97204
Szóld le az elötted írót!
  • tommyg
    te mama2-vel rokonságba állsz?
  • Rockynhooo
    fák yu szása fák yu mádá plíz ritörn dö konbinát fogoxd
  • tommyg
    nem nem, a jó édes kurva apukádat
  • Sephirot T
    a kurva anyácskádat?
  • tommyg
    meghoztam a kádat
  • tommyg
    a jó édes anyukád a besúgó kisfiam ismétlem a jó édes anyukád
  • Sephirot T
    tevagy ez te szánalmas paraszt cigány.nem kérünk többet a házi videóidból...
  • 1gy3D
  • Sephirot T
    mármint anyádat?
  • Rockynhooo
    Tommygun úgyis te vagy a besúgó köcsög xD jelentsd már be ezta topik szétkúró kis kurvát plz htx -.-'
  • c a r b o n
    az apád fasza
  • immovable
    ték
  • immovable
  • romi8 #52888
    -.-
  • immovable
    annyira csicskák vaygtok, hogy az már szégyen miért nem takarodtok már el a jó ribanc kurva anyátokba
  • Drephis
    :D
  • mama2
    KURVAANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁFATJEJEJEJE-JEJEJEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENÁNÁNÁBUZIAPÁDFASZAASEGGEDBEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE(ÉNEKEL)BUZI GECI VAGY.
  • tommyg
    szégyen vagy te dagadék
  • mama2
    KURVAÉDESANYÁDGECISPICSÁJÁTSZOPKODNÁDKITEGECIFASZLÁMAGECIMARADÉKAJÓKURNAANYÁDMEGABUZIAPÁDATISBAZDMEGTEGECIGECIGECIGECIGECIGECIGECITEETIÓPGECITETESINTERTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tommyg
    és ha még1x szétmered kúrni a topikot azzal hogy nagy betűkkel írsz és széthúzod az egészet Timbo-val személyesen foglak véresre verni oszt akkor visíthasz te disznó
  • tommyg
    komolyan mondom, nagyobb szégyen vagy már mint carbon, de nem csak ebbe a topikba mindenhol kinevetteted magad a hülye faszláma kérdéseiddel, takarodj az egész sg-ről te dagadt geci senkinek nem fogsz hiányozni, rendeld sorra a játékokat meg a filmeket a fogyatékossági pótlékból úgyis megtudod venni [komolyan beszélt]
  • LaszloLedzenyi
    LOL azé kemény hogy felvágsz apáddal te féreg
  • Rockynhooo
    csal? :\\\

caps lock off, topik széthúzás off -.-'
  • mama2
    GYERE CSAK ÁT BAZDMEG. HOL IS LAKOK HMMM? NEM TUDOD HOLLAKOK CSAK ANNYIT TUDSZ HOGY BOKROS. DE AZT NEM HOGY HOL. NE ERRE VARJÁL GOMBOZ BÉBIGECIANYÁDPINÁJÁBANÉGERFASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROKIGECI:NEM ETTEM GECIT CSAL ELÍRTAM ÉS MOST MÁR KURVÁRA ELEGEM VAN BELŐLETEK TI KIS CSICSKA SZAROS HÚGYFEJŰ BUZIK. KURVAANYÁTOKMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Timbo
    én szóltam.
  • Rockynhooo
    ete geci ? ettél gecit? hmm .. :\
  • mama2
    KURVA ANYÁD TE GYÖKÉR GECI!!! GYERE CSAK ÁT BAZDMEG ÚGY SE MERSZ ETE GECI. AZ ÉN APUKÁM ÚGY IS ERŐSSEBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LaszloLedzenyi
    pffffff izomszagot érzek
  • Timbo
    ezt kurva gyorsan fejezd be mert TÉNYLEG átmegyek csongrádra... már azt is tudom hol laksz te szemétláda.. ha még1x !! MÉG1X itt látlak !! esküszöm átszaladunk egy páran... ez most nem volt vicc.. takardodj innen.

ui.: emlékezz a leírtakra.. ne később fájjon a fejed (szó szerint), én szóltam.

• tommyg
    ízig vérig csicska vagy mama geci menjél oszt szopd le papát
  • Rockynhooo
    látom felfedezted a felkiáltó jelet
  • mama2
    KURVA ANYÁDAT TE GECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
  • Rockynhooo
    téged meg fosszon ki a vagyonodból
  • immovable
    kuss te szégyen
  • tommyg
    pusztulj innen te hájgúnár, olyan belédbaszok lefogysz 30 kilót
  • Drephis
    30 éves bandavezér 12 és fél éves fia basszon seggbe téged
  • Rockynhooo
    szopjad le magadat te puziak
  • Yoda001
    fogdmáááááááááááááááááábe
  • Rockynhooo
    hamarabb ilyednék meg egy 2 éves kislánytól , mint tőled te nem tom mi..
  • mama2
    Mit motyoksz bazdmeg? Letépem a szádat, kinyomom a szemedet, eltöröm a lábadat, aztán mehetsz amerre látsz!!!!!!!!