18976
-
Quaresma #17454 tudom, azt használom..... -
#17453 aztán kéne egy BL-es P
amúgy van 72-es DKZ -
Quaresma #17452 Amúgy meg azt kellene megoldani, hogy a fájlokat ne az afs fájban keresse, hanem könyvtárakban.... Erre példa a Kitserver esete, ha a mezeknél ez megoldható, akkor másnál is... -
Quaresma #17451 Na a HEP 4-ben nem teljes AFS-ek lesznek, még is mindenki tudja majd telepíteni könnyedén, ÉS NEM LESZ GUBANC! -
#17450 jólvas asf-ekkel is foglalkozom P
de ezért felesleges teljes AFS hisz annak a fele ugyanaz
ezért mondtam hogy egy nagy patch és ugyanaz az eredmény viszont csak 150 mega
de inkább a logósra válaszolj, ha tudod
Amúgy az ilyen pakolgatás készítés közben nagyon sokat tanul az ember
pl eljut a pain használattól a ripples pluginokig P -
#17449 azért kellenek teljes AFS-ek (írd már le 1x helyesen :D) hogy azok is tudják élvezni ezeket a patcheket akiknek idejük, tudásuk nincs ahhoz, hogy külön pakolgassák be őket! -
#17448 hát pl én leszedtem a Wolf-ot de azóta se próbáltam ki
sztem felesleges egész asf-eket észíteni inkább patcheket mint ahogy pl FCH csinálja.
Viszont érdekes, hogy az Ole mix senkit sem érdekel pedig sokkal jobb és több újdonság van benne, asszem ők használták a rotacios adboardot is először.
De inkább arról beszéljünk miért nem lehet más stadionba berani a BL star logo-t -
#17447 nem tudom mit lehet ebben nem egyetérteni?! :) tényeket írtam! :) -
#17446 nem mondtam hogy ellenem irányult nemis vettem annak
nem veled van bajom, inkább azokkal akik semmit se csinálnak csak beszólni képesek
és értem amit írtál, csak nem értek egyet veled, de ezt már leírtam
ennyi -
#17445 Wolf az alap...
hagyjuk még mindíg nem érted mit mondok és csak az adboardoknál tartasz! nem fogom még 1x leírni! senki ellen sem irányult amit írtam, marhára félreértetted! -
#17444 na persze
inkább gondokozz el
#17440 -
#17443 mivel az én nevem volt ott, valamint beltartozom azok körébe akik napi 30 percet foglalkoznak a kiegészítőkkel
valamint általában én készítek itt adboardokat
de nem vettem támadásnak legfeljebb nem értek egyet
nem a te hozzászólásaid bántanak
Ezt viszont nem értem
"amúgy is én összeraktam a Wolfal magamnak 1 facás kis PES4-et és azon már szerintem nincs mit überelni. Nem lehet! "
Miazhogy a Wolf-al? Hogy érted?
A Wolf az alap?
Abban speciel a stadionok fele nincs is megcsinálva.
Meghát a gyepek pl ha megnézem az én régi gyepjeimet.
Bayern stadionban lévő pl nagyon ronda
Stadionokról is azt hittem nem lehet jobbat, erre tessék. -
#17442 hagyd Hedge, ez van mindíg !! -
#17441 Breki te mindent magadra veszel! Nem rád írtam ezeket a dolgokat... te meg egyből a veled szembeni támadásnak veszed! Értsd már meg, hogy nincs semmi baj azzal amit csinálsz!!! -
#17440 ez a kedvenc kifejezésed
csak nem értem ezeket a beszólásaid
aki nem szól hozzá miért zavarja ha a játékkal foglalkozunk a topicjában?
Akár reklámtáblákról akár Juve-ről van szó.
Akit nem érdekel átugorja mint én a dikkmázást ennyi... -
#17439 de ezek We7-nél sem voltak
itt a teljes asf-ről volt szó
Fifa-ban ki adott ki teljes zdata-kat?
Ja mondjuk rajtam kívül -
#17438 1. Nekem se helyem se feltöltési sebességem egy teljes asf-et felrakni
2. Sztem sokkal rosszabb egy teljes asf mikor az van bent amit a másik berakott esetleg felülírva a te jódolgodat.
Mindenkinek más tetszik of course.
