97204
Szóld le az elötted írót!
  • Timbo
    cipőtalpot semmivel sem tudom leszedni :S
  • immovable
    alt+ctrl+cipőtalp
  • Timbo
    az micsoda? te újreg geci
  • Timbo
    aASDASDasD
  • Kontrakcio
    alt+F4
  • Timbo
    asdascc
  • Timbo
    asdasd
  • immovable
    lecsó
  • Kontrakcio
    lekvár
  • immovable
    rohatt
  • Kontrakcio
    ne pimaszkodj hurka -.-
  • immovable
    .nyádat
  • Kontrakcio

• immovable
    kurva anyád kcsg
  • Daza500
    Magánhangzó neked luxus, mi ? Disznó állat...
  • immovable
    kuss kiskcsg
  • tommyg
    kuss te ótvaros geciautómata
  • c a r b o n
    amíg megnem érkezek egy nyerges vontatóval és ki nem taposom vele a retkes cigány beledet te csótány
  • Frosty01
    aha, akkor holnap addig maradok a kapun belül amig el nem megy az első autó, aztán már biztonságban leszek egész nap :DDD
  • tommyg
    téged meg csak egyszerűen üssön el az első kocsi amit holnap meglátsz
  • tommyg
    CSONGOR bazdmeg nem érted CSONGOR, amatőr faszkalap
  • tommyg
    hiányoztam te büdös buzi alreg?? én is találtam egy neked való topikot, szeretek regényt írni ez a neve na takarodhatsz
  • Rockynhooo
    :)
    rohatty mek :D
  • Frosty01
    igazad van. kurva anyád! :D
  • Drephis
    b+ faszért kel kis regényt írni?
    torok gyík vigyen el titeket.
  • Frosty01
    nédmá hogy ugat a kis kretén ;>

hétvégén nem buliznod kéne?
    elvégre 18+ vagy nem? ja hogy talán még fősulis is vagy? sebaj
    barátaid úgyse lesznek, majd beleszoksz a dologba, végülis ez a topik megmarad neked még sok sok évig...
    és kúrogathatod tovább lánci meg szefirot anyukáját :D!
  • karajev
    :O:O:O odasüss megtaláltam a válasz erre gombot ez lehet nem akkora hír a számodra mint amikor megtudtad hogy énvagyok a faterod..:D nemcinkellek mert a végén még beköpsz tommygearnak hogy a teanyáddal csalom az övét...hamár szóbakerült anyád mondmegneki holnap beugrom a vasaltgatyáimért...de a gyerektartást most se viszem.. majd ha lesz egy kis időd a napi 23 óra cs-zés mellett mondmegneki puszilom
  • karajev
    eeeeeeee mivan veled nemírtál tegnapóta...nemtudtad anyádnak felmondani a hétfői verset és büntibe voltál??csak azért írok mert találtam egy nekedvaló topikot :legyőztem az ágybavizelést! bocs am hamarabb akartam írni tudom hogy 11 kor már ágyba vagy lőve de anyáddal túlóráztam hogy betudja neked fizetni a márciusi iskolatejet ....:D lehet nemvolt jóötlet belédállni, attól félek aztmondodrám láma ...évek alatt se tudnám túltenni magam rajta:D benéztelek vipen...nemcsalódtam te tényleg kimeríted a nyomorékság fogalmát anyádnak gyereket akartam csinálni azt erre te jöttél ha lettvolna esze elcserél egy majomra ....
  • Boconadi
    retek
  • Rockynhooo
    gecik
  • ződördög
    köszi, hogy csupa nagybetűvel írtad:) annyira jól esett. sajnos te csak simán egy kis köcsög vagy, úgyhogy inkább ugorj le valami jó magas helyről.
  • GhostRider1 #50671
    büdös köcsögök
  • ati666
    (szar, fos, pina, segg, muff, bráner, broki, véres tampon, kutyaszar, gennyláda)= TE
  • LaszloLedzenyi
    kurva anyátok fírgek
  • immovable
    kurva anyád
  • ződördög
    és ha rászögelnék egy legyektől hemzsegő, bűzös, romlott disznóherét a nyelvedre, akkor vajon érdekelne, hogy engem nem zabálnak a cápák?
  • masoma
    olyan ronda vagy, hogyha bedobnánk a cápák közé rátérnének a lucernára.
  • ződördög
    legutóbb muterodnak simán belőttem egyet 200m-ről, távcsövessel. szerintem akkora ánuszt, mint a tiéd 300ról telibelövök tamponnal.
  • mama2
    Tied te kis szaros-.-.
  • kulabácsi
    kurvaanyád