18976
  • emberke
    Tudna valaki linkelni egy BL labdát?
  • Breki33
    még nem
  • 9csöves9
    nekem még mezeim sincsenek nem hogy számozás:) de azért nagyon jók grat
  • Breki33
    a nép Barcelona mezszámozást akar

a sg-on
  • Placebo74
    Na még 4 mezszám:

• Bozz
    Sziasztok! Master leaget játszom, ahol ugye feljődnek, ill. hanyatlanak a játékosok. Azt viszont nem értem, hogy mindig csak ugyanazok a játékosok szerezek tapasztalati pontokat. Ez mitől lehet? Azt is megfigyeltem, hogy bizonyos kor után már leszálló ágban vannak a focisták.
    Másik dolog ez a condition warning, amit megpróbálok tréninggel orvosolni, de egy perc játék után kiírja hogy OK és utána már semmi nem történik. Szóval hogy is működik ez? :)
  • 9csöves9
    nagyon faszák! már tölthető is?:D
  • Breki33
  • Breki33
  • mohus
    Yogui boots...(amiket én még nem láttam...)

• mohus
    elvileg lehetne:)
    látszódna...de sajnos az ítéletein ez nem látszana
  • fhsasa
    hát ja :)
    bár a 90. perc végén kihagytam 1 nagy helyzetet... :)
  • 9csöves9
    azért mert annyira megijedt tőlem:)
    de mondjuk a reális eredmény 2-2 lett volna:)
  • fhsasa
    jó, de a 4. az egy szar 9ngól volt.
    Cechnek hazaadtam a labdát, nyomom az előrepasszt erre begurítja...

És ez nem az első ilyen sajna
  • mohus
    elböktem
  • Methylisocloro
    Nem lehet olyan mod-ot csinálni amiben szemüveg lenne a bírón?
  • 9csöves9
    hmm a fastwebes feliratok még mindig ott vannak pedig már a sky a támogató..
    lehet visszateszem az eredetit
  • 9csöves9
    4-2-re nyertem és hozzátenném hogy Sasa nagyon szabálytalan és az egészségre veszélyes így óvatosan játszatok vele:D:D
  • fhsasa
    lesekről...
    nemrég játszottam Csövessel (nyert 3-2re, 2-0volt nekem :D).
    a saját 16osomtól felívelek, befújta lesnek, pedig a labdát az a játékos kapta volna aki nem volt lesen...
  • mohus
    "Akkor azért nem találtam :)
    UBUMIX 2-ben állítólag van Nike Aerow ("Nike Aerow hi-vis yellow (with Premiership branding)"), de az WE8 ripkithez/isohoz, nem tudom, érdemes-e leszednem a PES4-hez (írta a srác, hogy only WE8), ki tudom kapni belőle vagy nem. Egyáltalán PC-hez vanm az se derült ki számomra."

ez PS2-höz van, de Angelus már rég megcsinálta novemberben az Aerow-kat
    nekem ez a fajta van
    [IMG]http://www.freeweb.hu/mohus4/WE8/sarga aerow.bmp[/IMG]
  • pluhi
    De beszedi félpályáról a lövést, ami nonszensz. Képes állva nézni egy kapufára csorgó labdát, vagy egy szögletre gurulót, amit a We7-ben felszedett! Olyan bamba tud lenni, hogy a hajam égnek áll.
    IRL az esetek nagyon kis százalékában jön olyan lövés, amire a kapus nem is mozdul. Az a bosszantó, hogy ezek a dolgok a 7-ben szuperek voltak, nem értem miért kellett piszkálni.
  • mohus
    "Néha az előnyszabály is érekesen nemműködik,főleg amikor alkalmazása gólhelyzethez vezetne."

hát sajnos sok a les...és ilyenkor a bíró megtöri a játékot még akkor is ha az továbbmehetne simán...hülye nagyon
  • mohus
    "A kapus mellett a biró a másik gyenge pont."

hát nem tudom...nálam egy nyomorult Celtic kapus is kivédi a szememet...sokszor van az h csak a kipattanót tudom begyömöszölni
  • Gabe18
    Sajnos ez igaz.Bár javult a "laprendszer" a 3-hoz képest,azért messze nem lett tökéletes.Az hasonló,hogy ha kiugrok egy játékossal,de az ellenfél fut mögöttem,akkor ha addig rángat kézzel amig elvesztem a labdát,és a biró lefúja (ha lefúja),az meg általában semmi.Egyedül a hátulról rossz becsuszás lett következetesen piros,kapura törö játékosnál.
    Néha az előnyszabály is érekesen nemműködik,főleg amikor alkalmazása gólhelyzethez vezetne.
    Egyes szögleteket,és bedobásokat meg olyan hülyén itél meg hogy már-már arra gondolok egik-másik birót szándékossan butitották le.
  • mohus
    sajna az a mai focinak a része....

ez meg pont azt szimulálja....

a piroslap adással egyébként egyetértek messzemenőkig!!!! csak elfelejtettem írni:)mert számomra is evidens
  • mohus
    "én pont ezzel szenvedek most

én kicsit variáltam rajta mert nem tetszett és most stadionbetöltéskor kifagy

dolgozom az ügyön"

na pont ezt írtam, azt hittem a PS2 nem bírja az ilyet...mert ugye DVD-re kell kiírni meg miegymás...NÁLAM a FÜVEK voltak a bűnösök!!!!
  • pluhi
    Képzeld, nem csinálom. Nem tudom miből vontad le ezt a következtetést.

Attól, hogy vannak módszerek a kivédésére, még kapitális hiba. Nem is lett volna annyira nehéz megcsinálni. Tök jó, hogy egyedül vezetem a labdát a kapusra, beér a védő, leránt, és kapok egy sima szabadot 30-ról, amiből 100-at kell rúgni, hogy egy beakadjon.
  • mohus
    a miatt után pont van.
  • mohus
    én ezt használom...a logo miatt sajna csak PS2-essel szolgálhatok
  • mohus
    Ha te csinálod gondolom nem zavar....
    ha más csinálja már rég lehet látni a térképen ahogy rohan ki (gép nem csinálja amugy)...mivel megállítani nem nagyon tudja ilyenkor a kapust..el kell vinni mellette...
  • pluhi
    A kapus mellett a biró a másik gyenge pont. Nem akarok nagyon ötleteket adni, de pl. a kapussal kirohanva, majd a csatárt felvága az esetek 99% max sárgát kapsz (általában azt sem), mivel szemből csúsztál. Az, hogy utsó, gólratörő játékos felvágása piros, az nem érdekli a sporit.
  • mohus
    zsír
  • fhsasa
    nem még nem. ma derül ki van-e raktáron, ha van akkor talán még ma, de max holnap fogják kihozni. aztán jöhet a gyaksi azzal :)
  • 9csöves9
    megjött a padod?
  • fhsasa
    Breki, ha van időd FH fórumban nézz rá a FIFA 2005-re... moderátor vagy :) 3-4 topicot már töröltem, de megint lett 1-2 felesleges ezek most rád várnak
  • fhsasa
    Ilyet szoktam én is (de csak tétmeccsen, FHn, 1x volt szükség rá).
    De tegnap pl. játszottam 1 sráccal, vezetett 2-0ra, majd 2-1, 3-1. Szerzett 2 pirosat, 4-3 lett ide :)
  • 9csöves9
    nekem már 2 ellenfél is csinálta ezt. az egyiknél már nem birtam és énm is elkezdtem rugdosódni
  • 9csöves9
    köszönöm:)
  • Breki33
    hogyis kell azt hogy ne mindig fölé fejelje?

amúgy köszi a segítséget megoldottam P
  • Gabe18
    Még egy: