Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meehet zip
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
majd fotózok
de azok alapból is jók sztem...meg a franc se tudja h épp a kertésznek mi van kiadva😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
csináltom három ujat de már nemtudom kirakni sajna mert a yousenitnél állítólag betelt a határ
Pedig a DElle Alpi is benne van
Kira...piros bíró mez (adidas)

most nem kérdezem meg mert anyázás lenne, hogy PCre vagy konzolra könyebb-e patchelni😊
sztem a buta konzolosoknak buta patchelési módszer lett bevezetve😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
deha úgy kérded nyugi nem javítottam bele
MAjd késõbb P
csak az a baj h nem tudom éppen hol tart a dolog a patchelésekkel
lehet-e önállóan mezeket berakni PC-n?
mert én KOMPLETTEN engedem rá a ppf omaticot a DVD iso filra és magától gyömöszöli bele az átírásokat...szóval semmi bogarászás
azt nem lehetne kipróbálni h a PES4 PC DVD iso ra ráengedni
na most olvasom az evowebet...kezdem kapizsgálni,
az eddigi cuccok csak a PS2 verzió patchelésére vonatkoznak...
pl
"damn! why they don't work with PC "

a beadás rendben van, odamegy ahova kell, de hiába nyomkodom a lövést a csatárom nem fejel (vagyis mindig az ellen fejeli ki a beadást)
ez eddig 10-bõl 10 így volt sajna.
de hátha egyszer ráérzek
EZt használod teis
tehát tulajdonképpen te tudod berakni
AMúgy itt a fórum azt hiszem te be tudsz menni :-)
klikk
csak lõni tudok
de nem igazán tudom billrõl játszani
rááll a kezem a D+E-re S+E helyett
Elfelejtek embert váltani.
CSelezés is bonyolultabb.
GAmepaddal sokkal élvezetesebb így csak sémákat játszom.
VIszont legalább multiban is rúgtam tegnap olyan gólt mint amit kilinkeltem.
"melynek hatására a PES-ben nem értem el látványos fejlõdést, ellenben a Fifát már egyre rosszabbul kezelem "
EZ nálam is így van és fura lesz a kamera P
BEadásnál nézd hol van az embered és válassz
A
AA
AAA
esetleg L1-el kombinálva
JA és hatékonyabb vmikor az úgymond pottyantós akkor csak egy pillanatra nyomod a gombot és alig az irányt.
ha betetted nyomj már lécci egy ingame kinézetet
de igen!!!szívesen
csak "kompletten" írd le milyen progival tudom kihalászni belõle és hogyan, vagyis hol találom adaták között...
we7I volt az utolsó ami magam szerkesztettem át graphic studióval...azóta csak komplett 700-800megás patcheket rakok be
PES4hez van már mûködõ ilyen, amivel a labdatexturát kiszedhetem?
amúgy nem onnan linkeltem csak a link maga volt ottani és csak akkor láttam mikor belinkeltem
na akkor csak egyet a 16-ból

hogy lehetne gól erõsebben játszani ? ja és az ellen állandóan lefutja a csatáromat 😞
Én most errõl fogok. OFF: FIFA STREET ÚJ KÉPEK