18976
-
#6525 én már csak ilyen vagyok :)
amúgy ''reggelt'' mindenkinek ;-) -
#6524 köszönöm szépen:)
most ezért jöhetsz velem jáccani:D -
#6523 Telhetetlen P
Download Santiago Bernabeu + Original Champions League Adboards+ new Stadium Preview Pics
klikk -
#6522 olasz nincs? :( -
#6521 Here we go i convert some nice Fifa Adboards to PES 4 PC-Credits to Dennis and Saurah AB
Real Madrid
Liverpool FC
Manchester United
Arsenal London
Bayern Munich
Werder Bremen
Borussia Dortmund
Schalke 04
1.FC Köln
-
#6520 Tessék Adboard Pack
Adboards.zip -
#6519 viszont neked is -
#6518 KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!! -
#6517 "YES! It´s true what you see in the screenshot is not a fake. It´s the Classic Ball of Pro Evolution 4 ready to be edited using OEDIT!. I have tried with a face too and even it seems to be more complicated I was able to convert it to oedit format. I will work on a program that will allow you to convert files from pes to oedit format. With Oedit you will be able to edit them and then return to Pro Evolution Soccer 4 format. We will inform you about this in next days."
-
#6516 Én használtam, de leálltam vele. Terheli a rendszert, és nem tud semmi extrát. Tűzfalnak Keriot, virusirtónak Nodot, defragoláshoz diskkeepert használok. -
#6515 jaja ugyhogy gyere:) -
#6514 Szval ki használ Nortont itt?
Fel kéne raknom ujra a Systemworks-ot de akkot megint nem tudok hostolni -
#6513 most nem
procihűtőt fototók P
játszani akarsz? :-) -
#6512 kössz megnézem
fent vagy a pesonlineon? -
#6511 ehh most egy koreaival nyomtam:)
Korea-Juve 6-0
PSV-Sevilla 2-0
REal-Italia 2-0 -
#6510 EWO-WEB pl -
#6509 na játszottam is 2-t egy törökkel egy 1-0 ás és egy tizenegyes vereség:) -
red6t6 #6508 Végre egy jó hír...
OEdit szerkesztés PES4-hez -
#6507 engem is de azért kipróbálom:D -
#6506 én mennék,de szerintem tuti szarrá vernétek -
#6505 Én tegnap nekiültem,és beállitgattam a gombokat.
Most jöttem rá a zidane féle cselre,meg a clip shotra,úgyhogy most megyek el,de ha hazajötttem,akkor nekiülök,aszt addig gyakorlom,mig nem megy rendesen -
#6504 na ez már valami habár még nem az igazi:)
-
#6503 Breki! olvastam vissza egy csomót beirtam a keresés a témában hoz: adboard,reklámtábla
kettőt találtamm egy Juvésat amit még a demohoz linkeltél, meg amit mohus linkelt ki binbe de az már nem elérhető!megnéztem egy csomó oldalt is egyiknek sincs adboardja, kérlek mondj egy oldalt ahol lehet leszedni. köszi -
#6502 na én is kipróbáltam a a manuális passzt. hát érdekes de egyben jó is:) a földön még nem annyira de ha lenyomom az r2-t akkor ível és azzal lehet szép dolgokat csinálni
bár még nem nagyon jön össze -
Gabe18 #6501 Üdv! (és Boldog Karácsonyi Ünnepeket a PES kedvelőknek)
Ti hol gyűltök mostanában?Mert mirc fifahungary-s szobába bemegyek ott max 3-4 ember van (inkább kevesebb) abból sem válaszol senki hosszu percekig,ha beirok.
A Pes Online-on meg eddig 2 magyart sikerült kiszurnom. -
#6500 jó sokat játszottunk, kb 6-8 meccset :) Mindíg Breki nyert, de max két góllal :) Ja és volt ezüstgólos mecccs is, meg minden, ami kell :)
Nem volt rossz
Valaki jöhetne még játszani -
#6499 -
#6498 na mi lett az eredmény?? -
Quaresma #6497 Igen, majd január vége fele... -
#6496 benne van a leírásban ugye P -
#6495 Én most tudtam meg, hogy van manuális passz is -
#6494 Tudtok vmit a HEP-ről mikor jőn ki??? -
#6493 vagy engem P -
#6492 vazz, most mért akarsz leégetni? :) -
#6491 figyi a manuális pasznak pont az a lényege, hogy jobb analóggal adod meg az irányt
nem kell arra fordulni ahogy igazából sem -
#6490 majd az eredményt lécci irjátok le ok? -
#6489 én is neked :) -
#6488 köszöntem neked a közösben -
#6487 :) -
#6486 vazz, felfelé fordulsz (vagy lefelé) és átlós keresztlabda lesz :D