Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

← ElőzőOldal 380 / 380

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Vagy nem PS2-rõl van szó?

mert ha PC-d van akkor: www.fifahungary.com

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Ha tud a PS2-d írott CD-ket olvasni akkor simán. Fel kell patchelni mondjuk a Wendettával a PS2-es PES3-at és felírni újra egy DVD-re majd már nyomhatod is eredeti mezekkel és nevekkel... Tuti!

Davidus
A Konami nem EA sports 😛

V9ykn8_TZL0

pluhi
Hatvanezer patch, roster, egyebek vannak hozzá, bár szerintem a We7i-t szedd le és arra eressz rá tuningolócsomagokat.
Remélem az utolsó ponton is lesöprik az EA fociját.Ez pedig a netes multi.Felõlem a Pes3-at is kiadhatják ujra,csak a on-line game legyen benne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

s hogyan??

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Breki33
ez simán megoldható
nem szaggat jol fut,de nincs jatekelmeny, a csapat buta mint a fold, en joy-jal fifazok,de itt nem ismeri fel,il. felismeri,de hasznalhatatlan.
egyszoval gagyi, a pes3 is megvan,de idegesito,hogy nincsenek eredeti nevek.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Breki33
fejlessz P

amúgy ha lesz korrekt multi akkor ok
mohus
azt hiszem, ha ezek meglesznek befejezõdik a vita, arról hogy ki is csinálja a legjobb focit

btw Euro 2004 az EA-tól valami botrány....hányinger kerülgetett...az meg hab a tortán hogy szaggat, mint disznó egy konzolon...broá

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
Igen... legalábbis a fejlesztõk dícsérték a PES3 PC-s eladási statisztikáit így remélhetõleg jön PC-re is!

Davidus

V9ykn8_TZL0

[HUN]FaTaL
jön pcre is ugyi?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

The Hedgehog
Forrás: www.fifahungary.com

A német illetõségû PES Corner néhány hivatalos KONAMI-tól származó információról rántotta le a leplet, melyek nem másról, mint a készülõ WINNING ELEVEN 8 ( nálunk PRO EVOLUTION SOCCER 4 ) szólnak. A fejlesztõk elárultak néhány fontos újítást, lássuk:

* dupla annyi csapat, összesen 138 (a PES3-ban 64 volt)
* licenszelt nevek a következõ nemzetiségû csapatokhoz: spanyol, olasz, angol, német, francia, holland
* összesen több, mint 200 klub és válogatott csapat
* több féle lehetõség a játékos nevelésre a Master League módban
* új, átdolgozott szabadrúgás rendszer; kiválaszthatjuk, hogy milyen taktikával szeretnénk elvégezni a szabadot
* új passz modell
* kibõvült csel és mozgás repertoár
* súgó opció, mely az újdonságokat és futball szabályokat is elmagyarázza
* új átdolgozott és kibõvített 'Pause Menu'
* a játékvezetõk immár láthatóak lesznek a meccs közben, illetve azok mindíg az aktuális idõjáráshoz 'öltöznek'; a játékosok mezei koszolódnak is
* a ligák és kupák neve is szerkeszthetõ lesz (jipííí 😄)
* továbbá a PES4-be tervezik az ONLINE módot is (ez még nem végleges)

Japánban a WINNING ELEVEN 8 augusztus 5-én jön ki, míg az európában, itteni nevén ( PRO EVOLUTION SOCCER 4 ) majd "csak" október 29-én. Persze számíthatunk erõs grafikai tuningra is és egyéb nyalánkságokra. Ez csak egyfajta csemege volt 😄 Fogyasszátok egészséggel!

← ElőzőOldal 380 / 380