ANIMALS CANNIBALS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
b+
//www.youtube.com/embed/KhxXOYLnfQs
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
eloszor es utojjara kb 1990-ben hallgattam enimolkenibolszt, amikor meg ijen kiadatlanban nyomultak harman. akkori fejjel meg teccett is
....................................................................................................
jah, ezen röhögtem én is... mondom lehet rosszul tudom de akkor jóvan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jaja :DD én régen imádtam õket (az elsõ két lemezt) és az elsõn az egyik szám pont errõl szól,hogy nem tudják kimondani az együttes nevét! pojénkodnak vele,a banyák össze-vissza enimölsz-kenibölsznek mondják..nos azóta az eszembe vésték a helyes írásmódot: Animal Cannibals
szóval mikor megláttam ezt a topicot felmerültek a régi emlékek és jó nevettem :)
szóval mikor megláttam ezt a topicot felmerültek a régi emlékek és jó nevettem :)
eheheh sztem nem is igy irják az együttes nevét.. egyáltalán léteznek még ??:D ahahha
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
DC++
(tudom, hogy úgyse érti :D)
(tudom, hogy úgyse érti :D)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
ja, az tényleg nem rossz dolog, én is megveszem ami igazán tetszik
Minden ami ide illik!
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!