18976
-
emberke #6806 Tudna valaki linkelni egy BL labdát? -
#6805 még nem -
#6804 nekem még mezeim sincsenek nem hogy számozás:) de azért nagyon jók grat -
#6803 a nép Barcelona mezszámozást akar
a sg-on -
#6802 Na még 4 mezszám:
-
Bozz #6801 Sziasztok! Master leaget játszom, ahol ugye feljődnek, ill. hanyatlanak a játékosok. Azt viszont nem értem, hogy mindig csak ugyanazok a játékosok szerezek tapasztalati pontokat. Ez mitől lehet? Azt is megfigyeltem, hogy bizonyos kor után már leszálló ágban vannak a focisták.
Másik dolog ez a condition warning, amit megpróbálok tréninggel orvosolni, de egy perc játék után kiírja hogy OK és utána már semmi nem történik. Szóval hogy is működik ez? :) -
#6800 nagyon faszák! már tölthető is?:D -
#6799 -
#6798 -
#6797 Yogui boots...(amiket én még nem láttam...)
-
#6796 elvileg lehetne:)
látszódna...de sajnos az ítéletein ez nem látszana -
#6795 hát ja :)
bár a 90. perc végén kihagytam 1 nagy helyzetet... :) -
#6794 azért mert annyira megijedt tőlem:)
de mondjuk a reális eredmény 2-2 lett volna:) -
#6793 jó, de a 4. az egy szar 9ngól volt.
Cechnek hazaadtam a labdát, nyomom az előrepasszt erre begurítja...
És ez nem az első ilyen sajna -
#6792 elböktem
-
#6791 Nem lehet olyan mod-ot csinálni amiben szemüveg lenne a bírón? -
#6790 hmm a fastwebes feliratok még mindig ott vannak pedig már a sky a támogató..
lehet visszateszem az eredetit -
#6789 4-2-re nyertem és hozzátenném hogy Sasa nagyon szabálytalan és az egészségre veszélyes így óvatosan játszatok vele:D:D -
#6788 lesekről...
nemrég játszottam Csövessel (nyert 3-2re, 2-0volt nekem :D).
a saját 16osomtól felívelek, befújta lesnek, pedig a labdát az a játékos kapta volna aki nem volt lesen... -
#6787 "Akkor azért nem találtam :)
UBUMIX 2-ben állítólag van Nike Aerow ("Nike Aerow hi-vis yellow (with Premiership branding)"), de az WE8 ripkithez/isohoz, nem tudom, érdemes-e leszednem a PES4-hez (írta a srác, hogy only WE8), ki tudom kapni belőle vagy nem. Egyáltalán PC-hez vanm az se derült ki számomra."
ez PS2-höz van, de Angelus már rég megcsinálta novemberben az Aerow-kat
nekem ez a fajta van
[IMG]http://www.freeweb.hu/mohus4/WE8/sarga aerow.bmp[/IMG] -
#6786 De beszedi félpályáról a lövést, ami nonszensz. Képes állva nézni egy kapufára csorgó labdát, vagy egy szögletre gurulót, amit a We7-ben felszedett! Olyan bamba tud lenni, hogy a hajam égnek áll.
IRL az esetek nagyon kis százalékában jön olyan lövés, amire a kapus nem is mozdul. Az a bosszantó, hogy ezek a dolgok a 7-ben szuperek voltak, nem értem miért kellett piszkálni. -
#6785 "Néha az előnyszabály is érekesen nemműködik,főleg amikor alkalmazása gólhelyzethez vezetne."
hát sajnos sok a les...és ilyenkor a bíró megtöri a játékot még akkor is ha az továbbmehetne simán...hülye nagyon
-
#6784 "A kapus mellett a biró a másik gyenge pont."
hát nem tudom...nálam egy nyomorult Celtic kapus is kivédi a szememet...sokszor van az h csak a kipattanót tudom begyömöszölni -
Gabe18 #6783 Sajnos ez igaz.Bár javult a "laprendszer" a 3-hoz képest,azért messze nem lett tökéletes.Az hasonló,hogy ha kiugrok egy játékossal,de az ellenfél fut mögöttem,akkor ha addig rángat kézzel amig elvesztem a labdát,és a biró lefúja (ha lefúja),az meg általában semmi.Egyedül a hátulról rossz becsuszás lett következetesen piros,kapura törö játékosnál.
Néha az előnyszabály is érekesen nemműködik,főleg amikor alkalmazása gólhelyzethez vezetne.
Egyes szögleteket,és bedobásokat meg olyan hülyén itél meg hogy már-már arra gondolok egik-másik birót szándékossan butitották le. -
#6782 sajna az a mai focinak a része....
ez meg pont azt szimulálja....
a piroslap adással egyébként egyetértek messzemenőkig!!!! csak elfelejtettem írni:)mert számomra is evidens -
#6781 "én pont ezzel szenvedek most
én kicsit variáltam rajta mert nem tetszett és most stadionbetöltéskor kifagy
dolgozom az ügyön"
na pont ezt írtam, azt hittem a PS2 nem bírja az ilyet...mert ugye DVD-re kell kiírni meg miegymás...NÁLAM a FÜVEK voltak a bűnösök!!!!
-
#6780 Képzeld, nem csinálom. Nem tudom miből vontad le ezt a következtetést.
Attól, hogy vannak módszerek a kivédésére, még kapitális hiba. Nem is lett volna annyira nehéz megcsinálni. Tök jó, hogy egyedül vezetem a labdát a kapusra, beér a védő, leránt, és kapok egy sima szabadot 30-ról, amiből 100-at kell rúgni, hogy egy beakadjon. -
#6779 a miatt után pont van. -
#6778 én ezt használom...a logo miatt sajna csak PS2-essel szolgálhatok
-
#6777 Ha te csinálod gondolom nem zavar....
ha más csinálja már rég lehet látni a térképen ahogy rohan ki (gép nem csinálja amugy)...mivel megállítani nem nagyon tudja ilyenkor a kapust..el kell vinni mellette... -
#6776 A kapus mellett a biró a másik gyenge pont. Nem akarok nagyon ötleteket adni, de pl. a kapussal kirohanva, majd a csatárt felvága az esetek 99% max sárgát kapsz (általában azt sem), mivel szemből csúsztál. Az, hogy utsó, gólratörő játékos felvágása piros, az nem érdekli a sporit. -
#6775 zsír -
#6774 nem még nem. ma derül ki van-e raktáron, ha van akkor talán még ma, de max holnap fogják kihozni. aztán jöhet a gyaksi azzal :) -
#6773 megjött a padod? -
#6772 Breki, ha van időd FH fórumban nézz rá a FIFA 2005-re... moderátor vagy :) 3-4 topicot már töröltem, de megint lett 1-2 felesleges ezek most rád várnak -
#6771 Ilyet szoktam én is (de csak tétmeccsen, FHn, 1x volt szükség rá).
De tegnap pl. játszottam 1 sráccal, vezetett 2-0ra, majd 2-1, 3-1. Szerzett 2 pirosat, 4-3 lett ide :) -
#6770 nekem már 2 ellenfél is csinálta ezt. az egyiknél már nem birtam és énm is elkezdtem rugdosódni -
#6769 köszönöm:) -
#6768 hogyis kell azt hogy ne mindig fölé fejelje?
amúgy köszi a segítséget megoldottam P -
Gabe18 #6767 Még egy: