Kéziszámítógépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, vannak lehetosegek!
alig varom, hogy megjelenjen itt is a FS PL 720as! azt hiszem en olyant veszek, de meg gondolkozom!
a N6600 nagyon eros a naptar es nevjegy es egyeb funkciokban, es eleg olcso, ugyhogy lehet, hogy egy olyannal meg kihuzom egy kicsit, amig megjelenik az elso rendes VGA PDA!
alig varom, hogy megjelenjen itt is a FS PL 720as! azt hiszem en olyant veszek, de meg gondolkozom!
a N6600 nagyon eros a naptar es nevjegy es egyeb funkciokban, es eleg olcso, ugyhogy lehet, hogy egy olyannal meg kihuzom egy kicsit, amig megjelenik az elso rendes VGA PDA!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
abban a topicban csak 1 márkárol van szó
Filmnézés, játék, mp3, msn(icq stb...), gps, internet és még tudnám sorolni.. !!
Ja annyit tud mint egy mobil telefon.. pfff.. elsõnek inkább próbáld ki és utána nyilatkozzál.. 😉
Ja annyit tud mint egy mobil telefon.. pfff.. elsõnek inkább próbáld ki és utána nyilatkozzál.. 😉
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
nekem is a naptár, meg a jegyzet a legfontosabb, meg a diktafon.
nekem Hp iPAQ 2210em van
nekem Hp iPAQ 2210em van
hát igen vannak lehetõségek 😊
Törölt felhasználó
A legfontosabb funkciója (nekem) a naptár és a jegyzet.
Ami van: Palm 515, Compaq Ipaq 3950
Mindkettõn futnak 3D alkalmazások, az Ipaq-on még a Quake is megy. Jó netre is ha nincs közelben, a palmról konfigoltam már linux szervert egy vidéki pizzéria teraszán ücsörögve 😊
Ami van: Palm 515, Compaq Ipaq 3950
Mindkettõn futnak 3D alkalmazások, az Ipaq-on még a Quake is megy. Jó netre is ha nincs közelben, a palmról konfigoltam már linux szervert egy vidéki pizzéria teraszán ücsörögve 😊
akinek szüksége lehet e-mailt küldeni és fogadni éjjel-nappal annak megéri,
bár már sok mobil is tudja ezt a funkciót
más lehetõséget én nem látok bennük
én nem tudnám mire használni
bár már sok mobil is tudja ezt a funkciót
más lehetõséget én nem látok bennük
én nem tudnám mire használni

na mivel a keresõbe csak hírekkel kapcsolatos fórumot találtam, ugygondoltam nyitok 1et.
Na lehet írkálni.
Na lehet írkálni.