Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó de addig csak kell valami, mondjuk nekem a majdnem kopasz verzió tetszett a legjobban.
Ps3 ID: Gascoigne74
Most nem azért 😊)
Csak gondolom úgy értette, hogy a játékban nem lesz jó, most nem arra gondolok, hogy hasonlít-e vagy sem.
Csak gondolom úgy értette, hogy a játékban nem lesz jó, most nem arra gondolok, hogy hasonlít-e vagy sem.
<#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
If you wanna have you own ID on the back of the kits,you can post on forum to ask us to make that for you,and you also can choose the team

Deitt kise linkeltem P
Amúgy akkor szerencséd van mert ha belenyúlsz a színsémába
Amúgy énis ezt csináltam csak nem az eredeti szájjal hanem a 142-essel asszem
Amúgy akkor szerencséd van mert ha belenyúlsz a színsémába
Amúgy énis ezt csináltam csak nem az eredeti szájjal hanem a 142-essel asszem
Hát úgy, hogy lementettem a játékban lévõ képet, kinagyítottam 256x256px-re aztán körbeollóztam a száját, és rámásoltam a másikra, amit te linkeltél ki, már csak egy kicsit kellett rajta módosítani, meg színezni.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nincs valakinek egy fekete Yoma cipõje fehér nyelvvel természetesen a játékhoz? 😊)
nekem még mindig nem tölti le rendesen a videt(hiba a csomagolt fájlban)
Bayern drukkerek, figyelem! Vki lécci szerezzen nekem egy képet, amin ennek a meznek a nadrágja látszik, mert szeretném minél élethûbben megcsinálni a mezeket!

Amici di nessuno...
Tényleg él:
my very very god-best video
<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
my very very god-best video
<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
Hát lehetne egy kicsit kerekebb az álla, meg hosszúkásabb a feje, de a száj szem szemöldök azért hasonlít 😊)

hüje vagy hamán szép nem!4
kicsit túl nagy a két oldalt😊 de végülis mindegy mindenki beállítja a játékban úgy ahogy akarja😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...