Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ftp is kivan kb naponta írva
ftp://lomungtung.no-ip.com/
we
we
Ps3 ID: Gascoigne74
emlékszem amikor az angelus patchet szedtem le
700 mega volt tömörítve...7 db rarban
szerencsére 90Kval jött, persze megérte
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hát sztem ez elég gáz...vajon akkor sem lehet ha majd mindenki mondjuk ugyanazt az átbuherált "exe"-t használja?
Ballack akcióban
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Feltetem a Wolf patch-et, szerintem ûállati jó. Mondjuk én Milan-nal nyomom és azok a szurkolói hangok vannak bene, amit egyszer te is kilinkeltél Breki a FH-ra. állati jók, a csapatnevek és új logók vannak. És egy zsír új menü, meg pár új anim a mecsek elõtt , szóval szerintem klassz. Majd jönnek hozzá az új mezek ,meg egy rendes roster mert ez legalább egy évvel korábbi alapból. Ahogy nézem a csapatösszeállításokat ez tavaly szeptemberre volt igaz...😊 Ja vannak benne fain kis reklámtáblák meg csukák, szóval nekem tetszik..😊
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
látom 900 új üzenet a topicban, akkor gondolom megjelent 😊
mekkora méretû? van belõle 1 cd-s változat is?
milyen néven keressem a filet dc-n?
thx
amúgy sztem nem vagy tisztában a warez fogalmával :-)
mivel kell? AFS??
és azzal mejk afs-t kell megnyitni?
lééééc segitsetek thnx
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Innen szedjétek a javító patchet