Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háj all!
Ákos? 😄
Ákos? 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a real stadionban a 7-es slot-on van
ha berakom a másikban akkor bent lesz középen de a kapu elõtt és a szögletzászlónál is
illetve a másiknál egész pályán az lesz
szépen néz ki P
ha berakom a másikban akkor bent lesz középen de a kapu elõtt és a szögletzászlónál is
illetve a másiknál egész pályán az lesz
szépen néz ki P
hát én nem tudom mivel nincs szükségem ilyen oldalakra, deha az fh-n megkérdezed biztos megmondják
vagy egy kicsit visszaolvasol
amúgy pont hétvégén magyaráztuk el másnak hogy kell még képek is voltak beszúrva
ja és a reklámtábla topicom elején is van angol nyelvû leírás
vagy egy kicsit visszaolvasol
amúgy pont hétvégén magyaráztuk el másnak hogy kell még képek is voltak beszúrva
ja és a reklámtábla topicom elején is van angol nyelvû leírás
Hát Breki nem tudom, hogy kell berakni! Nem tennéd ide azt a linket? Elõre is köszi! Üdv: Roni
Köszi Breki
Megkaptam, de valami fönöknek szólt...
Graphic Studiot ajánlom de elég soyor volt már szó róla illetve az fh kiis linkeltek egy leírást
Graphic Studiot ajánlom de elég soyor volt már szó róla illetve az fh kiis linkeltek egy leírást
Helló! Valaki segítsen abban, hogy hogyan lehet labdákat és arcokat betenni a játékba? Mi kell hozzá? Milyen program? Meg, hogy kell? Legyenszíves valaki írja le! Elõre is köszönöm! Üdv: Roni
Helló! Breki megkaptad az üzim? Válaszodat elõre is köszönöm!
üdv: Peti
üdv: Peti
töltöm a fegyvert...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Avanti Crociati!
Breki!
az a Del Piero akkorse hasonlitott!
igy utolag rajottem h õ akart lenni.
hello all
az a Del Piero akkorse hasonlitott!
igy utolag rajottem h õ akart lenni.
hello all
hüje vagy hamán szép nem!4
egyébként a San siroba is ilyen kockás gyepet tervezel? tegnapi meccsen sima csikos volt
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem tettem be a Mike félét
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
semelyik
ez a margiték új stadionja
A Velodrome-ben neked jó a háló?
Nekem attól amit MIke kilinkelt kiakad
ez a margiték új stadionja
A Velodrome-ben neked jó a háló?
Nekem attól amit MIke kilinkelt kiakad