3. Aki arra is lusta, hogy az akár csak itt kilinkelt legtöbbször bin-ben lévő dolgokat betegye hát.......
4. Ugye a teljes asf kiadása nem raktam múlott, én feltöltöttem szinte a teljes stadiongyűjteményem, összes arcot stb Quares ftp-ére. -
#17437 na hova tünt megint a gabberö?:D
csak nem belemerült a we7-be .D -
#17436 Nem érted Breki miről is beszélünk mi itt! Ugye FIFA-hoz vala a sima mez! Nah! Ariel kijött a 2GK mezekkel ami sokkal szebb és sokkal jobban néz ki játékban. Megnövelt textúraméretek stb. A PES/WE szerkesztők ilyennel nem kisérleteznek. Ilyen mértékű "belenyúlások" PES-nél nincsenek! Amiket leírtál azok a grafikák átrajzolása... -
#17435 mint mondottam vala,nem veled/munkásságoddal van a bajom ((((de ezt már elmondtam kb. 1éve is sőt volt mikor én "védtelek" meg téged evvel kapcsolatban,remember !!!)))).....És DE IGEN BE TUDOM RAKNI!!!......és ha lehet NE NÉZZ HÜLYÉNEK,mert az viszont már ténleg sértés
köszi/puszi -
#17434 szerintem meg nem érted amit írtam! -
mike369 #17433 és mi az az 1? -
#17432 1etértek -
#17431 vagyis a we7 az majdnem ugyanaz mint a pes3 :Ð -
#17430 szerintem én nem ismétlem önmagam
gyepeknél is teljesen új ötlet rendes fűtextúrát rakni az alpha-ba
ugye a rotaciós reklámtábla is az volt hála annak aki rájött D
A BL logo-s gyep szintén az
Stadionoknál elég megnézni a mostani és akár a Wolfban lévő stadionokat, elég sok a különbség grafikailag. Pl eltűntek a KONAMI feliratok hálisten, eddig senkinek eszébe nem jutott bl -es textúrákat rakni a Delle Alpi-ba (szintén köszönet a kitalálónak)
És ugye a reklámtábláknál sem a logo-k változnak elég megnézni az első és a most elkészített közötti különbséget.
Mike menüjét, sounpatcheket is érdemes leszedni sztem.
És sorolhatnám.
Szval pont ellenkezőleg látom sokkal jobban átalakítottuk a játékot mint akár bármelyik patch a We7-et.
Amúgy megjelen az új Ole patch ami szerintem sokkal jobb a Wolf-nál, beís írtam ide de senkise reagált.
Szerintem csak én szedtem le P -
#17429 az is ugyanaz majdnem mint a pes3 -
#17428 egyébként ne vedd a szivedre részemről a munkásságoddal semmi baj! tetszik amiket csinálsz, minden nap nézem, de mint mondottam volt nem igazán szeretek hozzászólni már itt mert pl 1-2 hétig csak az olasz fociról szólt a topik :) meg amúgy is én összeraktam a Wolfal magamnak 1 facás kis PES4-et és azon már szerintem nincs mit überelni. Nem lehet! Azért köszi a duplahosszú reklámtáblákat! :D Facásak játékban, de ezt már mondtam sztem! -
#17427 meg én erről az egész picit javítgatós dologról is elmondtam a véleményem már nemegyszer! ha az ember veszi a fáradságot és naponta mondjuk 30 percet azzal szórakozik, hogy összerak 1-2 grafikát akkor már miért nem ad ki egy komplett patchet...nem értem! miért nem tudtok összefogni egy patchre? nézzétek meg Quarest ő megcsinálta... -
#17426 köszönöm -
#17425 és miért zavar ha kirakom, kirakjuk amit készítünk
talán nem tudod berakni?
Amúgy hogy egy teljes Wolfnál sokkal jobb asf elkészülte se rajtam múlott.
Hetekig ide se nézel aztán beszólsz, hogy unalmas.....
Szarul esik ám az embernek, ha napokat melózik kiegészítőkkel aztán nemcsak hogy megse köszönik, hanem beszólnak miatta
Elárulom pont a San Siro stadion jött VOLNA. -
mike369 #17424 lukold meg! -
#17423 anim javítások nem igazán voltak a WE7-hez sem...ehhez sem hiszem hogy ilyen "korszakalkotó" modifikációk kijönnének. Csinált Wolf egy patchet, ami letölthető a www.soccergaming.tv fórumából. Sajnos a WE/PES korlátozott és nem sok minden újdonság jön hozzá. Breki is csak önmagát tudja ismételni. EZ NEM SÉRTÉS!!! Csak mondom, hogy lényegében semmi új nincs csak mindíg egy újabb reklámtábla, egy újabb mez, egy újabb gyep. Max arcok terén látok valamit, de az meg minimális... -
mike369 #17422 be, csak a holland liga neve lesz "@r@ny @szok" liga.
majd csinálok egyet a simára és ott visszaírom.... -
#17421 nem veled van a bajom apa,csak most itt javitasz egy picit ott javitasz picit(ami vagy egy adboard,vagy egy ember HAJA!!!) ,evvel persze semmi gond csakhát....kéne 1 rendes nagy updated gamma!!!
"....kedves beszólos barátom..."
...ezt inkább hadjuk -
#17420 nah, akkor meglookolom :D -
#17419 NEM éncsak azt nem értem hol maradnak az igazán BIG patch-ek (hol van Wolf???Wendetta ??? stb),amiket ugye a WE7 -hez azért ontottak rendesen,sőt láttunk olyat is amiben graf./anim javitások is voltak!!!....nemhiszem el hogy ennyi van/volt benne ebben a gammában (merthát közelsem "tökéletes",nonem mintha lenne ilyen)!!! -
#17418 van saját topicja P -
#17417 elárulom kedves beszólos barátom, hogy pl adboard utoljára öt oldallal ezelőtt volt
mármint a beszólásod előtt
mégha arcokat és stadiont mondtál volna
amúgy nem egészen értem miért zavar talán elveszik a helyet a forza milántól? P
-
#17416 Vagy úgy kérdezem, hogy miben más? :D -
#17415 miért az milyen gámé?