97204
Szóld le az elötted írót!
-
mindenkinek elege van már belőled te szánalom -
na mi van geci sír a szád mert nem jöhetsz el otthonról? -
gecire elegem van belőled te féreg -
Jól van már. bocsássatok meg:(. Tudom elszaladt velem a ló, meg minden, meg nem kéne így viselkednem, sajnálom, bocsássatok meg. -
Hajnalcat #53019 mér vagy olyan nagy fasz, hogy szét baszod ezt a remek topikot, nyanya. -
ezért simán banra lehetne küldeni téged te fasz, még 1 ilyet belöksz asszem h nem én leszek az egyetlen aki szólni fog h tüntessenek már el téged innen a halál faszára, legalább 1 hétre, de inkább örökre -
tegnap leszopattam anyádat et dagadt -
yolvan ez az, bazd el ... ennyire vagy képes.. faszom kivan már veled -
ezaz bazd csak szét a topikot, ehhez értesz, mindent csak szétbaszol magaad körül, sztem inkább ugorj a kútba azt fulladj bele te nyomorék -
csak éppen a szánalmas szövegeiden nem röhögünk, inkább sírunk te genetikai hulladék -
na de nehogy elsírd magad ;) -
de a bohócon azért nevetek mert vicces, rajtad meg azért mert szánalmas, érted a külömbséget? -
Osz ki a faszomat érdekel? Legalább egy jót röhögtök. Vegyétek úgy, hogy az sg az egy kis ország, és én vagyok benne a bohóc. -
ettől függetlenül , még igazat mondtam , tényleg szánalmas vagy minden topikba.. sg csicskája... buzi gyuri12-nél azt hittem nem lesz gyíkabb gyerek ,de esküszöm lenne inkább itt 100 Gyurika, mint egyetlen egy darab belőled te fogyatékos -
ezaz lopkodd a szöveget másoktól -
ték a geci te kurva. seggen baszatlak egy néger fasszal Beátával együtt nem érdekel. -
itt már nem a beszólásokról van szó nemérted??? az sg-n te képezed a nevetség és a szánalom tárgyát, húzz már a véres francba, hogy a rák diktálja a szivedbe a 10 parancsolatot -
lol beszoptad ribbaaaaaaaaaaaaanc!!!!
-
Hajnalcat #53003 hát bazz, fenébe jössz be elém, te kaki! -
Kurva édes nüdös gecisbugyis buzi apád hülye faszát,. szopkodnád patakokba vérbe ásztatva fulladnál meg te geci anyád vére follyon el patakokba. -
Hajnalcat #53001 ték -
csicska vagy menjél vissza aludni -
nem keménykedtem te tirpák geci -
nem kell rámhallgatni, én csak javasoltam valamit...ha nem hát nem...te tudod. nagyon jól tudod hogy milyen törött orról beszélek, na tipli mert lehugyozlak -
takarodjál már a francba... nem tűnt fel ,hogy minden topikban csak égeted magad? komolyan beszélek ... mindenhol csak röhögnek rajtad.. eláshatnád már magad! -
ne keménykedj, mert a végén még téged vernek össze köcsög -
"mégjobban eltöröm az orrodat.) Te miröl a gecisbugyiról beszélsz he? Nekem nincs is eltörve az órrom. Amúgy majd az hallgat rd akinek két anyja van barom geci. KURVA ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pedig téged nem nehéz oltárian leoltani :S -
ki van benne abba hogy mama2-t összeverjük? esetleg carbont -
ez vonatkozik carbongecire is, mondjuk ő más topikokba úgyse ír csak ide -
először csak megkérlek arra, mivel úriember vagyok, hogy ne gyere soha többé sg-re vagyis jöhetsz csak a fórumba soha a büdös életbe ne lépj be, de ha ezt mégse tartanád be személyesen megyek el hozzád és mégjobban eltöröm az orrod -
narkós gecik, narkós gecik, kurva anyátokaaaaaat!!!!!!!!! -
Kurva anyátok gecis faszát. Csak úgy tudtok elüldözni ha ketten ha engem valamivel oltári nagyon le oltotok, az meg nem fog bekövetkezni, mert ti mindketten hülyék vagytok. -
yovan , mama geci ide jön elüldözzük -
hogy tudná, ez egy retardált geci fasz -
én benne vagyok te ganéj, de akkor carbongeci ellen is mert mama2 és carbongeci az sg szégyenei [viccet félre téve, komolyan mondtam amit mondtam] -
ez egy jó olvasmány mi a bajod vele? mondjuk fogadni merek nem tudod ki van a képen te szellemileg visszamaradott -
mégis mi a faszt keresne? anyádat keresi te büdös geci -
ez meg mi a faszt keres itt? -
romi8 #52982 lol