18976
  • The Hedgehog
    nem köksz! tudom hogy lehet! ISS DELUXE-ról tok' az meg is van!
  • 9csöves9
    ja egyébként ezzel tudnánk egymás ellen jáccani neten.
    Ha te is akarod
  • 9csöves9
    nem biztos hogy pontosan ez a címe de ebbe már vannak klubscapatok is egyébként ugyanaz mint ami a képeken van
  • The Hedgehog
    jah tudtam csak a játékról amit említesz még nem hallottam...
  • 9csöves9
    ja azt lehagytam miről beszélek :D az ISS-ről:D
  • The Hedgehog
    Eh mi?!
  • 9csöves9
    ez tényleg egy nagyon jó játék több fajtája is van van olyan amibe klubcsapatok is vannak International Superstar Soccer Ronaldinho deluxe asszem.de tök jó lehet benne dekázni meg ugy az egész jó :D
  • The Hedgehog
    kösz! sorry!
  • shevy
    aug 5., nem közepe
  • The Hedgehog
    aug közepe - PlayStation2
    okt eleje - PC
  • CzKaresz22
    Mikorra várható a game ?????????????
  • The Hedgehog
    nekem megvan ez is! emun nyomtam is vele 1-2 hete! csak válogatottak de nagyon jó kis gamma!
  • fhsasa
    micsoda grafó istenem, jobb mint a fifáé :D
  • Gabe18
    Valahonnan innen idult minden,International Superstar Soccer a Konamitól,még SNES-re:

• mohus
    Great news, a member from our German board pes3.de, who is half-Japanese, is now in Tokyo and played a 5 min match of WE8 today

"I´ll try to translate his impressions, it´s not much, but he can tell us something about the gameplay and other stuff he noticed. Keep in mind that this guy hasn´t played WE7:I. I´ll keep his point of view in this translation, so it´s not me who has played it

The crowds look a bit better than in WE7, also the player models are slightly improved graphically. Graphics in general also sharper, however no big improvements there. I can say nothing about the atmosphere in the stadium because the sound was turned off.
    I played very defensively, so nothing happened in the first 30 mins, except a few "discussions" between players after harder fouls, that´s what we´ve seen quite often on the screenshots, then I tried to play like in PES3, used the wingers, crossed and had some headers, but it wasn´t as effective as in PES3. Despite of different informations the dashing is very similar to PES3.
    In the second half I noticed 2 wrong decisions by the ref, first the advantage rule spoiled a big chance for me, then I got a red card after a tackling from the side.
    I scored the only goal in the 88th minute after a corner, the keeper missed to catch the cross, however it was a mistake by my opponent, who came out with the keeper manually.
    In general I can say, less fouls after tackles than in PES3, it´s harder to dribble around defenders compared to PES3, however, once a fast player runs past a defender it´s always impossible to catch him, unless you foul him, and even that is quite difficult. Animations are better, especially when you run and change the direction it looks more realistic. Passes seemed to be a bit faster than in PES3."

• mohus
    augusztusban megmondom, hogy mi lett a PS2 verzióban:)
  • Johnny23
    ...viszont,ha megfigyelitek ezzen a képen(#233 !!!) érdekes módon (1edül) a kapusnál?! meg van oldva a "stopli" kérdés
  • The Hedgehog
    Jé ez itt a kanadai favágó ingben én vagyok :)
  • Breki33

Van aki már játsza
  • fanatifo
    Ezlegyen a legnagyobb hibája és akkor mindenidők legjobb focisjátékával lesz dolgunk!!!Übereli akkor a legkedvesebb focis játékomat a we7-et!!!
  • Breki33
    hát nem ezt mondtam júniusban? P
  • The Hedgehog
    hmmm jaja! ez tényleg marha randa megoldás! első negatívum :D jee!
  • mohus
    nekem úgy tűnik lespórolták a csukákról a stoplit....vagyis a talptextúrába paszírozták bele
  • mohus
    "pes3: hogy lehet ellenfél szögletnél nagyot fejelni kifelé, x-szel kicsit fejel, négyzettel meg néha szögletre"

akkó marad a kő(r)

:)

• fhsasa
    csaka csukák ne lennének olyan rondák :)
  • The Hedgehog
    Nekem a képeket megnézve a legjobban az árnény és fényeffektek javulása tetszik a legjobban. Ahogy a fény megcsillan a játékosok bőrén és a csukákon. Szép na! :)
  • fhsasa
    kéne bele kispálya is!
    akkor lenne még ütősebb
  • Terminátor14
    benne lesznek, a'szem...nagyot fejelni poedig az ívlés (kőr) gombbal tudsz :)
  • shevy
    valaki nem tudja hogy a boca juniors és a river plate benne lesz-e? pes3: hogy lehet ellenfél szögletnél nagyot fejelni kifelé, x-szel kicsit fejel, négyzettel meg néha szögletre
  • Terminátor14
    nana :)
    Az év elején tényleg kijött egy javított Pes3, de nem a We7, hanem a WE7i :)
    Nincs igazam? (deee...:D)
  • mohus
    kiváncsi leszek ,hogy a japáni verzió mennyiben lesz angol:)

a we7i-ben a nevek voltak csak krix kraxok a többi minden angol volt. aztán ezt egycsapásra meg lehetett oldani egy netről letöltött és a ps2-be áttöltött OPTION fájlal
  • mohus
    sztem természetesen nem:)

PS2-n:
    a we7 ugyanis japánban tavaly nyáron jött ki és ősszel a pes3, teljesen egyformák voltak....sztem

a world soccer winning eleven 7:int. pedig idén tavasszal jött ki és csak NTSC verzióban

PC-n
    volt egy erősen kritizálható pes3
    aztán év elején kijött a we7 néven egy "javított" pes3

de hogy mi minél lesz jobb sztem tök mindegy, majd meglátjuk:)
  • shevy
    a we8 és a pes4 kb annyira fog különbözni mint pes3 és a we7i? vagyis egy kicsit jobb lesz a pes4?
  • mohus
    "Hali.Kiadták már?Ránézésre nagyon szupi..."

aug 5 PS2 JAP WE8 néven
    és összel mindenre...PES4 néven
    PC, PS2 PAL és XBOX!!!
  • shevy
    tetszik ez a mezkoszolódás, egyébként úgy látom hogy eredeti mezek és nevek lesznek benne?
  • jAsOn VoOrHeEs
    már az első betűnél tartok
  • Breki33
    bénabéka
  • jAsOn VoOrHeEs
    jah
    Azon vagyok éppen azt fordítom ...
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrrrrr

[IMG][/IMG]
  • Breki33
    ez csak a smiley