18976
-
#6004 már válaszoltam erre ugye -
csabóca27 #6003 a labdákat amiket ide kiraktok azokat h kell berakni??? -
Rossi1 #6002 Én is mindent úgy csinálok, ahogy ti is... Nem értem mert nem lenne ördöngős a dolgo. Annyi, hogy amikor elindítom a játékot, a betöltésnél ami a mneüig ugye megy....:) nincsenek betük. amikor tölti be az option file-t akkor sincsenek...:) Furcsa. -
#6001 sztem elrontottad az importálást
én a 3.4-es asf explorerrel csináltam előtte természetesen mentettem -
#6000 GS-el
párszor mondtam már
OLvasd el Quares leirását -
Rossi1 #5999 Csaó!
A wolf Bin-es mezcsomagjával kapcsolatban. Lenne kérdésem.
Beimportálom, megcsinálja az új afs-t, átnevezem és felülírom,DE. elindul ugyan a játék majd a menünél kilép, pontosabban már a menü sem jön be. Volt már ilyen valakinek. Ami furcsa, hogy kisebb az új afs, mint a régi..:))) Nem tudom mi lehet, ha tud valaki segítsen légyszi, köszi -
#5998 Mejiket skacok? -
csabóca27 #5997 a BMP-s labdákat amiket ide kiraktok,azokat h kell berakni? -
#5996 -
#5995 nincs
a non_ci_sto_dentro_piu és a diavolo
mondjuk a diavolo bent is volt de ez egy jobb diavolo P
A többit pedig bent hagytam -
#5994 sZIASZTOK LESZEDEM A játékot de mejiket?
Reoladedet vagy a DVDRIPET? -
#5993 azért merrt egy hétig nem voltam :D:D
na formáztuk a gépet a mezeket már nem tudtam megmenteni így kérdezem hogy melyik a legjobb mezcsomag eddig?
és Brekitől kérdezném hogy a Juve "chantpack" amit te készitettél kint van e valahol és hogy melyik "számok" vannak benne:) -
#5992 semmi -
csabóca27 #5991 Mi van veletek?
-
csabóca27 #5990 mostanában olyan kevesen vunk itt ezen a fórumon,régen szinte minden órába legalább 20 üzenet volt,most meg...jó ha 3 -
csabóca27 #5989 a labdákat amiket ide kiraktok bmp-be ,azokat hogyan lehet berakni a gémbe? -
csabóca27 #5988 www.suprnova.org
search,beírod:Pro Evoluton Soccer 4 ,kiadja ami van,egyiket leszeded -
#5987 nekem ilyen labda kéne a játékba,mint a menübe:
-
#5986 hehe -
#5985 suprova.org -
#5984 akkor jó. én amúgy realmadrid vagyok,de nekem is nagyon szokott lassulni,mert nekem mx 440-es kártyám van,tehát hiába a gyors net -
usa911 #5983 Hali!
Megtudná mondani valaki , hogy mikor átírok egy csapatot akkor (holland,olasz,spanyol) miért nem az új neve jelenik meg a játékban????
Más minden stimmel csak a csapatnév marad a régi!
Köszi -
csabóca27 #5982 torrentes is jó?me cask olyat tok adni ingyeneset -
Nadi #5981 Cső!Valaki mondja már meg honnan tudom leszedni a game-t.
Lehetőleg ingyenes legyen.
Kösz
-
#5980 nekem nem lép ki
asszem sima 1.10-es crack -
#5979 ????????????? -
red6t6 #5978 Nekem is kilép...ez még nem az igazi...:-( Ha a Wolf 0_text.afs-re rakom akkor is, ha a szűzre akkor is..., akinek megy, milyen exe-je van? -
csabóca27 #5977 Breki nem akarsz vmi ballt vagy vmi ide felrakni vagy képeket estleg -
#5976 mármint a drivert -
Quaresma #5975 tönkre tetted, rosszul importáltál bele... -
#5974 Ezt írja ki az AFS explorer mikor importálom a 0_text.afs-t :S
Mi baja van!!!??
-
csabóca27 #5973 nekem megy,nem rakták fel a videokártyát én meg ezt nem tudtam -
#5972 mármint neki -
Quaresma #5971 www.quaresma.hu egy kis leírás.... -
csabóca27 #5970 megcsináltam,utána elmentettem 0_text.afs néven majd felüírtam a régit ami a PES4/dat-ban van,elindítottam és kilépett
-
#5969 hát ezt csak te tudhatod PPPP -
#5968 pontosan
amúgy nekem már megy a játék? -
csabóca27 #5967 import folder>>>és utána mit importáljak?az UNIFORM BIN FILES mappát??? -
#5966 -
#5965 nem muszáj,elég,ha csak remove-olod a mezeket,oszt csá