97204
Szóld le az elötted írót!
  • kulabácsi
    mindenkinek elege van már belőled te szánalom
  • Timbo
    na mi van geci sír a szád mert nem jöhetsz el otthonról?
  • Rockynhooo
    gecire elegem van belőled te féreg
  • mama2
    Jól van már. bocsássatok meg:(. Tudom elszaladt velem a ló, meg minden, meg nem kéne így viselkednem, sajnálom, bocsássatok meg.
  • Hajnalcat
    mér vagy olyan nagy fasz, hogy szét baszod ezt a remek topikot, nyanya.
  • kulabácsi
    ezért simán banra lehetne küldeni téged te fasz, még 1 ilyet belöksz asszem h nem én leszek az egyetlen aki szólni fog h tüntessenek már el téged innen a halál faszára, legalább 1 hétre, de inkább örökre
  • immovable
    tegnap leszopattam anyádat et dagadt
  • Rockynhooo
    yolvan ez az, bazd el ... ennyire vagy képes.. faszom kivan már veled
  • kulabácsi
    ezaz bazd csak szét a topikot, ehhez értesz, mindent csak szétbaszol magaad körül, sztem inkább ugorj a kútba azt fulladj bele te nyomorék
  • kulabácsi
    csak éppen a szánalmas szövegeiden nem röhögünk, inkább sírunk te genetikai hulladék
  • tommyg
    na de nehogy elsírd magad ;)
  • tommyg
    de a bohócon azért nevetek mert vicces, rajtad meg azért mert szánalmas, érted a külömbséget?
  • mama2
    Osz ki a faszomat érdekel? Legalább egy jót röhögtök. Vegyétek úgy, hogy az sg az egy kis ország, és én vagyok benne a bohóc.
  • Rockynhooo
    ettől függetlenül , még igazat mondtam , tényleg szánalmas vagy minden topikba.. sg csicskája... buzi gyuri12-nél azt hittem nem lesz gyíkabb gyerek ,de esküszöm lenne inkább itt 100 Gyurika, mint egyetlen egy darab belőled te fogyatékos
  • tommyg
    ezaz lopkodd a szöveget másoktól
  • mama2
    ték a geci te kurva. seggen baszatlak egy néger fasszal Beátával együtt nem érdekel.
  • tommyg
    itt már nem a beszólásokról van szó nemérted??? az sg-n te képezed a nevetség és a szánalom tárgyát, húzz már a véres francba, hogy a rák diktálja a szivedbe a 10 parancsolatot
  • kulabácsi
    lol beszoptad ribbaaaaaaaaaaaaanc!!!!
  • Hajnalcat
    hát bazz, fenébe jössz be elém, te kaki!
  • mama2
    Kurva édes nüdös gecisbugyis buzi apád hülye faszát,. szopkodnád patakokba vérbe ásztatva fulladnál meg te geci anyád vére follyon el patakokba.
  • Hajnalcat
    ték
  • kulabácsi
    csicska vagy menjél vissza aludni
  • tommyg
    nem keménykedtem te tirpák geci
  • tommyg
    nem kell rámhallgatni, én csak javasoltam valamit...ha nem hát nem...te tudod. nagyon jól tudod hogy milyen törött orról beszélek, na tipli mert lehugyozlak
  • Rockynhooo
    takarodjál már a francba... nem tűnt fel ,hogy minden topikban csak égeted magad? komolyan beszélek ... mindenhol csak röhögnek rajtad.. eláshatnád már magad!
  • kulabácsi
    ne keménykedj, mert a végén még téged vernek össze köcsög
  • mama2
    "mégjobban eltöröm az orrodat.) Te miröl a gecisbugyiról beszélsz he? Nekem nincs is eltörve az órrom. Amúgy majd az hallgat rd akinek két anyja van barom geci. KURVA ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kulabácsi
    pedig téged nem nehéz oltárian leoltani :S
  • tommyg
    ki van benne abba hogy mama2-t összeverjük? esetleg carbont
  • tommyg
    ez vonatkozik carbongecire is, mondjuk ő más topikokba úgyse ír csak ide
  • tommyg
    először csak megkérlek arra, mivel úriember vagyok, hogy ne gyere soha többé sg-re vagyis jöhetsz csak a fórumba soha a büdös életbe ne lépj be, de ha ezt mégse tartanád be személyesen megyek el hozzád és mégjobban eltöröm az orrod
  • kulabácsi
    narkós gecik, narkós gecik, kurva anyátokaaaaaat!!!!!!!!!
  • mama2
    Kurva anyátok gecis faszát. Csak úgy tudtok elüldözni ha ketten ha engem valamivel oltári nagyon le oltotok, az meg nem fog bekövetkezni, mert ti mindketten hülyék vagytok.
  • Rockynhooo
    yovan , mama geci ide jön elüldözzük
  • Rockynhooo
    hogy tudná, ez egy retardált geci fasz
  • tommyg
    én benne vagyok te ganéj, de akkor carbongeci ellen is mert mama2 és carbongeci az sg szégyenei [viccet félre téve, komolyan mondtam amit mondtam]
  • tommyg
    ez egy jó olvasmány mi a bajod vele? mondjuk fogadni merek nem tudod ki van a képen te szellemileg visszamaradott
  • c a r b o n
    mégis mi a faszt keresne? anyádat keresi te büdös geci
  • Rockynhooo
    ez meg mi a faszt keres itt?
  • romi8 #52982
    lol