fasz -
karajev #50615 micsoda véletlen anyád is pisisnek hív...sokszor veretem ki a száját huggyal ezért ragadt rám a becenév..nemtudtam hogy neked is elmondta na mind 1..jaja fogok takarodni anyu szoknyája alá (de az a te anyád lesz)ha nemtenném akkor maeste is hugyoskenyeret rakna eléd azt asztalra....úgyhogy több tiszteletet kössz.. -
mondja ezt egy pisis aki a homokozóban tölti napja nagy részét...
na takarodj anyu szoknyája alá amíg szépen mondom... -
karajev #50613 :( igazadvan szeretnék olyan kinglenni mint te mit tegyek?:D:D:D:D na idefigyelj kisfiam a neszólj a nagyok dolgába szöveget akkor süsd el nekem ha majd kijártad az általánost! írdmeg a leckét verd le a kakaót és mondmeg anyádnak jól takarjon be..anyádnak is 4 kor ágyban a helye azért hogy 6 ra hazaérjen mire faterod megjön az építkezésről:D:DD -
olts fasszopó.
-
te ki vagy?jókat szolsz de attol még egy szar maradsz kispöcs.Ne szolj a nagyok dolgába -
karajev #50610 pff:Dmegérte megszakítani a pokemon nézést azért hogy beírd ide ezt:D na addíg lazulj amíg nem oltalak betegre -
Te leszel az első.. -
Minek? Titeket is leszoptathatlak!
-
karajev #50607 kisfiam ! kezdjük ott hogy ha anyád nem engem szopna 20 forintért áramotok se lenne! gondolkozz -
jol van buzikám,ereggy vissza a kék osztrigába -
Száradjatok el, férgek!! -
Na ittvagytok már ti anyaszomorítók?eleget szoptattátok anyátokat és most 5 percig engedtek a géphez? -
karajev #50603 ő a buzi?akkor mért te küldözgetsz nekem privát üzenetet hogy óóó karajev rosszfiú voltam taníts móresre?? -
már becézgetsz is te büdös buzi? -
az kurva menő amiket te írogatsz hülyegyerek. "édesapád gecivel" más kötőszót nem ismersz? kezd unalmas lenni tomikám
-
karajev #50600 nem menő?:( lassan jön a születésnapom kérek csillagot..akkor leszel a barátom? -
nem akarsz? nem is tudnál, ez a gyerekes színvonal amit édesapád gecivel műveltek itt nem menő
-
karajev #50598 igazán nemakarok beleszólni de karácsonyra kérhettél volna anyukádtól egy szép kötöttpulóvert vagy egy szánkót esetleg egy kisvasutat ...de ha neked 3 csillag kellett a pénzből hát akkor 3 csillag....;:D -
csá, akkor már mehetsz is -
nyugi kislány -
HBK #50595 kukkeráj...és visszatértem!!!!MUHAHAHAHAHAHAH! -
karajev #50594 újreg öööö tommygear vagyok ööö szerintem az újreg az para öö van 3 csillag a nevem mellett csajok írjatok hööö;D -
színvonal megvan nálad is -
miez itt??? újreg találkozó? na takarodjatok ti cigányok! -
karajev #50591 szájbataposod:D:D:D egy vak tolókocsis hajléktalan is elseggelne te nyomott...attól hogy láttál 2 rész dragonballt meg papírból vágtál varázsfelhőt nemvagy olyan raj hiddelnekem:D agyam eldobom nekifutásból alig bírja letépni a budipapírt de neten már fenyegetőzik -
karajev #50590 miket írkálsz te ide?anyukád büszkelehet rád...bezzeg amikor a télapó ölébe ültet akkor tudod játszani az agyad hogy milyen jógyerek vagy:D egyáltalán mitkeresel te itt?hololvastad hogy az akik már egyedül tudják használni a bilit topik? na nemtartalak fel pusztaszakállasan majár a family frost szardtele a pelenkát azt szaladj utána...te kotonszökevény -
fuuuuuuuuu netedd
nelegyél ilyen kigyurt mert a fejed betaposom a monitorba azt belülről esgézhecc te szarházi.te értelmezni se tudod amit írok hülyegyerek még analfabéta is vagy?
-
szóval te vicckönyvből vagy ilyen okos mi?? na vegyél vissza mer szájbataposlak hülyegyerek -
uhh te komolyabb vagy cseléd
már 2008 van nem a tavalyi vicckönyvet kéne olvasni!
-
nagyot szóltál mint a viszipisztoly te alreg -
ahapersze...apád lehetnék már csak vmi elbaszott dawn-kóros nyomorék hamarabb kiszámolta az apróját már mondtam...azér lettél ien csúnya!
[utoljáraszól] -
te se lehetsz több 10-nél, de ha viszont 18-25 között vagy szégyen amit művelsz itt te ovodás, am ez nem az írj regényt topik te szerencsétlen -
mit vered itt magad te anyabaszó?én verem itt a faszomat? azt te írsz 5percenként hsz-t buzigyerek...legalább vmi értelmes dolgot írnál mert ezzel csak magadat röhögteted ki! úgyszint aza kis geci mama2 a te nicked is kurva jo hallod...a hsz-edből látszik hogy körülbeli most hagyod el a 10alatti korosztályt és próbálsz a fasz agyaddal vmi jo "csúnyaszavas" hsz-t verni amiből azjön le hogy te cigány vagy...nem is tudsz mit írni csak amit halottál a telepen azokat írod be össze-vissza...